O vladi Zokija M.
..a cuj, stas. nije da se od pripojenja bas odustalo.. mislim, inace.. cemu smisao?visekratni klon » wrote:..
I pazi, oni podržavaju prosvjede u Bosni. Oli im je netko rekao da su tamo prosvjedi da se pripoje Hrvatskoj?
-
visekratni klon
Veli ovaj mali da je Milanović zato išao tamo...a unda » wrote: ..a cuj, stas. nije da se od pripojenja bas odustalo.. mislim, inace.. cemu smisao?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Sjećam se kad se sprdalo jednog župnika kad je istim riječima odgovorio na upit zašto je kupio skupocjeni auto.visekratni klon » wrote:Hoćete li da dođem kočijom u ministarstvo?", odgovor ministra Željka Jovanovića na pitanje novinara o nabavi novog Audija.![]()
![]()
![]()
U vrijeme sveopće krize kad se režu troškovi na svakom ćošku mogli su ipak biti malo skromniji.
Da su uzeli isti auto ali 2.0 TDi umjesto 3.0 mogli su uštedjeti više od 200 000kn po autu.
Zapravo i više jer je riječ o flotnoj prodaji.
Za tih 200 000 kuna razlike po autu neke su hrvatske škole mogle riješit svoje probleme recimo s grijanjem.
Ovako, nek se djeca smrzavaju a ministri će da se vozu u luksuzu i kožu.
Sjećam se kad je u vrijeme prošle SDP-ove vlade ministar Vujić dolazio na posao u 5 puta jeftinijem Berlingu. Nije ga spriječavalo da kvalitetno obavlja svoj posao...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ko da je to neki problem za ovu drzavu bez para, i glasacima ove vlade, kao sto su Unda i visekratnaEuklid » wrote:
Sjećam se kad se sprdalo jednog župnika kad je istim riječima odgovorio na upit zašto je kupio skupocjeni auto.
U vrijeme sveopće krize kad se režu troškovi na svakom ćošku mogli su ipak biti malo skromniji.
Da su uzeli isti auto ali 2.0 TDi umjesto 3.0 mogli su uštedjeti više od 200 000kn po autu.
Zapravo i više jer je riječ o flotnoj prodaji.
Za tih 200 000 kuna razlike po autu neke su hrvatske škole mogle riješit svoje probleme recimo s grijanjem.
Ovako, nek se djeca smrzavaju a ministri će da se vozu u luksuzu i kožu.
Sjećam se kad je u vrijeme prošle SDP-ove vlade ministar Vujić dolazio na posao u 5 puta jeftinijem Berlingu. Nije ga spriječavalo da kvalitetno obavlja svoj posao...
- Euklid
- old school
Neka kupuju, trebat će im uskoro za bežaniju kad ih gladan narod pojuri...miky0 » wrote:
Ko da je to neki problem za ovu drzavu bez para, i glasacima ove vlade, kao sto su Unda i visekratna
- Euklid
- old school
Milanović otišao na skijanje, poveo obitelj i tjelohranitelje
Dok ministri muku muče s rebalansom proračuna, Milanović skoknuo do Nassfelda...
Soundset navodi kako su od izvora u SDP-u doznali da je premijer spakirao kufere jučer poslijepodne i otišao na skijaški vikend u Nassfeld. Poveo je i obitelj, a s njima su navodno otišli i tjelohranitelji, koji se inače financiraju iz državnog proračuna.
Kako javlja Soundset, u stranci su bijesni i ne mogu vjerovati da je premijer odlučio u vrijeme dok se steže na sve strane, otići u mondeno austrijsko skijalište. "Time se šalje jako loša poruka. Mnogi su ogorčeni ovime što premijer radi"
Pa što ga ne smjenite nego šutite ko pičke?
Nije čudo da je Kolarićku pedalirao u roku keks čim je zucnula...
Dok ministri muku muče s rebalansom proračuna, Milanović skoknuo do Nassfelda...
Soundset navodi kako su od izvora u SDP-u doznali da je premijer spakirao kufere jučer poslijepodne i otišao na skijaški vikend u Nassfeld. Poveo je i obitelj, a s njima su navodno otišli i tjelohranitelji, koji se inače financiraju iz državnog proračuna.
Kako javlja Soundset, u stranci su bijesni i ne mogu vjerovati da je premijer odlučio u vrijeme dok se steže na sve strane, otići u mondeno austrijsko skijalište. "Time se šalje jako loša poruka. Mnogi su ogorčeni ovime što premijer radi"
Vi koji ste u zg, mozete skoknit do vrapce i pogledat vladine limene ljubimce
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=727990

http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx? ... &id=727990
- Euklid
- old school
ne želim se miješati s desničarskom žgadijom, makar i u ovako humanom projektu.....a unda » wrote: ..os ih i ti pojurit il ces samo navijat?
