O vladi Zokija M.

Koljite se i gložite!
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 16 Feb 2014, 22:59

Euklid » wrote:
:rofl: :rofl:

dobro im idu rezovi, nemaju za inzulin al imaju za Audije... :bicedobro:

nemaju za spas Imunološkog zavoda al imaju za pogon na sva 4

nemaju za Mirnu al imaju za nove Agencije

samo nek nastave s takvim rezovima, daleko će dogurat... :giggle:
..nema dobrih rezova. ono, nema. rezovi nisu dobri. tj, ipak, uvijek treba pitat kad se govori o dobru.. a za koga?

pa da. to rade upravo stoga jer ti (kao pars pro toto) sve stavis u isti kos..i mirnu i inzulin i agencije i auta i imunoloski.. a ustvari je to sve nista, mozda upravo zato jer se sve to tako olako mijesa kako ti padne na pamet.
nazalost, preslabo i premalo cak i ako je to babiceva skola.. babic je zaboravio da ljudi nisu bas toliko glupi. ili se mozda sjetio da jesu ipak, pa onda ajd, kud svi turci, pavici.. :D

Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 16 Feb 2014, 23:14

..a unda » wrote: ..nema dobrih rezova. ono, nema. rezovi nisu dobri. tj, ipak, uvijek treba pitat kad se govori o dobru.. a za koga?

pa da. to rade upravo stoga jer ti (kao pars pro toto) sve stavis u isti kos..i mirnu i inzulin i agencije i auta i imunoloski.. a ustvari je to sve nista, mozda upravo zato jer se sve to tako olako mijesa kako ti padne na pamet.
nazalost, preslabo i premalo cak i ako je to babiceva skola.. babic je zaboravio da ljudi nisu bas toliko glupi. ili se mozda sjetio da jesu ipak, pa onda ajd, kud svi turci, pavici.. :D
Aaaa, zato neki dan u saboru nisu izglasali rezanje zastupničkih plaća :no:

Kak je ono prošlo glasovanje? :misli:

7 glasova ZA i 80 PROTIV :ne zna:

Pametni su to i odgovorni ljudi, rezovi nisu dobri... evo, i unda tako kaže... :giggle:
'if you fall, i'll be there' (floor)
..a unda
Undaminator

Post 16 Feb 2014, 23:23

Euklid » wrote:
Aaaa, zato neki dan u saboru nisu izglasali rezanje zastupničkih plaća :no:

Kak je ono prošlo glasovanje? :misli:

7 glasova ZA i 80 PROTIV :ne zna:

Pametni su to i odgovorni ljudi, rezovi nisu dobri... evo, i unda tako kaže... :giggle:
novi moment, place.. :D

pa jesu, ocito su pametniji od mene, a i odgovorniji.

pa nikad ovaj nas sabor nije glasao za smanjenje placa. ne sjecam se da je. imaju i prav kad vide kime vladaju. rekao je onomad kajin.. pa nisam ja budala.. :D
Tea Tree

Post 16 Feb 2014, 23:25

miky0 i Euklide, zašto se vi ne pokrenete, udružite i napravite nešto s vašim idejama?

Ozbiljno pitam. Nije sad važno šta ja mislim o tim idejama ili što se razilazimo u mišljenjima.

Vas dvojica smatrate da imate neka dobra rješenja, prepoznajete potencijal u Stipi Petrini i onom iz Metkovića, ne znam sad kako se zove, pa biste se mogli udružiti vas dvojica za početak i stupiti u kontakt s ovom dvojicom pa nešto pokrenut, zavrtit.
Oni su već jednom nogom na političkoj sceni, imaju neki broj ljudi koji ih podržavaju pa da ne krećete baš od nule nego bar od 0.5. :D

Eto, stvarno me to zanima.
Euklid
old school

Post 16 Feb 2014, 23:27

..a unda » wrote: novi moment, place.. :D

pa jesu, ocito su pametniji od mene, a i odgovorniji.

pa nikad ovaj nas sabor nije glasao za smanjenje placa. ne sjecam se da je. imaju i prav kad vide kime vladaju. rekao je onomad kajin.. pa nisam ja budala.. :D
To i ja kažem. :top:

Pametni ljudi, šta bi sebi rezali kad mogu drugima.

