(Powered by frubar.net)
Tomislav Karamarko, lik i djelo - prilozi za hagiografiju
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
No, lijepo nam se sprema, morat ćemo svi od reda štovati političku doktrinu dr. Franje Tuđmana.
Nije dosta što je uništio hrvatsku državu prije nego li je uspjela uopće zaživjeti nego ćemo mu se morati i klanjati...
Karamarko: "Svatko u svojoj sobi, dvorištu i kući može misliti što hoće, ali na javnoj sceni sigurno ne. Morat će poštivati vrijednosti na kojima se temelji hrvatska država - Domovinski rat, naši branitelji i poginuli te politička doktrina dr. Franje Tuđmana i veliko djelo Gojka Šuška", naglasio je.
Nije dosta što je uništio hrvatsku državu prije nego li je uspjela uopće zaživjeti nego ćemo mu se morati i klanjati...
Karamarko: "Svatko u svojoj sobi, dvorištu i kući može misliti što hoće, ali na javnoj sceni sigurno ne. Morat će poštivati vrijednosti na kojima se temelji hrvatska država - Domovinski rat, naši branitelji i poginuli te politička doktrina dr. Franje Tuđmana i veliko djelo Gojka Šuška", naglasio je.
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Znači, kad taj psihotik dođe na vlast, nastupit će i cenzura medija? Kako on to zamišlja? Ako ja kažem da su dotični zločinačka govna, hoće li me uhititi? 
-
visekratni klon
Bit će sve gore. Najbolje odselit u Istru.
Jok, najbolje se pridruzit meni i euklidu, krecemo iz sumevisekratni klon » wrote:Bit će sve gore. Najbolje odselit u Istru.
-
visekratni klon
Ne znam, mene ovo užasno deprimira. Ono, osobno deprimira. Kao da mi život nikad neće početi nego će ostati upropašten prvo ratom pa onda ovim nacionalnim ludilom. Voljela bih da imam hrabrosti otići van, zbilja bih. Ne mogu opisati koliko mi se ti likovi gade. Možda ludim, možda je ovo neka psihoza, šta ja znam više.
..ma lako to sto je on psihotik, ali on se obraca glasacima. on se ovim rijecima oce dokopat vlasti. e, to je vec problem.visekratni klon » wrote:Znači, kad taj psihotik dođe na vlast, nastupit će i cenzura medija? Kako on to zamišlja? Ako ja kažem da su dotični zločinačka govna, hoće li me uhititi?
mislim da se ne radi o time oce li te uhapsiti ako dodje opet ta alasa na vlast, bit ce to sve malo nekako..masovnije..
-
visekratni klon
Pa o tome se i radi. Toga se ja i bojim. Njegovih sljedbenika, ne njega, jebe mi se za njega osobno, frik ko frik. Bojim se vladavine stojićevih studenata, markićkinog stada, raznih zabrana ma čak ne trebaju biti zabrane dovoljno da društvena atmosfera bude takva da ti se gadi živjeti...a unda » wrote: ..ma lako to sto je on psihotik, ali on se obraca glasacima. on se ovim rijecima oce dokopat vlasti. e, to je vec problem.
mislim da se ne radi o time oce li te uhapsiti ako dodje opet ta alasa na vlast, bit ce to sve malo nekako..masovnije..
..ali, ne bi bilo normalno da te ne deprimira. kazem opet, ne toliko sto karamarko govori, on je ono, arhetip budalevisekratni klon » wrote:
Ne znam, mene ovo užasno deprimira. Ono, osobno deprimira. Kao da mi život nikad neće početi nego će ostati upropašten prvo ratom pa onda ovim nacionalnim ludilom. Voljela bih da imam hrabrosti otići van, zbilja bih. Ne mogu opisati koliko mi se ti likovi gade. Možda ludim, možda je ovo neka psihoza, šta ja znam više.Ali imam iz prve ruke, em susjed em član obitelji, dokaz koliko je maligno to nacionalno ludilo i grozim se da cijela država bude zavijena njihovim manijaštvom.
ono sto je bitno jest osovit sebe na noge, da si sto manje ovisan i da onda mozes sto slobodnije reagirat. najgore je povlacit se..uvijek..i svugdje.. i stalno..
mislim, za nekoga rec ono sto mi pripada, nije nuzno se tu emotivno toliko involvirat i trosit te neke energije, iscrpljivat se. moze se reagirat i ono, bezbriznije.
uvijek mos rec nekome kao sto je andja rekla.. ma cast tebi i postenje, al aj ti goni u pskumterinu..
a sta ih se imas bojat? cega? sta ce ti napravit?visekratni klon » wrote:
Pa o tome se i radi. Toga se ja i bojim. Njegovih sljedbenika, ne njega, jebe mi se za njega osobno, frik ko frik. Bojim se vladavine stojićevih studenata, markićkinog stada, raznih zabrana ma čak ne trebaju biti zabrane dovoljno da društvena atmosfera bude takva da ti se gadi živjeti.
to je ekipa koja je u stanju samo grupno radit, krit se iza grupe. to ti je jos bolje, kad su na okupu, ne moras ih slat u neku stvar jednog po jednog..
a ako vec dodje do toga neceg, pa nije ni to najgore. kako ide onaj vic.. uvijek imas dva izlaza.