-
visekratni klon
Pa kako bi onda ti i miki poveli narod u bolju budućnost?Euklid » wrote: ne želim se miješati s desničarskom žgadijom, makar i u ovako humanom projektu...
ne moze ga se smjenit bez posljedica. negdje sam ovdje rekao da nije za esdepe najgore da izgubi vlast..tj, za tu neku socijaldemokraciju ili sta li je to vec..Euklid » wrote:..
s druge strane, promjene u vladi, neke druge, i nisu nista bas strasno. to su korekcije, prilagodbe, svjezine, malo ciscenja, otpadanja, itd.. tako da mislim, jos uvijek mislim kao i prije izbora, ovu vladu ne treba tjerat sa vlasti, stovise, treba joj onemogucit da ode sa vlasti i tjerat je na nesto drugo.
ali, ko ce to vama objasnit, a kad vas naucim, izgubit cu vas.. nemam ja vise vremena za te pizdarije.
- Euklid
- old school
:lektorirano:visekratni klon » wrote:
Pa kako bi onda ti i miki poveli narod u bolju budućnost?Rekli bi da vas slijede samo lijeni?
ovo ti uopće nije loša ideja
takvih u Hrvatskoj ima na milijune...
-
visekratni klon
Išla sam provjerit u prvi mah da mi se nije omaknuo kakav frojdovski lapsus.
- Euklid
- old school
..a unda » wrote: ne moze ga se smjenit bez posljedica. negdje sam ovdje rekao da nije za esdepe najgore da izgubi vlast..tj, za tu neku socijaldemokraciju ili sta li je to vec..
s druge strane, promjene u vladi, neke druge, i nisu nista bas strasno. to su korekcije, prilagodbe, svjezine, malo ciscenja, otpadanja, itd.. tako da mislim, jos uvijek mislim kao i prije izbora, ovu vladu ne treba tjerat sa vlasti, stovise, treba joj onemogucit da ode sa vlasti i tjerat je na nesto drugo.
ali, ko ce to vama objasnit, a kad vas naucim, izgubit cu vas.. nemam ja vise vremena za te pizdarije.
ova vlada je ionako pluskvamperfekt
ono što je potrebno jest da se u sdp-u priberu i naprave rezove koji su nužni
što prije ih naprave manje će boljeti
ili ćemo denicu gledat ne u jednom, nego opet u 2 ciklusa na vlasti, kako krade i uništava...
- Euklid
- old school
ko je reko da neću?..a unda » wrote: ..znaci, nes nista. eto, znao sam.. navijacki mentalitet.
sjedit ću babi u špajzi i plakati
a neki će likovati i upirati u mikya i mene da smo glavni krivci...
-
visekratni klon
Euklid » wrote:
ko je reko da neću?
sjedit ću babi u špajzi i plakati![]()
Šampanjac će teći ovom temom, vako il nako.
je tebi pluskvamperfekt. to sto ti govoris to ima i ime, zove se..visful tinking.Euklid » wrote:
ova vlada je ionako pluskvamperfekt
ono što je potrebno jest da se u sdp-u priberu i naprave rezove koji su nužni
što prije ih naprave manje će boljeti
ili ćemo denicu gledat ne u jednom, nego opet u 2 ciklusa na vlasti, kako krade i uništava...
osim toga, taj pluskvamperfekt, ako jest, jos je na vlasti, tako da mi je malo ono, manta mi se od te nelogike.
esdepe se nece pribrat sam od sebe. zasto bi? tebe ce se bojat, tebe?
te rezove koji su nuzni vec radi. nazalost su nuzni, a nisu trebali bit, ali to nema veze sa esdepeom. a ako ce te to utjesit, bit ce i gore, bez obzira ko bio na vlasti. ok, mozda tebi nece, ali ce sve vise ljudi bit sve vise gore. i sami ce bit krivi za to. sami. sa mi.
procitaj jos jednom ono sto si rudanicu linkao, pa mi izdvoji za tebe najbitniju recenicu iz tog teksta. ili cak, rijec..
kladim se da neces. tri puta cu se kladit. tj, radi tri razloga. ne zna se koji je jaci od kojeg..Euklid » wrote:
ko je reko da neću?
sjedit ću babi u špajzi i plakati![]()
ok, jedina mogucnost je da stavis anjonjimus masku na lice kad se pridruzis karamarkovim tempiranim prosvjedima predvidjenim sad negdje, za mjesec, dva..
- Euklid
- old school
..a unda » wrote:
je tebi pluskvamperfekt. to sto ti govoris to ima i ime, zove se..visful tinking.
osim toga, taj pluskvamperfekt, ako jest, jos je na vlasti, tako da mi je malo ono, manta mi se od te nelogike.
esdepe se nece pribrat sam od sebe. zasto bi? tebe ce se bojat, tebe?
te rezove koji su nuzni vec radi. nazalost su nuzni, a nisu trebali bit, ali to nema veze sa esdepeom. a ako ce te to utjesit, bit ce i gore, bez obzira ko bio na vlasti. ok, mozda tebi nece, ali ce sve vise ljudi bit sve vise gore.
procitaj jos jednom ono sto si rudanicu linkao, pa mi izdvoji za tebe najbitniju recenicu iz tog teksta. ili cak, rijec..![]()
cuj, u medjuvremenu dok se ne buides htio mijesat sa
dobro im idu rezovi, nemaju za inzulin al imaju za Audije...
nemaju za spas Imunološkog zavoda al imaju za pogon na sva 4
nemaju za Mirnu al imaju za nove Agencije
samo nek nastave s takvim rezovima, daleko će dogurat...
-
- Information
-