Sebi A-šestice... kožica, klimica, 12 zvučnika, 4WD... ima brate kom će se rezat... :bicedobro:

Kak je išo onaj vic s crncem koji si je rezao... :giggle:
Euklid
old school

Post 16 Feb 2014, 23:29

Tea Tree » wrote:miky0 i Euklide, zašto se vi ne pokrenete, udružite i napravite nešto s vašim idejama?

Ozbiljno pitam. Nije sad važno šta ja mislim o tim idejama ili što se razilazimo u mišljenjima.

Vas dvojica smatrate da imate neka dobra rješenja, prepoznajete potencijal u Stipi Petrini i onom iz Metkovića, ne znam sad kako se zove, pa biste se mogli udružiti vas dvojica za početak i stupiti u kontakt s ovom dvojicom pa nešto pokrenut, zavrtit.
Oni su već jednom nogom na političkoj sceni, imaju neki broj ljudi koji ih podržavaju pa da ne krećete baš od nule nego bar od 0.5. :D

Eto, stvarno me to zanima.
Ja sam SKOJ-evac, mi djelujemo u ilegali... :raspa:

Sad sam se izdao... a u kua i Tea... :mad:
..a unda
Undaminator

Post 16 Feb 2014, 23:40

Euklid » wrote:
To i ja kažem. :top:

Pametni ljudi, šta bi sebi rezali kad mogu drugima.

Sebi A-šestice... kožica, klimica, 12 zvučnika, 4WD... ima brate kom će se rezat... :bicedobro:

Kak je išo onaj vic s crncem koji si je rezao... :giggle:
ne znam vic.

pa i nije bas.. sebi. jelda da nije. ti ce svi auti docekat i sljedecu vladu. pa ce onda oni opet uzet nove i tako to ide i ici ce..

dakle, nijedna politika do sada nije sebi rezala, a ti umjesto da ih nekako natjeras da ne reze tako, ti je oces maknut ca tako da drugi dodju i ta nastave rezat jos vise?
masala.. :D
Tea Tree

Post 16 Feb 2014, 23:43

Euklid » wrote: Ja sam SKOJ-evac, mi djelujemo u ilegali... :raspa:

Ma nemoj se sad izvlačiti na ilegalu, nema toga odavno. Ništa nije zabranjeno, nema potrebe za ilegalom, a svaka nova ideja i napredna misao je dobrodošla.
Dakle?
..a unda
Undaminator

Post 17 Feb 2014, 00:13

Euklid » wrote: Ja sam SKOJ-evac, mi djelujemo u ilegali... :raspa:

..savez karamarkovih objedinjenih jedinica?
nisu ni skojevci vise ono sto su bili. :D
..a unda
Undaminator

Post 17 Feb 2014, 00:15

Tea Tree » wrote: Ma nemoj se sad izvlačiti na ilegalu, nema toga odavno. Ništa nije zabranjeno, nema potrebe za ilegalom, a svaka nova ideja i napredna misao je dobrodošla.
Dakle?
..nema vise naprednih misli.. potrosile se.. :zubo:
Euklid
old school

Post 17 Feb 2014, 00:29

..a unda » wrote: ne znam vic.

pa i nije bas.. sebi. jelda da nije. ti ce svi auti docekat i sljedecu vladu. pa ce onda oni opet uzet nove i tako to ide i ici ce..

