precjednički izbori

Koljite se i gložite!

Ko?

Ivo
3
60%
Kolinda
2
40%

Total votes: 5
Eks

Post 08 Jan 2015, 18:35

miky0 » wrote:
Kakve veze ja s pavelicem imam???
:rofl: :rofl: :rofl:

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 08 Jan 2015, 18:37

Eks » wrote:
A šta vrijedi sad kad je gotovo... [Bneće za deset godina opet doć na vlast[/B]. Ne da mi se nigdje udruživat, izgubila sam nadu. :tuzni:
Uf uf uf...pa da opet prozivljavamo nekog buduceg idiota ka danas zokija :facepalm: Volis sado-mazo :misli:
Eks

Post 08 Jan 2015, 18:38

miky0 » wrote:
Uf uf uf...pa da opet prozivljavamo nekog buduceg idiota ka danas zokija :facepalm: Volis sado-mazo :misli:
Karat će te Marko, ne brini.
Nenia Salonitana

Post 08 Jan 2015, 18:40

Eks » wrote:
A šta vrijedi sad kad je gotovo... neće za deset godina opet doć na vlast. Ne da mi se nigdje udruživat, izgubila sam nadu. :tuzni:
:xrolleyes:

nije gotovo dok debela dama ne zapjeva :unda:
miky0
ST Leader

Post 08 Jan 2015, 18:40

Eks » wrote:
Karat će te Marko, ne brini.
I njemu ce odzvonit :S
Eks

Post 08 Jan 2015, 18:41

Nenia Salonitana » wrote:
:xrolleyes:

nije gotovo dok debela dama ne zapjeva :unda:
Zapjevat će Kolinda Zokiju na uho, bojim se.
miky0 wrote:
I njemu ce odzvonit :S
Naravno, nakon deset godina, po običaju.
Nenia Salonitana

Post 08 Jan 2015, 18:45

Eks » wrote:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

smatram da će primabalerina odskakutat neizjebana 11.01. :tuzni:

možda ju vlastiti međunarodni utješi, njemu pička viri iz očiju, kako je samo blejao u jednu novinarku neki dan... :kokice:
miky0
ST Leader

Post 08 Jan 2015, 18:50

Eks » wrote:

Budete li glasali za sdp -DA, a ako budete za malog ili kapovica -NE :top:
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 08 Jan 2015, 19:12

blue » wrote:Ma tih je bilo nešto jako sitno. Pretpostavljam da će Josipović pobrat ipak dio Sinčićevih glasova. Čini mi se da se, dijelom, za Sinčića glasalo iz revolta, ali sad je vrag odnio šalu.

Ma ruku na srce, svejedno je tko nam je predsjednik - predsjednik je, i tako, figura za pokazivanje po diplomatskim skupovima i u medijima. Poželjno je da nas ne sramoti kao osoba previše, da se izražava kulturno i da zna strane jezike. A vući će vodu na svoj mlin tko god bio. Zatim, nećemo u rat, pa da bi predsjednikova funkcija vrhovnog vojnog zapovjednika bila imalo relevantna.

Međutim, nisam optimistična što se tiče parlamentarnih izbora. Brijem da će kradeze opet uzjahat. Zato mi je draže da je bar predsjednik iz suprotnog tabora. Ne sviđa mi se ideja kradeze apsolutizma :top:

Zato Josipović, ne zato što je on super izbor, nego manje zlo.

Zato i SDP na parlamentarnim, ne zato što su dobri, nego su samo malo manje zlo.

Bilo bi super da se pojavi alternativa, stvarna alternativa, ali zemlja nam je baš iskvarena, onako dubinski, od vrha do dna, ili obrnuto, svejedno. Sinčić nije prava alternativa nego šarlatan, i možda, idealista. Ako je ovo zadnje, ajde onda barem mu to priznam kao plus.

