..na danasnji dan pobjede nad antifasizmom, otvaram spomenik

Koljite se i gložite!
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 10 May 2014, 22:12

visekratni klon » wrote:Uostalom, evo ti tvoj index kaže http://www.index.hr/vijesti/clanak/sniv ... 92944.aspx

To što je Ostojić napravio je blaga mjera. Ja bih ga poslala da tuca kamen.
A to sto je ostojic ministar u veleizdajnickoj vladi nema veze :ne zna:

visekratni klon

Post 10 May 2014, 22:13

miky0 » wrote:
A to sto je ostojic ministar u veleizdajnickoj vladi nema veze :ne zna:
To je stvar percepcije. Za mene oni nisu veleizdajnička vlada nego ovi luđaci koje braniš.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 10 May 2014, 22:14

Pero » wrote: Meni osobno fašizam nije simpatičan. Al mi je jako demokratski to što gradonačelnik Splita, koji otkrivanjem spomenika, sigurno neće dobit niti jedan glas od ljudi koji su prisustvovali tom otkrivanju (jer su ideološki toliko različiti - pa će barem glasat za Savez za Hrvatsku, ako ne za jedan od milijun HSP-ovih inačica). A činjenica je da su neki od njih poginuli za Hrvatsku koju sigurno nisu takvom zamišljali. Eto. :zubo:
..mislim, sta poginuli..? ko je sve trebao poginut? kolko? sta? jel sam ja trebao poginut? ti? m,islim, meni je te patetike, zrtve i ucjene vec na vrh glave.
jel imaju penzije, jel su dobili stanove..ti koji nisu poginuli.. da ne idem sad dalje ko je sve poginuo, nastradao, zasto i koja je cijena toga i ko to placa i kako?

nema tu demokratski i nedemokratski. nije to sou. ok, ili je, amo onda proglasit sve souom. ako vec ne farsom. :D
nema tu izbora i glasanja i demokracije. nema fasisticke demokracije. demokracija treba reagirat na f od fasizam. a ne reagira. i to ne samo u hrvatskoj ili narocito ne u hrvatskoj. i to je baldasar osluzbenio do razine gradonacelnika.
cak se ni kerum ni sandaer, zpan sanadr nisu usudili ic toliko daleko, nego su samo svjetic polozili na spomen bojne hosa imenom rafael boban.

kazem, sta da se u njemackoj napravi neka..ne mora bit bojnma, ali udrugica neka za promicanje demokracije i domoljubja..adolf ajhman? demokratski bi bilo da gradonacelnik neki u njemackoj im otkrije spomenik?

vo sto ej baldasar ucinio, to treba upoznat svijet s tim, ne znam.. jel postoju evropsko udruzenje gradonacelnka.. :D
ono, eu, komisije, parlamenti, stranke i rec..gle vam socijaldemokrata u splitu, anarocito demokrata. pohvalite ih. nek posluze za primjer u citavoj evropi, nek citava evropa sad krene sa svojim domoljubiteljima koji se pozivaju na nacizam.

ali, jasno, ovo se zeli sto prije zataskat, kao da se nije dogodilo, bolje ne talasat, ko zna dokle ce to ic, mozda ne ostane samo na hrvatskoj.
najbolje se pravit da se nista nije dogodilo i da se nista ne zna, radit svoj posao i gledat u pod, izbjegavat aj kontakt i blesavo se smijuckat, ono, no habla.... :D
miky0
ST Leader

Post 10 May 2014, 22:18

visekratni klon » wrote:
Čuj, ti ne pišeš nekome prijetnje. Onog trena kad se nekome obratiš da ćeš ga ubiti, mjesto ti je u zatvoru, sori, al tako to ide, tako treba ići.
Ako imaš oružja pun kurac u kući, tim više.
Koja doktorska struka, da mi je znati. Ako nije lud, ok, al mjesto mu je makar u zatvoru, ne mora ludari, uostalom, u ludari mu je bolje, ne.
Jos jednom, ja ne branim retoriku obracanja doticnog prema ministru, i sasvim je jasno da izreceno ne mozes rec, isto kao sto se ministar ne moze jednakim rijecnikom itat prema covjeku koji potencijalno placa porez,a da bi taj ministar imao tu svoju placu. Al da je na tome ostalo, nego je jos covjeka i hospitalizirao na skoro godinu dana. I to ministar pandurije. Da je barem onaj drugi ostojic, jos bi i proslo :ne zna:
miky0
ST Leader

Post 10 May 2014, 22:19

visekratni klon » wrote:
To je stvar percepcije. Za mene oni nisu veleizdajnička vlada nego ovi luđaci koje braniš.
A koga ja to branim :misli: :ne zna:
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 10 May 2014, 22:19

..a unda wrote: ..mislim, sta poginuli..? ko je sve trebao poginut? kolko? sta? jel sam ja trebao poginut? ti? m,islim, meni je te patetike, zrtve i ucjene vec na vrh glave.
jel imaju penzije, jel su dobili stanove..ti koji nisu poginuli.. da ne idem sad dalje ko je sve poginuo, nastradao, zasto i koja je cijena toga i ko to placa i kako?

nema tu demokratski i nedemokratski. nije to sou. ok, ili je, amo onda proglasit sve souom. ako vec ne farsom. :D
nema tu izbora i glasanja i demokracije. nema fasisticke demokracije. demokracija treba reagirat na f od fasizam. a ne reagira. i to ne samo u hrvatskoj ili narocito ne u hrvatskoj. i to je baldasar osluzbenio do razine gradonacelnika.
cak se ni kerum ni sandaer, zpan sanadr nisu usudili ic toliko daleko, nego su samo svjetic polozili na spomen bojne hosa imenom rafael boban.

kazem, sta da se u njemackoj napravi neka..ne mora bit bojnma, ali udrugica neka za promicanje demokracije i domoljubja..adolf ajhman? demokratski bi bilo da gradonacelnik neki u njemackoj im otkrije spomenik?

vo sto ej baldasar ucinio, to treba upoznat svijet s tim, ne znam.. jel postoju evropsko udruzenje gradonacelnka.. :D
ono, eu, komisije, parlamenti, stranke i rec..gle vam socijaldemokrata u splitu, anarocito demokrata. pohvalite ih. nek posluze za primjer u citavoj evropi, nek citava evropa sad krene sa svojim domoljubiteljima koji se pozivaju na nacizam.

ali, jasno, ovo se zeli sto prije zataskat, kao da se nije dogodilo, bolje ne talasat, ko zna dokle ce to ic, mozda ne ostane samo na hrvatskoj.
najbolje se pravit da se nista nije dogodilo i da se nista ne zna, radit svoj posao i gledat u pod, izbjegavat aj kontakt i blesavo se smijuckat, ono, no habla.... :D
Sta imas pricat?
Vidis da se neki cudom cude sto uopce reagiras na fasizam.
Jbt, to bi trebalo bit najmanje sto svako od nas treba uciniti u ovakvim situacijama.

Ili ce nas zbilja uskoro pribijati na stup srama sto smo se usudili dici glas, proglasavat terijerima i slicno...
'if you fall, i'll be there' (floor)
visekratni klon

Post 10 May 2014, 22:22

miky0 » wrote:
Jos jednom, ja ne branim retoriku obracanja doticnog prema ministru, i sasvim je jasno da izreceno ne mozes rec, isto kao sto se ministar ne moze jednakim rijecnikom itat prema covjeku koji potencijalno placa porez,a da bi taj ministar imao tu svoju placu. Al da je na tome ostalo, nego je jos covjeka i hospitalizirao na skoro godinu dana. I to ministar pandurije. Da je barem onaj drugi ostojic, jos bi i proslo :ne zna:
Dobro smo popričali o ovome jer ću mu sad sigurno pisati. Ako to napravi mom susjedu, vječni sam mu dužnik. Ionako će kad tad nekoga ubiti.
A taj luđak, neću trošiti dalje riječi na to. Moš mislit što nije šizofrenik, pouzdano znam da Marina Kralik samo takve okuplja oko sebe.
Pero

Post 10 May 2014, 22:27

..a unda » wrote: ..mislim, sta poginuli..? ko je sve trebao poginut? kolko? sta? jel sam ja trebao poginut? ti? m,islim, meni je te patetike, zrtve i ucjene vec na vrh glave.
Ti si kao Pavao Radić. Navodno je bio triger za atentat u Skupštini Jugoslavije - dobro koliko košta ta vaša srpska krv, koliko koštaju ti Kajmakčalani, da platimo, pa da idemo dalje. :D Spomenik je dignut poginulima - dakle onima koji nisu dobili nikakve stanove ni mirovine. I naravno da ne mislim da si ti trebao poginut. :zubo:
..a unda » wrote: nema tu demokratski i nedemokratski. nije to sou. ok, ili je, amo onda proglasit sve souom. ako vec ne farsom. :D
Pa to se protivilo njihovom svjetonazoru da oni nemaju nikakve veze s HOS-om. SDP zbilja nije imao nikakve veze s HOS-om. :D
..a unda » wrote: kazem, sta da se u njemackoj napravi neka..ne mora bit bojnma, ali udrugica neka za promicanje demokracije i domoljubja..adolf ajhman? demokratski bi bilo da gradonacelnik neki u njemackoj im otkrije spomenik?
Udrugica je malo drukčija stvar od osnivanja ratne jedinice. :zubo:
..a unda » wrote: vo sto ej baldasar ucinio, to treba upoznat svijet s tim, ne znam.. jel postoju evropsko udruzenje gradonacelnka.. :D