dakle, nijedna politika do sada nije sebi rezala, a ti umjesto da ih nekako natjeras da ne reze tako, ti je oces maknut ca tako da drugi dodju i ta nastave rezat jos vise?
masala.. :D
pa ono... ajd, nije baš da su sebi uzeli kola, malo sebi, malo njima, jel... baš će bit ugodno kad nasljediš auto Mrak-Taritašice... ko bi tu mogo zasjest :misli:
...pari mi Jandroković... :ne zna:

daj se odluči ono... šta? jel ova vlada reže il ne reže?
ili samo nekom reže... potpuno si me zbunio s tim rezanjem... :misli:

hoću reć, da je to neka pametna, promućurna vlada, kao što nije, jel... prvo bi rezala sebi, ne bi tu bile neke velike uštede, šta njih ima u Saboru, 150... jedan više, dva manje,
nego čisto ono... na jednoj simboličkoj razini, pokaže se ljudima da niko nije imun na rezanje...

al šta kad mi nemamo takvu vladu? naša vlada je ko Superhik, reže siromašnima da bi dala bogatima... tj, sebi... :giggle:
Tea Tree

Post 17 Feb 2014, 00:30

..a unda » wrote: ..savez karamarkovih objedinjenih jedinica?
nisu ni skojevci vise ono sto su bili. :D
Pusti ti sad kako to tebi i meni izgleda. :zubo:
..a unda wrote: ..nema vise naprednih misli.. potrosile se.. :zubo:
Ako su njima napredne, onda su napredne. Podržimo ih, neka nas izvedu iz krize.

Cilj opravdava sredstvo. :raspa:
Euklid
old school

Post 17 Feb 2014, 00:34

Tea Tree » wrote: Ma nemoj se sad izvlačiti na ilegalu, nema toga odavno. Ništa nije zabranjeno, nema potrebe za ilegalom, a svaka nova ideja i napredna misao je dobrodošla.
Dakle?
Šta dakle? Nema dakle. Ja sam svoje napravio, sve tu napisao, elaborirao... u više navrata. Nek slobodno neko iskoristi, neću tražit autorska prava niti išta...

A mene ako se sete na Dan državne bezbednosti, sete se
ako se ne sete nikom ništa... najveće zadovoljstvo bit će mi da sam a undu izveo na pravi put... :kokice:
..a unda
Undaminator

Post 17 Feb 2014, 00:54

Euklid » wrote:..

daj se odluči ono... šta? jel ova vlada reže il ne reže?
ili samo nekom reže... potpuno si me zbunio s tim rezanjem... :misli:
ja da se odlucim? reze svima. mora. ali nekom vise, nekom manje.
hoću reć, da je to neka pametna, promućurna vlada, kao što nije, jel... prvo bi rezala sebi, ne bi tu bile neke velike uštede, šta njih ima u Saboru, 150... jedan više, dva manje,
nego čisto ono... na jednoj simboličkoj razini, pokaže se ljudima da niko nije imun na rezanje...
hocu rec, da je to neka mudra, promucurna vlada, onda bi vladala mudrim, promucurnim narodom. pametno drustvo, pametna vlada.. :kokice:

al šta kad mi nemamo takvu vladu? naša vlada je ko Superhik, reže siromašnima da bi dala bogatima... tj, sebi... :giggle:
pa psiholoski, onako, kozmeticki, to bi sigurno kod nas upalilo. nije ni lesar tako blesav.. da je bio siguran da ce to proc, nikad on to ne bi predlozio.

velika, ogromna vecina zastupnika je bila protiv rezanja placa. oni su zakon. mi smo te zakonodavce izabrali.
mislim, sve to sto se ovdje nabraja da bi se kao nesto, a ne zna se bas sto ili zasto, to su sve detalji, malo bitni detalji, sustavno nista ne znaci, ne radi vlada nekih, nego zato jer mi ne zelimo nista sustavno mijenjat.
ono sto se zeli kao mijenjat, neko to grintanje, to je samo legitimiziranje sustava i napredak takvog sustava.
sve dok raja mrmori, grinta, pickara, dobro je.. to je staro pravilo. :D

ne radi se o superhik vladi, nego o superhik sustavu. osim toga, superhik i jest simbol sustava, tako je zamisljen taj lik.