Ukratko - sranje :zubo:
tehnicki gledano, tj pragmaticno gledano, dio sincicevih glasova ce ic josipovicu, ali m islim.. tj ne mislim nego osjecaj neki da ce to bit trecina u najboljem slucaju.
zanimljivo bi moglo bit hoce li broj nevazecih odskakat od nekog dosadasnjeg prosjeka.
u svojoj naravi, sincicevi glasovi su desni glasovi, to je ono sto bi se u eu zvalo puckim glasovima, tj nekako da je vidjet omjer onih koji su na proslim i zborima glasali za ovu vladu, a prije to ga nisu i sad za josipovica nece.
to mi i zgleda kao neko biracko tijelo koje koje ovdje donosi neke ad hok prevage, od danas do sutra.

naravno, ovo nisu parlementarni izbori i slazem se s ovim to si napisala, da sad ne ponavljam, ipak, osim st bi u nekoj to j simulaciji josipovic kao predsjednik mogao nekako barem ne o laksavat eventualnoj hadezeovoj v lasi, kao neki mjerodavniji pokazatelj kretanja nekih u drustvu, ovi sad predsjednicki izbori su vazni, i ono sto je bitno, ocito su puno vazniji hadezeu.

svake izbore im retorika preraste u histeriju i mislim da im je ovo zadnji put da im se histerijom nece i vratit.
kad bi se nekako stalozeno, mirno sad odglasalo za josipovica u nekom vecem o mjeru, npr 70-30, meni ti bi to bio znak da se zaista nesto ovdje promijenilo, tj da se krece na bolje, tj vec bi to bio neki vidljiviji kontinuitet, usmjerenje, drustvena neka zrelost.. bio bi to znak da je ovom drustvu napokon hadeze nepotreban, suvisan, izamortiziran..

..naravno, ne stoga.. sto i ti kazes, sto bi se ta vise ili manje bitna predsjednicka institucija predstavljala kroz jednog josipovica koji je neko l udilo od nekog napretka, ali to b i bilo.. ponovno ucit hodat, tako nekako.

ali, bez obzira kako bilo, ne bih ja tako lako proglasavao pobjednika na parlamentarnim izborima sljedecim.
bez obzira na tu sivu neku biracku masu koja koja vrluda, nije ista situacija kao prije zadnjih parlamentarnih, kad se znalo sto ce bit i kad se hadeze doslovno povukao sa scene, takticki, nakon sto je kompromitacija dosegla takve raz mjere da se jedostavno vise nije mogla skrivati, a cak i u tom doslovnom bezglavom bijegu, osvojio je hadeze skoro trecinu mandata, sto je po meni najvaznija brojka proslih izbora, a neki bi rekli i.. pravi pravcati drustveni uzas. :D

a opet, ti pretprosli izbori, ako se malo sjetimo sta je sve bilo, kakve igre s popisima, zatim da mandat nisu dobili odmah, koliko je i cega sve tu upotrebljeno da bi hadeze i sanader posto poto ostali na vlasti, a poslije smo i vidjeli zasto je im je bilo toliko vazno ostat, pa se korekcija morala vrsiti izvana, denunciranjem sanadera i slobodno mogu rec, ucjenom.. dakle, skoro ista izlaznost je bila i na pretproslim i na proslim parlamentarnim izborima, dva posto razlike u korist proslih i sad, tu mi je negdje problem interpretacije, iznedju tih dva posto izmedju broja zastupnika hadezea zadnjih dvaju izbora i tu bi negdje trebalo trazit i kako gledat ove sljedece i zbore i nikako ne bih jahao na nekom valu podrazumijevanja nekog, neke ocitosti zacahurene kao drustveni uzas, neceg sto smo mozda navikli prije..