Po meni, ne treba se ništa zataškat - što ti misliš da bi trebalo? :zubo:
miky0
ST Leader

Post 10 May 2014, 22:29

visekratni klon » wrote:
Dobro smo popričali o ovome jer ću mu sad sigurno pisati. Ako to napravi mom susjedu, vječni sam mu dužnik. Ionako će kad tad nekoga ubiti.
A taj luđak, neću trošiti dalje riječi na to. Moš mislit što nije šizofrenik, pouzdano znam da Marina Kralik samo takve okuplja oko sebe.
Sta se tice tvog susida, obrati se drotu na onom forumu o slijedecim potezima.
visekratni klon

Post 10 May 2014, 22:30

miky0 » wrote:
Sta se tice tvog susida, obrati se drotu na onom forumu o slijedecim potezima.
Neću jer sam guglajući našla njegov upis da kod glasne glazbe ne zna što napraviti odnosno da se ne može ništa. Odbijam vjerovati u to.
miky0
ST Leader

Post 10 May 2014, 22:38

Sori, ali svi bucate na ovoj temi, poanta je u slijedecem.

Cinjenice su da se u splitu podigao spomenik na spomen zrtvama HOSovih domobrana/ustasa u obrani hrvatske, cinjenice su da HOSovi domobrani nisu zeljeli hrvatsku na tekovinama NOBa, vec NDHa, i cinjenice su da je gradonacelnik drugog grada u drzavi otvorio spomenik, a da je pripadnik vladajuce stranke, koja bi trebala osudjivat HOSovu retoriku. Ali nije, sto je meni jos jedan dokaz da drzavom vladaju veleizdajnici.
Pero

Post 10 May 2014, 22:43

miky0 » wrote:Sori, ali svi bucate na ovoj temi, poanta je u slijedecem.

Cinjenice su da se u splitu podigao spomenik na spomen zrtvama HOSovih domobrana/ustasa u obrani hrvatske, cinjenice su da HOSovi domobrani nisu zeljeli hrvatsku na tekovinama NOBa, vec NDHa, i cinjenice su da je gradonacelnik drugog grada u drzavi otvorio spomenik, a da je pripadnik vladajuce stranke, koja bi trebala osudjivat HOSovu retoriku. Ali nije, sto je meni jos jedan dokaz da drzavom vladaju veleizdajnici.
Dobro, miki, sve ćeš uvjeriti da su laburisti jedino rješenje i na sljedećim izborima dobit ćeš natpolovičnu većinu ko SNS u Srbiji i gdje će nam biti kraj. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 10 May 2014, 22:43

miky0 » wrote:A sta si se ti Unda uzvirija oko ovog :facepalm: Jebite patak, jeli se po crkvama vrse mise zaduznice za pavelica? E, i veleizdsjnicka vlast koalira sa ustasama, i sad to meni nije nista cudno, jer je, dakako veleizdajnicka. I stas sad ti? Opet glasat za sdp da ne bi dosle ustase na vlast u vidu kradezeja? :giggle: :lol:
..jel si ti pitao za misljenje politickog sefa o ovom spomeniku? :kokice:
Tea Tree

Post 10 May 2014, 22:48

..a unda » wrote: ..jel si ti pitao za misljenje politickog sefa o ovom spomeniku? :kokice:
Samo da se pridruzim. I mene ovo zanima. :kokice:
Karlinjo
Has thanked: 1 time

Post 10 May 2014, 22:49

:kokice:
..a unda
Undaminator

Post 10 May 2014, 22:49

visekratni klon » wrote:Uostalom, evo ti tvoj index kaže http://www.index.hr/vijesti/clanak/sniv ... 92944.aspx