a za mijenjat sustav, treba se i drugacije ponasat i imat volju vecine. ili.. bit kako ti kazes, promucuran. jel treba dalje pricat ili ces ti sad uvest opet neku novu indeks ekskluzivu.. :D
..a unda
Undaminator

Post 17 Feb 2014, 00:57

Euklid » wrote:
Šta dakle? Nema dakle. Ja sam svoje napravio, sve tu napisao, elaborirao... u više navrata. Nek slobodno neko iskoristi, neću tražit autorska prava niti išta...

A mene ako se sete na Dan državne bezbednosti, sete se
ako se ne sete nikom ništa... najveće zadovoljstvo bit će mi da sam a undu izveo na pravi put... :kokice:
:rofl:

tako je i karamrko elaborirao. ali za razliku od tebe, trazit ce autorska prava.. :D
Euklid
old school

Post 17 Feb 2014, 01:39

..a unda wrote: ja da se odlucim? reze svima. mora. ali nekom vise, nekom manje.

pa psiholoski, onako, kozmeticki, to bi sigurno kod nas upalilo. nije ni lesar tako blesav.. da je bio siguran da ce to proc, nikad on to ne bi predlozio.

velika, ogromna vecina zastupnika je bila protiv rezanja placa. oni su zakon. mi smo te zakonodavce izabrali.
mislim, sve to sto se ovdje nabraja da bi se kao nesto, a ne zna se bas sto ili zasto, to su sve detalji, malo bitni detalji, sustavno nista ne znaci, ne radi vlada nekih, nego zato jer mi ne zelimo nista sustavno mijenjat.
ono sto se zeli kao mijenjat, neko to grintanje, to je samo legitimiziranje sustava i napredak takvog sustava.
sve dok raja mrmori, grinta, pickara, dobro je.. to je staro pravilo. :D

ne radi se o superhik vladi, nego o superhik sustavu. osim toga, superhik i jest simbol sustava, tako je zamisljen taj lik.

a za mijenjat sustav, treba se i drugacije ponasat i imat volju vecine. ili.. bit kako ti kazes, promucuran. jel treba dalje pricat ili ces ti sad uvest opet neku novu indeks ekskluzivu.. :D
Kako sad odjednom reze svima?

Pa jel nisi malo prije rekao da ni jedna vlada ne reze sebi, da su to pametni ljudi?

Ili se ovo svima ne odnosi na njih? :misli:

Taman se slozim s tobom a ti opet pilu naopako.

Kakoš ista rezat s pilom naopako? :ne zna:

:giggle:
Euklid
old school

Post 17 Feb 2014, 01:41

..a unda wrote: :rofl:

tako je i karamrko elaborirao. ali za razliku od tebe, trazit ce autorska prava.. :D
Moj kua je Kalamarko elaborirao.

On i Vaso samo plagiraju a prave se mlogo pametni... :hekla:
..a unda
Undaminator

Post 17 Feb 2014, 02:26

Euklid » wrote:
Kako sad odjednom reze svima?

Pa jel nisi malo prije rekao da ni jedna vlada ne reze sebi, da su to pametni ljudi?

Ili se ovo svima ne odnosi na njih? :misli:

Taman se slozim s tobom a ti opet pilu naopako.

