http://www.index.hr/vijesti/clanak/skan ... 46690.aspx
Ajmo esdepeovci, sad vi
Pitanje je što je tebi očito. Pitanje je i trebam li pisati postove duže od proste rečenice. Hajde da i to pokušam.miky0 » wrote:U 4 ujutro sigurno pijan nisam, tako da sam eto ocito glup kad sam shvatio da je sudionistvo u zlocinu glasat za hdzsdp
... na ovo...Vjerojatno će tako i biti, opet ćemo imati polarizaciju birača oko dvije stranke. No ako se umiješa treća, ne bih da to budu početnici, eksperimentatori ili neonacisti. Kriza je preduboka da bismo se mogli zajebavati. Zajebancija je u našem slučaju sudioništvo u zločinu.
... a onda i to sažeti.No ako se umiješa treća, ne bih da to budu početnici, eksperimentatori ili neonacisti. Kriza je preduboka da bismo se mogli zajebavati.
Kužiš sad? Jest da rečenica nije prosta nego složena, ali tek je pola jedan, sigurno si doručkovao i popio kavu.No ako se umiješa treća, ne bih da to budu početnici, eksperimentatori ili neonacisti.
Uistinu sam smatrao da ti nije tesko shvatit na sto aludiram, i to ni manje ni vise nego prosto prosirenim recenicama, ali posto ocito je, potrudit cu se objasnit, djelom tvog citata, bit ce sasvim dovoljanStitch » wrote:
Pitanje je što je tebi očito. Pitanje je i trebam li pisati postove duže od proste rečenice. Hajde da i to pokušam.
Skratit ću najprije ovo...
... na ovo...
... a onda i to sažeti.
Kužiš sad? Jest da rečenica nije prosta nego složena, ali tek je pola jedan, sigurno si doručkovao i popio kavu.
Dakle, rekao si da je glasat za trecu opciju koja je pocetna -sudionistvo u zlocinu, sto je meni bilo sasvim dovoljno za logicki zakljucit kako ti nije sudionistvo u zlocinu glasat za hdzsdp.No ako se umiješa treća, ne bih da to budu početnici
jedino sto si ti ukazao i sto ukazujes je da gospe sinjska ne moze zaustavit to tvoje ukazivanje.miky0 » wrote:Rezime onog sta Stich govori
Ne valja hdzsdp, al je sudionistvo u zlocinu glasat za trece. Pa kad mu ja ukazem sta je napisao, onda je za mene kramarko akademikmoze bit, moze
![]()
Ja to ne moram tako shvatit. Ja mogu shvatit da on govori o 3 razlicite grupacije, jer tako uostalom i pise. Jedni su pocetnici, a drugi su eksperimentatori, do su treci neonacisti.Eks » wrote:Nije to rekao. Rekao je da neće početnike, eksperimentatore i neonaciste. Neka normalna zrela treća opcija mu je ok.
..ma miki, pa nisi valjda tolko blesav da ne shvatis nesto onako kako ti oces?miky0 » wrote:
Ja to ne moram tako shvatit. Ja mogu shvatit da on govori o 3 razlicite grupacije, jer tako uostalom i pise. Jedni su pocetnici, a drugi su eksperimentatori, do su treci neonacisti.
Ranije u topicu je govorio kako vladajuci hdzsdp nema alternativu, a onda nabroji negativne aspekte ovih nekih trecih uz objasnjenje zasto nevaljaju, dok u vladajucoj stranci ima sve tri karakteristike koje je nabrojao
Most - Malo im je falilo, a onda su stavili Dragu Prgometa kao nositelja u mojoj 1. izbornoj jedinici
A sta fali prgometuPero » wrote: Most - Malo im je falilo, a onda su stavili Dragu Prgometa kao nositelja u mojoj 1. izbornoj jedinici![]()
Živi zid - Jel Sinčić više diplomirao?![]()
Sanader i ekipa zgubidana - ti se zajebavaš![]()
Imaš još koji prijedlog?
Pa izgleda da mu fali, čim je ispuzao iz bespuća povijesne zbiljnosti.miky0 » wrote: A sta fali prgometu![]()
Što se unda negdje kandidirao? Ne bojkotira li on izbore i politikom se bavi iz hobija.miky0 » wrote: bolji je od unde. Ovaj je bar napustija hdz, a nas unda jos nije sdp
Super, sad bi se mogao zaposlit u Saboru kao pripravnik.miky0 » wrote: Izgleda da je sincic diplomirao, bar tako kaze u janom pismu di proziva karamarka na suceljavanje
Ti si hadezejac i profesionalni trol i zato ne seri.7nationarmy » wrote:el opet idemo na izbore glasat protiv, a ne za? ja bas tako. kvragu i stranka koja josipu rimac misli drzat u vladi ali ovi sadasnji su svi josipa rimac.
nisi me razumija: em šta nema smisla izlaziti na izbore em šta su izbori nediljon a nediljon vozin biciklu okolo7nationarmy » wrote:naravno da ne, procitas koga podrzava jutarnji list i glasas suprotno, nema greske.
jebe me se ja san se uhljebija u svoj obrt7nationarmy » wrote:a to. pa na to racunaju dvije stranke sa stalnim birackim tijelom. uvijek isti omjer jer ljudi misle da nema smisla jos jedan glas za ili protiv. neka mog glasa, jes da vrijedi koliko i glas nekog ofucanog pijanog prvoborca koji rata nije vidio ali zivi u nacionaliziranom stanu - nema veze.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest