Sad fejspalmamo? Oli niste već pisali kako je ružna, s kim se trošila i slično?Eks » wrote:
Pricidnički izbori - koga ste zaokružili
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Mala je materijal za premijerku samo takav. Thatcher, Merkel, Palfi...Eks » wrote:Fejspalmam na pomisao da bi to bilo premijerka.
Žene su zakon... pri tom ne mislim na Kolindu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
Oli nisam pisao kako bi bilo ženijalno da koaliraju ORaH, RF I ŽZ?Eks » wrote:A zašto ne Holi onda?
Oko premijera nek se dogovore, Holy, Palfi, Kapović... meni svejedno, to su slatke brige...
Takva bi koalicija bila savršena brana za dolazak Karamarka na vlast.
Desnica uopće nije jaka kako nam je to servirao unda danas.
Evo, čak ni uz široku koaliciju Karamarka, Markićke, Tomašićke... i još ponešto te žgadije nisu skupili više od jednog gnjilastog Josipovića.
Sad zamisli kako bi tek bili potučeni da možeš sa srcem nekom dat glas.
Ovaj stil glasovanja za SDP, sa začepljenim nosom, kako se to popularno kaže, ne vodi ničemu dobrom. Njih treba šutnuti u ropotarnicu političke zbiljnosti gdje i pripadaju...
Kako nisu, evo Kolinda dahće za vratom Josipoviću? A ona nema nikakav program, samo patetiku koja je već, mislio bi čovjek, ofucana međutim, zabrinjavajuće je da je osvojila toliko posto.
To je znak da je desnica itekako ojačala. Na stranu sad njegovi grijesi i lignjarenje, ali to što je ona dobila toliko je zajebana stvar. Ako ona pobijedi, Karamarko je vladar ove države, apsolutni. Gore od toga ne može.
- Euklid
- old school
Ne znam. Meni je ovaj njihov rezultat ravan teškom porazu.Eks » wrote:Kako nisu, evo Kolinda dahće za vratom Josipoviću? A ona nema nikakav program, samo patetiku koja je već, mislio bi čovjek, ofucana međutim, zabrinjavajuće je da je osvojila toliko posto.To je znak da je desnica itekako ojačala. Na stranu sad njegovi grijesi i lignjarenje, ali to što je ona dobila toliko je zajebana stvar. Ako ona pobijedi, Karamarko je vladar ove države, apsolutni. Gore od toga ne može.
Pa neki su ovdje samoj Markićki pripisivali nadnaravne moći i proricali blistav politički uzlet a oni svi skupa u širokoj koaliciji gledaju leđa jednom mlitavom Josipoviću.
Sad zamisli da nasuprot hadezeovoj koaliciji stoji jedna mlada i progresivna koalicija ORaH, RF i ŽZ.
Za dat glas Josipoviću čovjeku se ne da ustat iz kreveta po ovakvom kijametu. Za dat glas ovima odradio bih i velebetski treking 100km. Po zimi...
Ne znam, to je optimistično gledanje. Meni se čini da će pernarovci se uteći desnici, RF će jedva prijeći prag ako i to, a ORaH će probati koalirati s SDP-om i onda će ih gmazMarko potuć.
Što se RF tiče, nedavno su se čudili kako je Podemos ili Syriza došla u BG sastati se s nekim tko je ekvivalent SDP-u umjesto da se sastanu s njihovim frakcijama. Dakle, teško da će im ORaH pokloniti pažnju kad čak jedna Syriza i Podemos se okreću ipak neoliberalima iako je Kapović samouvjereno na videu rekao "neće sigurno S i P koalirati s njihovim SDP-om". Lako za to. Varaju se.
Što se RF tiče, nedavno su se čudili kako je Podemos ili Syriza došla u BG sastati se s nekim tko je ekvivalent SDP-u umjesto da se sastanu s njihovim frakcijama. Dakle, teško da će im ORaH pokloniti pažnju kad čak jedna Syriza i Podemos se okreću ipak neoliberalima iako je Kapović samouvjereno na videu rekao "neće sigurno S i P koalirati s njihovim SDP-om". Lako za to. Varaju se.