Kakoš ista rezat s pilom naopako? :ne zna:

pa, nisu povecali place sebi. :D ..sto ne znaci da nece. kao sto ne znaci da nece sebi smanjit sutra. tesko, ali moguce je, pa makar se radilo i o nekom simbolicnom iznosu.
ne znam tocno, ne znam pravilnik njihov, ali ne mogu sebi izglasat place od miljun kuna, u nekom odnosu su na neka kretanja, statistiku. ne znam tocno kolika je prosjecna placa u hrvatskoj, ali po toj statistici najmanje jedan ima najmanje duplo od tog prosjeka, u to sam siguran. :D
nije rezanje samo ako pada. osim toga, radi se o saboru, po vladi su nesto smanjili place kolko mi se cini.

niti se reze bas negdje tamo kako nekom padne na pamet. to sto ti govoris je..ono, kic :D, jest to bi imalo odjeka reklamnog nekog kod raje, ali drugog efekta nikakvog i sigurno bi se to opet nadoknadilo na neki drugi nacin.
mislim, mozemo tako picajzlirat sljedecih mjesec dana i pitat di je kuna, a ne vidit kako miljuni teku..

evo ti kerum, on se odrekao saborske place. :D
..jednostavno, ne vjerujem ti da bi i ti glasao da ti rezu placu. lako je pricuckat sa strane, svi bi mi nesto, ali kad dodje do toga, uvijek se nadje nesto, jer ovo, jer ono.. :D
..a unda
Undaminator

Post 17 Feb 2014, 02:30

Euklid » wrote: Moj kua je Kalamarko elaborirao.

On i Vaso samo plagiraju a prave se mlogo pametni... :hekla:
pa eto, ne znam ko koga plagira, ali isto pricate.. :D ..da sam na tvom mjestu, malo bih se zamislio. :D
Euklid
old school

Post 17 Feb 2014, 09:10

..a unda wrote: pa eto, ne znam ko koga plagira, ali isto pricate.. :D ..da sam na tvom mjestu, malo bih se zamislio. :D
Oli i Kalamarko prica o tome kako bi nacionalizirao sve firme koje su na prevaru otudjene (Pliva, INA, HT...)?

Pozatvarao vecinu tajkuna, bankara, politicara... i drzao ih iza resetaka dok ne vrate do zadnje lipe?

Izbacio vjeronauk a uveo seksualni odgoj u skole?

...

Ako je tako, nije taj Kalamarko uopce los. Nije, nije :zubo:

Moram proucit malo covjeka, pa ako si zbilja u pravu da malo smanjim napade spram njega a pojacam protiv ovih trutina... :giggle:
Euklid
old school

Post 17 Feb 2014, 09:16

..a unda wrote: pa, nisu povecali place sebi. :D ..sto ne znaci da nece. kao sto ne znaci da nece sebi smanjit sutra. tesko, ali moguce je, pa makar se radilo i o nekom simbolicnom iznosu.
ne znam tocno, ne znam pravilnik njihov, ali ne mogu sebi izglasat place od miljun kuna, u nekom odnosu su na neka kretanja, statistiku. ne znam tocno kolika je prosjecna placa u hrvatskoj, ali po toj statistici najmanje jedan ima najmanje duplo od tog prosjeka, u to sam siguran. :D
nije rezanje samo ako pada. osim toga, radi se o saboru, po vladi su nesto smanjili place kolko mi se cini.

niti se reze bas negdje tamo kako nekom padne na pamet. to sto ti govoris je..ono, kic :D, jest to bi imalo odjeka reklamnog nekog kod raje, ali drugog efekta nikakvog i sigurno bi se to opet nadoknadilo na neki drugi nacin.
mislim, mozemo tako picajzlirat sljedecih mjesec dana i pitat di je kuna, a ne vidit kako miljuni teku..

evo ti kerum, on se odrekao saborske place. :D
..jednostavno, ne vjerujem ti da bi i ti glasao da ti rezu placu. lako je pricuckat sa strane, svi bi mi nesto, ali kad dodje do toga, uvijek se nadje nesto, jer ovo, jer ono.. :D
To sve sto si nabrojao nema veze s nicim :vidiga:

Da je ova vlada imalo promucurna, prvo bi za par postotaka smanjila placu sebi, pa saborskim zastupnicima i svim drzavnim duznosnicima.

