Ivan Pernar - Zivi zid

Koljite se i gložite!
MightyMe

Post 01 Jun 2014, 22:22

Jebiga, i Hićo je imao istu zamisao, pa svi seru po njemu. :zubo:

Ne bastard kao Tarr
Location: Terra Menelausa Catiline Scarve-Scaevole koji je potukao Catargu Aulusa

Post 01 Jun 2014, 22:31

Neka nam živi Pernar!
Čuvaj se senjske ruke
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 01 Jun 2014, 22:32

MightyMe » wrote:Jebiga, i Hićo je imao istu zamisao, pa svi seru po njemu. :zubo:
visekratni klon

Post 01 Jun 2014, 22:32

Ne bastard kao Tarr » wrote:Neka nam živi Pernar!

:S :rofl:
miky0
ST Leader

Post 01 Jun 2014, 22:33

Ne bastard kao Tarr » wrote:Neka nam živi Pernar!
Pa di si ti bija :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 01 Jun 2014, 22:35

MightyMe » wrote:Jebiga, i Hićo je imao istu zamisao, pa svi seru po njemu. :zubo:
Pa bit hico u kaznjavanju odgovornih za unistavanje vlastite drzave, uopce nije lose :D
visekratni klon

Post 01 Jun 2014, 22:37

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 01 Jun 2014, 23:17

Izgleda je fhr u blokadi cim nam je Polino svratio... :misli:
'if you fall, i'll be there' (floor)
miky0
ST Leader

Post 01 Jun 2014, 23:23

Euklid » wrote:Izgleda je fhr u blokadi cim nam je Polino svratio... :misli:
Ali je radija darmar tamo?
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 01 Jun 2014, 23:27

Otkud ja znam... :ne zna:
'if you fall, i'll be there' (floor)
Bara huda

Post 02 Jun 2014, 22:16

miky0 » wrote:
Pazi, nije ona jedina sa mocnim vezama po svijetu, jer npr. ni zuzul nije nista slabiji, a dabome ni karamarko, a kako si i sam vec naveo, ni picula. Ali svi oni nisu predsjednici kakvog mi moramo imat u ovom trenutku (pisem sad, pamtim uvjek :D ), jer su to sve veleizdajnicke politike koje ti ljudi ostvaruju, a pozicija koju bi obnasali, dakle predsjednikovanje drzave, sa poznanstvima po svijetu koju znaju, iskoristili bi ih za osobne napredke na ustrb kolektiva. A to je vec ono sto imamo danas.

Predsjednik po mojoj mjeri treba napravit ove poteze:

- Zamrznit ustav
- Izac iz EU
- Nacionalizirat banke i nacionalne resurse stavit pod potpunu drzavnu kontrolu
- Ukinut poreze
- Zamjesto poreza uc u vlasnistvo svih poslovnih objekata u visini od 20%
- Smanjit drzavnu upravu i ukinit ministarstava za 70%
(otprilike)
- Nalozit osnivanje tvornica za masovnu proizvodnju vojne tehnke
- Sve dosadasnje funkcionere (zastupnike, ministre, premijere i predsjednike osudit za veleizdaju, a kazna im je oduzimanje imovine
- Ima jos, ali mi sad ne pada napamet... :cerek:

To je predsjednik po mojoj mjeri, nesto ala putin :S
Miki, a nije ti palo na pamet koliko bi se ekonomska situacija mogla poboljsat nestankom umirovljenika.
Onako...nema ih vise....sta ja znam kako, ali ti ces se vec sjetit. Ili ce ti kineski generali dat koju sugestiju. :D

Zamisli samo....nema davanja za penzije, nema dobrog dijela troska u zdravstvenom sektoru ( ionako su oni ti sta puno trose, jelte) , usteda na letriki (malo spavaju pa gore svicu po noci, zimogrozni su pa kure pecice priko potribe) stvaraju guzve kad se radnom narodu zuri, piju vodu, jedu...sta vec jedu, disu....a sve skupa....slaba korist od njih. :ne zna:

A moga bi se napravit i ka neki Hrvatski zid na granicama...onako po uzoru na Kineski.
Time bi dvi muhe sredia jednim udarcem...onu o odvajanju od EU, a ne bi ti tribala ni vojna tehnika....ako bi zid bia kvalitetno napravljen. :ne zna:

Umjesto trgovine preko pinezi, uvest robnu razmjenu. Pa ces ti dat recine i bracolet seljaku koji ce tebi dat blitve i krumpira a on ce tim recinama zavest curu i ozenit je a ako mu bude potriba, moze ih kasnije zaminit i za vostanicu kod nekog pcelara i tako....pinezi ne bi ni tribali.
A ako nema soldi, kako moze bit poreza?