- Euklid
- old school
Eks » wrote:Ne znam, to je optimistično gledanje.
To je jedini scenarij po kojem se može izbjeć povratak krimosa na vlast.
Prije samo koji mjesec čak ni ta mala nada nije tinjala.
Mense čini da ti niti jedne jedine riječi nisi čula šta je ovaj mali govorio tijekom kampanje...Eks » wrote: Meni se čini da će pernarovci se uteći desnici,
Ili će se udružit ili će glumit opoziciju u saborskim klupama. Ako i to...Eks » wrote: Što se RF tiče, nedavno su se čudili kako je Podemos ili Syriza došla u BG sastati se s nekim tko je ekvivalent SDP-u umjesto da se sastanu s njihovim frakcijama. Dakle, teško da će im ORaH pokloniti pažnju kad čak jedna Syriza i Podemos se okreću ipak neoliberalima iako je Kapović samouvjereno na videu rekao "neće sigurno S i P koalirati s njihovim SDP-om". Lako za to. Varaju se.
- Donna Sole
jučer sam poništila listić i pokrenula revolucijicu u svom mikrookruženju
za drugi krug ne jamčim takvu drskost (
) pa možda ipak budem dala glas Ivi. Josipoviću Ivi.
kurvanjski avatar, a
- Euklid
- old school
deder, salji mi fotku pa da je stavim odje...Chilimama wrote:jučer sam poništila listić i pokrenula revolucijicu u svom mikrookruženjuza drugi krug ne jamčim takvu drskost (
) pa možda ipak budem dala glas Ivi. Josipoviću Ivi.
Debili iz gradjanske akcije su isli diskreditirat malog tako sto su cinicno cestitali na osvojenim glasovima, a glasacima porucili da ih slika u kojoj su slikani curkovicka i jedan ustaski mladac podsjecaju svako jutro za koga su glasali. Pa kad su ih ljudi izvridjali da koji kurac slika ima veze s malim sincicem, stranicu izbrisali. Idioti. Kapovic mi je sve blentaviji.
- Euklid
- old school
A iz sdp-a, ogorceni na Sincicev uspjeh, porucuju da je on sarena laza... 
Cudo jedno kako je ta ekipa sposobna okrenut protiv sebe i potencijalne simpatizere
Zokina skola, vidi se odmah...

Cudo jedno kako je ta ekipa sposobna okrenut protiv sebe i potencijalne simpatizere
Zokina skola, vidi se odmah...
I jos imate nesto protiv malog?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/evo- ... 92298.aspx
Uzivajte:
NikogEvo za koga: Sinčić pozvao svoje birače da glasaju u drugom
Uzivajte:
NAKON što je jučer kazao kako svojim biračima ne može sugerirati za koga da glasaju u drugom krugu jer to ne bi bilo moralno, jutros je na Facebook profilu Živog zida ipak napisao što da naprave u drugom krugu predsjedničkih izbora.
"Dragi prijatelji Živog zida, pozivamo vas da izađete na drugi krug predsjedničkih izbora i na vaš glasački listić dopišete broj 3 i zaokružite Ivana Sinčića, kako biste spriječili da ga birački odbori pribroje HDZSDP kandidatima. Želimo poslati jasnu poruku, a to je da ni u snu nemamo namjeru podržati kandidate koji organizirano rade na gospodarskom i moralnom uništenju Hrvatske.", stoji u postu.
Sinčić je najavio kako će sve daljnje aktivnosti objavljivati na Facebook stranici Živog zida, a ne više na svojoj.
"Nakon umora, neprospavanih noći i teške borbe, sreća i predivan osjećaj, zahvaljujući svima koji ste izašli na glasanje. Hvala od srca i idemo zajedno u nove pobjede.", poručili su iz njegovog stožera jutros.
