..umro veljko kadijevic, pitanja nisu nestala..
-
jednokratni klon
Loše neukusne fotke, amaterske i nezgodne žene. Seljačizam. I neka plava umjetna koja je bila tolika atenšn hor da je to bilo tako jeftino sve skupa...a unda » wrote: ..a sta, svasta se fotkalo? inhibicije, ekshibicije..
Jedino sam uočila tih par koje sam nabrojala i sad ovo zadnje, Darin.
Mada i dalje imam problem s konceptom.
.. a stas, zivot ide dalje..karambol » wrote:Kako ja volim trkeljanje...![]()
Sa smrti generala JNA na gole žene s nekakvog forumića...
Da. U prilog toj istini i usklađeno s trendovima puštam ovaj glazbeni broj.
http://youtube.com/watch?v=GEu09Qt3AB0

a ko zna odakle i preko kojeg proksija ti ides, ali meni daj link ne da i kaze da mu je zao..karambol » wrote:Da. U prilog toj istini i usklađeno s trendovima puštam ovaj glazbeni broj.
aj, opisi ukratko, sa ima tu..
-
jednokratni klon
Zato što mi je upitna motivacija postanja pred gomilom napaljenih likova i boostanja ega komentarima "u al bi ti ga metnio", "uuu, naguzi se još".
Aktovi kao aktovi, neki od njih, rijetki, su sasvim ok. Ali publika.
I onda se postavlja pitanje koliko je to umjetnički, jel. Za neke sam posve sigurna da nije. A neki bi mogli i biti da nije te kavanske razine u recepciji.
Aktovi kao aktovi, neki od njih, rijetki, su sasvim ok. Ali publika.
To ti bolje ide..a unda » wrote:..osim toga, ideja je bila neki drzavni udar prije 25 godina, ali uvijek to dodje na isto ovdje pa onda bolje o obnazenim forumasicama pricat..
-
jednokratni klon
Bila je tema jedne forumašice kako joj dečko gleda tu Temu, a inače se o Temi raspravljalo i na žk, ček idem vam nać.
i sta je ispalo na kraju? jel ona poslala svoje fotke?Kolinda Kitarović » wrote:Bila je tema jedne forumašice kako joj dečko gleda tu Temu, a inače se o Temi raspravljalo i na žk, ček idem vam nać.
-
jednokratni klon
Buldožer - žene i muškarci...a unda » wrote: a ko zna odakle i preko kojeg proksija ti ides, ali meni daj link ne da i kaze da mu je zao..
aj, opisi ukratko, sa ima tu..
-
jednokratni klon
Jedna žena me već po ure lajka u grupi, sve postove, popizdit ću.
Notifikacije sam ugasila i badava.
ovo se sjecam da je bio neki problem na trashu sa ovim slikamaKolinda Kitarović » wrote:
Začudo, da. U početku je bilo groznih, ona što se s lignjom i dekicom slikala pa kojekakvih užasa, ali da, ima i zgodnih i lijepih, Lepricorn, Latiosa, dianamay...
-
jednokratni klon
Da. I ona neka što ju je dečko došao branit jer su rekli da ima noge ko balvane.
..bari te.Kolinda Kitarović » wrote:Jedna žena me već po ure lajka u grupi, sve postove, popizdit ću.Notifikacije sam ugasila i badava.
baj d vej, jos pet clanova do iljadu. polako, al sigurno to ide..
Kolinda Kitarović » wrote:
Da. I ona neka što ju je dečko došao branit jer su rekli da ima noge ko balvane.![]()
![]()
gdje nece, mora da odbrani cast (ili noge
-
jednokratni klon
Istina...a unda » wrote:.,.mocan je onaj forum, mocan. nema tog detalja koji se nece dvajst puta vivisecirat..![]()
To je neka opaka ženska, predlaže matrijarhat...a unda wrote: ..bari te.
baj d vej, jos pet clanova do iljadu. polako, al sigurno to ide..
E da, napokon tisuću.
-
- Information
-