Eto, trebalo bi to jos malo razradit, ali bar imas o cemu mislit. :D
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 02 Jun 2014, 22:22

Bara huda » wrote: Miki, a nije ti palo na pamet koliko bi se ekonomska situacija mogla poboljsat nestankom umirovljenika.
Onako...nema ih vise....sta ja znam kako, ali ti ces se vec sjetit. Ili ce ti kineski generali dat koju sugestiju. :D

Zamisli samo....nema davanja za penzije, nema dobrog dijela troska u zdravstvenom sektoru ( ionako su oni ti sta puno trose, jelte) , usteda na letriki (malo spavaju pa gore svicu po noci, zimogrozni su pa kure pecice priko potribe) stvaraju guzve kad se radnom narodu zuri, piju vodu, jedu...sta vec jedu, disu....a sve skupa....slaba korist od njih. :ne zna:
..pa nije da se na to ne ide. nije da se na to ne racuna, da se ne uzima u obzir. doduse, nije, jasno, oprtuno bas to govorit na glas, ali polako se sve to krece prema tome.. tj, ne ide prema tome, nego se vec sasvim solidno uhodalo.. :kokice:
Bara huda

Post 02 Jun 2014, 22:57

..a unda » wrote: ..pa nije da se na to ne ide. nije da se na to ne racuna, da se ne uzima u obzir. doduse, nije, jasno, oprtuno bas to govorit na glas, ali polako se sve to krece prema tome.. tj, ne ide prema tome, nego se vec sasvim solidno uhodalo.. :kokice:
Slabo je to, slabo.
Prepolako za Mikijev plan ubrzanog oporavka hr ekonomije. :D

A sta se penzije vise ne isplacuju? :ne zna:
Nema vise prijevremenih, invalidskih, kupljenih penzija?

Meni se cini da ljudi sve dulje zive. :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 03 Jun 2014, 10:55

Bara huda » wrote: Miki, a nije ti palo na pamet koliko bi se ekonomska situacija mogla poboljsat nestankom umirovljenika.

A moga bi se napravit i ka neki Hrvatski zid na granicama...onako po uzoru na Kineski.
Time bi dvi muhe sredia jednim udarcem...onu o odvajanju od EU, a ne bi ti tribala ni vojna tehnika....ako bi zid bia kvalitetno napravljen. :ne zna:

Umjesto trgovine preko pinezi, uvest robnu razmjenu. Pa ces ti dat recine i bracolet seljaku koji ce tebi dat blitve i krumpira a on ce tim recinama zavest curu i ozenit je a ako mu bude potriba, moze ih kasnije zaminit i za vostanicu kod nekog pcelara i tako....pinezi ne bi ni tribali.
A ako nema soldi, kako moze bit poreza?

Eto, trebalo bi to jos malo razradit, ali bar imas o cemu mislit. :D
Baro, palo je meni puno toga napamet :cerek: , ali nasi problemi ne leze u umirovljenicima i invalidima, vec u nesposobnim i veleizdajnickim politicarima.
miky0
ST Leader

Post 03 Jun 2014, 10:57

Bara huda » wrote:
Slabo je to, slabo.
Prepolako za Mikijev plan ubrzanog oporavka hr ekonomije. :D

A sta se penzije vise ne isplacuju? :ne zna:
Nema vise prijevremenih, invalidskih, kupljenih penzija?

Meni se cini da ljudi sve dulje zive. :ne zna:
Sve bi bilo bolje kad bi nasa politika uistinu imala plan oporavka nase ekonomije/gospodarstva, ali je nema :ne zna:
  • Information