To što je Ostojić napravio je blaga mjera. Ja bih ga poslala da tuca kamen.
..ma po tom sto i indeks pise, meni taj lik nije bas najnormalniji. :D

ono, jest da psihijatrima i inace nije puno za vjerovat, ali u ovom slucaju je oportuno i cas posla nekom rec da ima paranoidnu sizofreniju, te neke manije, pa jos prijetnje,ovo, ono.. svaki psihijatar bi u ovom slucaju brze bolje nesto slicno dijagnosticirao, ne radi ostojica, nego radi sebe, zeli sa sebe sto prije skinut bilo kakvu odgovornost.
tj bolje je da se kaze da je krivo odredio dijagnozu, nego da sutra bude optuzen za neko saucesnistvo, nemar.. :D
miky0
ST Leader

Post 10 May 2014, 22:50

..a unda » wrote: ..jel si ti pitao za misljenje politickog sefa o ovom spomeniku? :kokice:
Bogami, zaboravija, ali subota je, mozda ga vidim u ponedjeljak.
Pero

Post 10 May 2014, 22:53

unda, vidiš da sam ti oživio temu. :zubo: Jes da ima puno off-topic - al se piše. :zubo:
..a unda
Undaminator

Post 10 May 2014, 22:54

miky0 » wrote:
Bogami, zaboravija, ali subota je, mozda ga vidim u ponedjeljak.
..aj ti doznaj, pa nam javi. :D
miky0
ST Leader

Post 10 May 2014, 22:57

..a unda » wrote: ..aj ti doznaj, pa nam javi. :D
Nisi mi odgovorija, ako se moji negativno izjasne oko ovog, jeli imamo tvoj glas :ne zna: :cerek:
..a unda
Undaminator

Post 10 May 2014, 23:02

miky0 » wrote:
Nisi mi odgovorija, ako se moji negativno izjasne oko ovog, jeli imamo tvoj glas :ne zna: :cerek:
ne znam. razradjujem jednu biracku teoriju. radni naziv je..kamikaza glasanje. :D
Tea Tree

Post 10 May 2014, 23:04

..a unda » wrote: ..ma po tom sto i indeks pise, meni taj lik nije bas najnormalniji. :D

ono, jest da psihijatrima i inace nije puno za vjerovat, ali u ovom slucaju je oportuno i cas posla nekom rec da ima paranoidnu sizofreniju, te neke manije, pa jos prijetnje,ovo, ono.. svaki psihijatar bi u ovom slucaju brze bolje nesto slicno dijagnosticirao, ne radi ostojica, nego radi sebe, zeli sa sebe sto prije skinut bilo kakvu odgovornost.
tj bolje je da se kaze da je krivo odredio dijagnozu, nego da sutra bude optuzen za neko saucesnistvo, nemar.. :D
A pitanje je sto pise u cijeloj medicinskoj dokumentaciji, sta je pricao i kako se ponasao kad mu je postavljena prva dijagnoza. I je li uopce stvarno tako na brzaka postavljena ili je bila sumnja na paranoidnu shizofreniju pa poslan na promatranje itd.
Tesko da je netko tko je zivot posvetio stancanju prijetecih poruka, punih mrznje, diljem interneta, a i na bilo kojem mjestu na kojem mu se ucini da je to moguce, samo eto malo otkacen i neistomisljenik, a slucajno ima arsenal oruzja doma, koje nece upotrijebiti, zaboga. Pa to su samo trofeji.
Sad smo na krivoj temi, Karambol je otvorio temu, ali ajd, jebi ga.
Zanimali bi me ovi zustri borci za ljudska prava, Sarnavka npr., da je ona bila meta prijetnji smrcu, znajuci pritom da ovaj koji prijeti ima svo to oruzje doma.
Pero

Post 10 May 2014, 23:04

..a unda » wrote: ne znam. razradjujem jednu biracku teoriju. radni naziv je..kamikaza glasanje. :D
Ja vjerojatno neću izaći na europske izbore. Istekla mi osobna i ne mislim da će mi je produžit do izbora. Ali za 11 fikusa ionako me nije previše briga. :zubo:
miky0
ST Leader

Post 10 May 2014, 23:10

Pero » wrote: Ja vjerojatno neću izaći na europske izbore. Istekla mi osobna i ne mislim da će mi je produžit do izbora. Ali za 11 fikusa ionako me nije previše briga. :zubo:
Ma ko jebe te izbore, govorimo o parlamentarnim :D
miky0
ST Leader

Post 10 May 2014, 23:11

..a unda » wrote: ne znam. razradjujem jednu biracku teoriju. radni naziv je..kamikaza glasanje. :D
Bolje i kamikaza glasanje, nego kamikaza izbor :D
  • Information