Onda bi imala neku vjerodostojnost kad reze svim ostalima.

Ovako kad reze onima koji imaju malo a ostavlja netaknuto onima koji imaju puno, jasno daje do znanja ko su i sta su. Socijaldemokrati nisu...
Beau

Post 17 Feb 2014, 09:20

Euklid » wrote:
Oli i Kalamarko prica o tome kako bi nacionalizirao sve firme koje su na prevaru otudjene (Pliva, INA, HT...)?

Pozatvarao vecinu tajkuna, bankara, politicara... i drzao ih iza resetaka dok ne vrate do zadnje lipe?

...

Moram proucit malo covjeka, pa ako si zbilja u pravu da malo smanjim napade spram njega a pojacam protiv ovih trutina... :giggle:
:rofl:
..a unda
Undaminator

Post 17 Feb 2014, 09:48

Euklid » wrote:

...

bjezis opet.. :D
isti rijecnik imate protiv ove vlade. isti. ko da vas vergla isti verglas.. :D

to znaci, ova vlada je morala do sada pozatvarat to sto bi ti pozatvarao, trebala je nacionalizirat i izbacit vjeronauk? imas li jos neku muzicku zelju? ..i to da ti se ispune po mogucnosti sutra, ako ne danas? :D

ako si za to birao ovu vladu, cestitam. sto drugo rec. jedino mozda, euklide, sve ce bit dobro.. :D

prouci ti covjeka, prouci.. dobro proucavas. :D
Euklid
old school

Post 17 Feb 2014, 10:02

..a unda wrote: bjezis opet.. :D
isti rijecnik imate protiv ove vlade. isti. ko da vas vergla isti verglas.. :D

to znaci, ova vlada je morala do sada pozatvarat to sto bi ti pozatvarao, trebala je nacionalizirat i izbacit vjeronauk? imas li jos neku muzicku zelju? ..i to da ti se ispune po mogucnosti sutra, ako ne danas? :D

ako si za to birao ovu vladu, cestitam. sto drugo rec. jedino mozda, euklide, sve ce bit dobro.. :D

prouci ti covjeka, prouci.. dobro proucavas. :D
A tesko imat isti rijecnik kad ova vlada radi takve pocetnicke greske da postaju komicni... :rofl:

Da, fakat, prekratki je to rok, sta je to 2 godine, da se uhapsi recimo Kalmeta, nema covjek dovoljno trofeja u podrumu, valjda ce za 2 godine koknut kojeg nosoroga, albino aligatora i mozda jednog do dva mamuta... :giggle:

Ili npr. da se kaze, gledajte, INA je predana strancima jer je bivsi premijer korumpirani veleizdajnik koji je prije toga dobio 10 milj eura (ako ne i vise). Takva je transakcija nezakonita. Kraj price.

Al siguran sam da ce gradjani prepoznati efikasnost i ekspeditivnost ove vlade pa ce im produziti rok trajanja ne za 2, nego za 22 godine...

..a unda
Undaminator

Post 17 Feb 2014, 10:04

Euklid » wrote: To sve sto si nabrojao nema veze s nicim :vidiga:

Da je ova vlada imalo promucurna, prvo bi za par postotaka smanjila placu sebi, pa saborskim zastupnicima i svim drzavnim duznosnicima.

Onda bi imala neku vjerodostojnost kad reze svim ostalima.

Ovako kad reze onima koji imaju malo a ostavlja netaknuto onima koji imaju puno, jasno daje do znanja ko su i sta su. Socijaldemokrati nisu...
mislis, da su promucurni ko ti? ono, ljukav ko ljisica?

ne ostavlja netaknuto. jedino sto neki mogu izgubit pet puta ono sto gube bez nekih znacajnih posljedica, a neki ne mogu ni jednom.
vlada ne moze saboru rezat place, duznosnicima moze.

sve ti se izmijesalo, sve. zbrka opca socijaldemokratska. :D
  • Information