"Želim surađivati s onima koji ruše političke elite"
Veliko iznenađenje ovih predsjedničkih izbora, Ivan Vilibor Sinčić, gostovao je jutros u emisiji "Novi dan" N1 Televizije. Otkrio je kakvi su mu budući planovi i što će učiniti s novcem koji će dobiti od izbora.
U drugom krugu predsjedničkih izbora ima dvije opcije - ili će poništiti listić ili neće izaći na izbore. Svojim biračima preporučuje isto, no dodaje - ako žele neka glasaju po savjesti.
"Svaki šesti čovjek koji je izašao na biralište biti će ključni za drugi krug. Ja ne mogu podržati nikoga. Jednoj stranici se sudi kao zločinačkoj organizaciji. Da glasam za neke od njih iznevjerio bih sve svoje ljude";
"Činjenica je da smo uzeli glasove Josipoviću, no dio smo uzeli i Grabar Kitarović i Kujundžiću, no najviše Josipoviću.", dodao je Sinčić.
"Da je došlo do toga, radije bih uzrokovao ustavnu krizu, nego surađivao s HDZ-om. Bolje ustavna kriza, nego novi Ivo Sanader. Isto tako, članovi Živog zida ne podržavaju HDZ i SDP. Da bismo nekome pomogli, moramo se odreći takve politike", objasnio je.
Otkrio je kako bi na parlamentarnim izborima surađivao s MOST-om, Stipom Petrinom i ekipom iz Vrgorca. "Uglavnom mladi ljudima koji su uspjeli svrgnuti političke elite.", kaže i dodaje - "Ali, nikako s ORAH-om".
Kazao je kako je podatke o "pravim vlasnicima" Ine poslao svima, no još nema odjeka.
Komentirajući izjavu Milanke Opačić koja ga je prozvala "šarenom lažom" rekao je kako ima loše mišljenje o radu njezinog Ministarstva i njoj.
Napomenuo je da se protivi političkoj trgovini te da će novce koje je dobio od izbora, 250.000 kuna uložiti u kampanju za parlamentarne izbore te kroz udrugu dati ljudima kojima treba. "Novac treba maknuti iz politike jer će se inače korumpirati. Zato želim maknuti novac i iz Živog zida.", zaključio je.
Otkrio je i kako planira osnovati portal Stvarnost koji će biti orijentiran na društvene teme.
- Donna Sole
poslala ti ja na fbEuklid » wrote:deder, salji mi fotku pa da je stavim odje...
kurvanjski avatar, a
- Euklid
- old school
miky, ne pričaj glupostimiky0 » wrote:I jos imate nesto protiv malog?![]()
![]()
Nikog![]()
![]()
![]()
Uzivajte:
Sinčić je hadezeov proizvod... unda je sve izanalizirao...
- Euklid
- old school
Josipović: ''Program gospodina Sinčića puno je bliži mojem programu nego programu gospođe Kitarović.''
Šta sad ovo znači?
Da je i Josipovićev program puno bliži pamfletiću od tri točke?
Ili je Sinčićev program puno bliži ozbiljnom programu nego što bi to neki htjeli sebi priznati?

Šta sad ovo znači?
Da je i Josipovićev program puno bliži pamfletiću od tri točke?
Ili je Sinčićev program puno bliži ozbiljnom programu nego što bi to neki htjeli sebi priznati?
- Donna Sole
kad sad gledam, ja ponosna na svoju revolucijicu...a da dodam danas sam u ugodnom i odličnom društvu proslavila svoj 53..
Rođendan , jelte...
a za kraj...
sve vam najbolje želim <3 <3 <3
Rođendan , jelte...
a za kraj...
sve vam najbolje želim <3 <3 <3
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
Josipović je pametan i zna di će dignut šator, a kolindići se skupljaju ko muhe na vnago
kurvanjski avatar, a
- Donna Sole
jelda je
i nisam jedina imala tu ideju
vrbovala sam ekipicu i nas nekolicina smo odaslali istu poruku
Che
revolucion i
kako ću nacrtat petokraku ?
kurvanjski avatar, a
-
- Information