tako da i simbolicki i nesimbolicki, glasanje sad za kolindu je glasanje za sanadera i citavu tu situaciju kao i 2007., igranje na to da je proslo dovoljno vremena da bi se opet nesto moglo relativizirati i tako ocisceni, na toj relativizaciji uci u parlametarne izbore, to ce hadeze jedino moci ako eskalira (zajedno sa crkavama, markickama, pernarima) citavu situaciju, tj sto vise, citavu sad skoro godinu mora odrzavati taj trend eskalacija i taman ovo bilo drustvo i vlada zen budista, garantiram da cemo imat dosta urnebesne, da ne kazem vatrene sljedece predizbore, nesto sto do sada ovdje nismo bas vidjeli (pustimo sad 91. , iako i sad, na ovim izborima se hadeze koristi retorikom da se sad u nedjelju glasa u situaciji u kojoj smo bili i 91., a zamislimo sta ce tek onda bit pred parlamentarne izbore ).

tako da je po meni, ostanak josipovica sad, neka vrsta vatrogasne mjere ili malo bolje kise, koja eto, nece i ne moze sve to ludilo pogasit, ali moze imat utjecaja, moze..
eto, ponavljam, bilo bi mi jako dobro da vidim da ce josipovic ostat zahvaljujici nekom vecem omjeru glasova, to bi bio dobar znak, omen, ali ni u tom slucaju nema bas opustanja, ali nema ni prepustanja. sto god bilo, nista nece bit bas tako lako kao sto neko misli. :D
Eks

Post 08 Jan 2015, 19:15

A možemo se okladit da će kretenmarko pobijediti. Nije nitko očekivao ni da Kolinda koja je jedan beznačajan lik osvoji ovoliko glasova pa jest, samo zato što se narod zaželio hdz-a. I hrli mu u naručje otkad je sdp na vlasti, doslovno otad.

Unda, zašto si hidden nakon svih tih godina? :eek:
..a unda
Undaminator

Post 08 Jan 2015, 19:31

Nenia Salonitana » wrote:gledala sam "sdp učlani se". ovo je godina u kojoj ću tako i onako volontirati da odradim praksu za jebeni faks, pa što ne bi malo i u političke svrhe. čisto da imam mirnu savjest da sam i ja pokušala učiniti nešto da se hdz bagra ne dokopa vlasti iduće godine i satre mi ostatak mladosti.

problem:
a)traže i kućni br telefona, a ne da mi se da me zovu doma pa da se moji jave pa da moram objašnjavati. :visi:
b)preko tog istog br vjerojatno će prekapati kaj gledaš na netu, pa će vidjeti podosta tvrdojezgrenih :o filmića a i pratim ova politička zbivanja pa će pomisliti da sam manijak. ono, guglam im precjednika, a minutu kasnije two guys one girl

jel se može otić u sred'šnjicu i tamo popunit pristupnicu? :nogica:

miky, kako si ti kad si se učlanjivao u laburiste? :kokice:
mislim, nije nikako savjet, ali nekako mislim da bi ti to bilo dobro. malo, ono, tog iskustva steci, vidjet sta tu ima, kako stoje stvari, i td..
esdepe je dobra stranka za to, ono.. prava stranka, ja bas i ne vidim kod nas neke druge.

jedino ti mogu dat savjet ako vec to i tako odlucis da budes tu, da se angaziras, aktiviras koliko mozes, koliko ti se bude svidjelo, koliko mislis da treba, ali ostani nekako lou profajl, barem u pocetku, tj nemoj bezglavo, rigajuci nakon dva mjeseca pobjec kad vidis sta tu svega ima, sta se sve radi i s kim sve moras komunicirat. :D
..ali nemoj odmah ni ic mijenjat statut stranke. :D
mislim, politika ti je zanat kao i svaki drugi, malo moras nesto ucit, gledat i najvaznije.. sutjet, i to na nacin da kad se od tebe bude trazio neki stav, kad se to ne bude m oglo i zbjec, da im kazes.. svi ste u pravu, ali.. :D

cuj, njima nedostaje kvalitetnih ljudi.. nisam rekao agresivnih, nego kvalitetnih :D i moras bit svjesna da ce ti vremenom svakave lakmuse servirat, sto je i razumljivo, ali onda je i razumljivo i da ti malo njih drzis pod prismotrom, da vidis ko je tu tko, s kim mozes, ko je kreten itd i onda ih polako jebavat i preuzimat inicijativu. :D :D

dakle, najprije pripremi zeludac i gledaj sve to kao na neku igru, nikako se ne shvacat preozbiljno, vidis kako milanovic to dobro radi.. :D :D

ps

e, baj d vej.. mislim, ne moras se ti ic odmah uclanjivat. kolko znam, ima tamo nekih foruma,nekih ak tivnosti koje ne traze nuzno odmah i clanstvo.
inemoj ic nista preko neta. aj osobno, malo da steknes neki dojam, utisak..najvjerojatnije ce ih bolit kua kad se ti pojavis tamo. :D
..a mozda.. jel znas ikog iz esdepea, a da ti je ono, relativno ok? aj s tom osobom, tamo se s njim prezentaj.. :D
..a unda
Undaminator

Post 08 Jan 2015, 19:35

Eks » wrote:A možemo se okladit da će kretenmarko pobijediti. Nije nitko očekivao ni da Kolinda koja je jedan beznačajan lik osvoji ovoliko glasova pa jest, samo zato što se narod zaželio hdz-a. I hrli mu u naručje otkad je sdp na vlasti, doslovno otad.

Unda, zašto si hidden nakon svih tih godina? :eek:
a mozemo se okladit. ne znam sto to znaci da ce karamarko pobijedit, ali ako mislis da ce on bit buduci predsjednik vlade, evo, mislim da nece. :D
mislim, os ti glasat za njega? neces? necu ni ja. to nas je vec dvoje. eto, meni je to dovoljno.. posto cemo se kladit? :D

ili jesam hidn? nemam pojma. mozda je to dobro. treniram za ilegalu.. :D :D
..a unda
Undaminator

Post 08 Jan 2015, 19:43

Image

:raspa:

..eto, nek se igraju, nek se igraju.. :D
Eks

Post 08 Jan 2015, 21:14

Šta je ovo sad, sad valja sdp, a ne fronta? :zubo: Iako su suprotstavljeni.

Ja bih ispalila u roku tri sec u politici. Izgorjela ko kometa. Image
Eks

Post 08 Jan 2015, 21:14

Dok sam išla prat kosu, uhvatila sam djelić sučeljavanja, bome ga gazi ova. :facepalm:
..a unda
Undaminator

Post 08 Jan 2015, 21:31

..boze, ne znam kako to drugacije rec.. glupa li je. :D
Eks

Post 08 Jan 2015, 21:33

..a unda » wrote:..boze, ne znam kako to drugacije rec.. glupa li je. :D
Je, ali i narod je. Točno ih vidim kako padaju na ovo. "Ako je vama briga za narod patetika, ja ne znam što reći" :zgrožena faca: :D
..a unda
Undaminator

Post 08 Jan 2015, 21:34

Eks » wrote:Šta je ovo sad, sad valja sdp, a ne fronta? :zubo: Iako su suprotstavljeni.

Ja bih ispalila u roku tri sec u politici. Izgorjela ko kometa. Image
..stranacki, politicki, tu je esdepe sasvim ok izbor. fronta je nesto drugo, ne da se to sada uopce usporedjivat. :D

ne bi izgorila, cini ti se. zasto mislis da bi izgorila, ko bi te to upalio? :D
..a unda
Undaminator

Post 08 Jan 2015, 21:39

Eks » wrote:
Je, ali i narod je. Točno ih vidim kako padaju na ovo. "Ako je vama briga za narod patetika, ja ne znam što reći" :zgrožena faca: :D
..a mislim, neka pada, ali na sto pada? pobucala je malo kolinda kampanje, ovo je predsjednicka kampanja, ne za parlamentarne izbore.

ovo sto sam gledao, na svim poljima je josipovic stavio na mjesto gdje ona i treba bit. to sto je ona lajava i lukava, to je i cesic rojs. mislim, nema ona blage veze o cemu i sta govori. drzi se jednog i to vrti.. u psihijatriji bi se to zvalo..suzena svijest. :D :D

mislim, sta ce sutra napravit na suceljavanju..oce se skinut? ono, dokle ce ic? :D :D
miky0
ST Leader

Post 08 Jan 2015, 21:52

Sta je je, zgazija ju je samo tako. Malo ce ko koga kao on nju danas. Glupa je kolika je i jos 2x toliko. Spremija se savrseno, i razjeba ju je samo tako. Ali ne znam kako ja mogu glasat za njega, kad znam kakav je on fikus, i politicki veleizdajnik. Ruka bi mi se mogla osusit :ne zna: :tuzni:
Eks

Post 08 Jan 2015, 21:52

..a unda » wrote: ..a mislim, neka pada, ali na sto pada? pobucala je malo kolinda kampanje, ovo je predsjednicka kampanja, ne za parlamentarne izbore.

ovo sto sam gledao, na svim poljima je josipovic stavio na mjesto gdje ona i treba bit. to sto je ona lajava i lukava, to je i cesic rojs. mislim, nema ona blage veze o cemu i sta govori. drzi se jednog i to vrti.. u psihijatriji bi se to zvalo..suzena svijest. :D :D

mislim, sta ce sutra napravit na suceljavanju..oce se skinut? ono, dokle ce ic? :D :D
Opet je rekla da će pozvati Zorana i sjetila sam se Nenije. :rofl: :rofl:

A čuj, ne bi bilo prvi put da padnu na takve pizdarije.
..a unda
Undaminator

Post 08 Jan 2015, 21:56

Eks » wrote:
Opet je rekla da će pozvati Zorana i sjetila sam se Nenije. :rofl: :rofl:

A čuj, ne bi bilo prvi put da padnu na takve pizdarije.

zvat ce milanovica..i, sta ce mu rec? ..al sam se napallla, bas sam se napallla.. :D :D

ma, obrisao je pod s njom skoro. valjda to cuva za sutra. :D ..tj, ono, on to radi na fin nacin, decentno, gospodski, bilo ga je gust gledat. ona? ..ona je peskarusa, eto.. :D :D
Eks

Post 08 Jan 2015, 21:58

..a unda » wrote:

zvat ce milanovica..i, sta ce mu rec? ..al sam se napallla, bas sam se napallla.. :D :D

ma, obrisao je pod s njom skoro. valjda to cuva za sutra. :D ..tj, ono, on to radi na fin nacin, decentno, gospodski, bilo ga je gust gledat. ona? ..ona je peskarusa, eto.. :D :D
Je, baš je peškaruša, to si dobro rekao, pogođen izraz. :S
Grozna je stvarno, Kosorica je imala bar nekog stila.
..a unda
Undaminator

Post 08 Jan 2015, 22:00

Eks » wrote:
Je, baš je peškaruša, to si dobro rekao, pogođen izraz. :S
Grozna je stvarno, Kosorica je imala bar nekog stila.
ma kosorica je za nju mila majka.. :D

prvi telefonski razgovor

..milanovic: ko je to?

..kolinda: tri dvojcice, tri trojcice..

:D :D
Eks

Post 08 Jan 2015, 22:08

..a unda » wrote:
ma kosorica je za nju mila majka.. :D

prvi telefonski razgovor

..milanovic: ko je to?

..kolinda: tri dvojcice, tri trojcice..

:D :D
Negdje sam ovdje bila linkala kosoričin komentar s twitera, činila mi se nešto nezadovoljna kampanjom. :zubo: Nju su ono šutnuli, jel?
Peče kolače na twitteru sad. :D
  • Information