-
visekratni klon
Je, ali i ta je sloboda uvjetna. Uvijek te netko može ne zaposlit jer nisi njihov, jel. A to pretvaranje i šutnja, valjda sam se nagutala toga pola života, ono aj aj ti seri, može ti biti, ali ja ne mislim tako, ali ako kažem javno bit će bespotrebne frke... Nije baš ugodno kad su ti svi od pekara do apotekara karamarkići. Počne čovjek na kraju sumnjati u vlastiti zdrav razum u smislu da doživiš da ti ljudi ne vjeruju da je grad tako lud, da su ti ljudi munjeni nego ispadneš ti munjen. I onda ostaje šta- kompromis? Odlazak? Što ako nijedno nije opcija? Kako bezbrižno shvaćati? Ne znam. Treba imati i luksuz da nekog pošalješ u pičku materinu. A ako radiš u sredini koja je takva kakva je, taj luksuz nemaš, a sve se bojim da dolaskom tog lešinara na vlast neće tog luksuza biti ni na nacionalnoj razini...a unda » wrote: ..ali, ne bi bilo normalno da te ne deprimira. kazem opet, ne toliko sto karamarko govori, on je ono, arhetip budale, pitanje je samo koliko ce bit odziva na te njegove rijeci, a u svakom slucaju, nece bit mali. pogledaj kolko ih je sada u saboru, u nekoj opoziciji. poslusaj malo sto govore.
ono sto je bitno jest osovit sebe na noge, da si sto manje ovisan i da onda mozes sto slobodnije reagirat. najgore je povlacit se..uvijek..i svugdje.. i stalno..
mislim, za nekoga rec ono sto mi pripada, nije nuzno se tu emotivno toliko involvirat i trosit te neke energije, iscrpljivat se. moze se reagirat i ono, bezbriznije.![]()
uvijek mos rec nekome kao sto je andja rekla.. ma cast tebi i postenje, al aj ti goni u pskumterinu..
Počinjem se zaista pitati ima li ovdje stvarno uvjeta za bezbrižan život. I ako ima, gdje točno ima, koja sredina, šta itd.
pa svaka sloboda je u nekoj mjeri uvjetna. sad, pitanje je slobode na koje uvjete pristajes.visekratni klon » wrote:
Je, ali i ta je sloboda uvjetna. Uvijek te netko može ne zaposlit jer nisi njihov, jel. A to pretvaranje i šutnja, valjda sam se nagutala toga pola života, ono aj aj ti seri, može ti biti, ali ja ne mislim tako, ali ako kažem javno bit će bespotrebne frke... Nije baš ugodno kad su ti svi od pekara do apotekara karamarkići. Počne čovjek na kraju sumnjati u vlastiti zdrav razum u smislu da doživiš da ti ljudi ne vjeruju da je grad tako lud, da su ti ljudi munjeni nego ispadneš ti munjen. I onda ostaje šta- kompromis? Odlazak? Što ako nijedno nije opcija? Kako bezbrižno shvaćati? Ne znam. Treba imati i luksuz da nekog pošalješ u pičku materinu. A ako radiš u sredini koja je takva kakva je, taj luksuz nemaš, a sve se bojim da dolaskom tog lešinara na vlast neće tog luksuza biti ni na nacionalnoj razini.
Počinjem se zaista pitati ima li ovdje stvarno uvjeta za bezbrižan život. I ako ima, gdje točno ima, koja sredina, šta itd.
..e, ali ucjena, to je vec nesto drugo. na to reagiras nekako, boris se ili se uklanjas, ides di ti je bolje.
ma znam ja sve to, jebiga, rade se kompromisi, igraju uloge, ali opet je to sve u mjeri u kojoj sebi nesto zelis dopustit i na sto zelis pristat. mislim, ono, uostalom, zasto bi samo ti gubila? tj, postoji ensto sto se zove i taktika, tj, ako je neko vec govno.. a nadoce, budi ti bez brige, nadoce kad tad. i to najvjerojatnije, bas ce tebi nadoc.
uostalom, pa neces, po ovom tvom primjeru, ic, ulazit u nekeprice i ragovore, u neku takvu intimizaciju s tim pekarom ili apotekarkom ili tko je vec. radis svoj posao, oni rade svoj posao i ide to nekako.
e, ali ako apotkerka ne zeli prodati neki kontraceptiv, npr,iz nekih njenih razloga mentalno politickih, sto se obicno naziva i svjetonazorom, e onda dreka do neba ako treba..
slicno je s obitelji. ali zato kazem, bitno je postat nekako.. neovisan, onda sve to ide nekim drugim tokom.
a ako je vec do toga doslo da je sredina jaca, tj..ko kaze da sredina ne moze bit bolesna, neki odnosi, neka stanja, mogu bit i zarazni, mislim.. ta psihicka stanja ili problemi, ono sto se zove nekim psihickim bolestima, pa ono, to je medicinski definirano da se radi o zarazi i onda trazis zdraviju sredinu, ako oces ostat zdrav. distanciras se od te sredine. to moze bit i na nacin da se i fizcki udaljis od izvora problema, bila to neka obitelj, kuca ili drzava..ili drustvo, e a tu sad imamo da to drustvo moze bit ovakvo i onakvo, tj, mozemo nac neke slobode, nise, drustva, slobodu i unutar neke sire te cjeline, a i moze se napustit citav kontinent, zasto ne ako ti drugi po necemu vise odgovara?
i nema tu nikakvog luksuza. bas suprotno. treba se zapitat sta mos izgubit i kad vidis da i ne mos bas puno izgubit, a nemas, onda se ide sa stavom. zasto bi se ti trebala svih bojat, sta si ti manje ludja od drugih, jel to neka njihova privilegija? nek se i drugi tebe boje, pa da..
..e, onda kad se to tako vidi i osjeti, da to ludilo i nije bas neka ekskluziva ili monopol neciji, e onda pocinje trgovina.
dakle, ja karamarka najvjerojatnijne necu tako skoro vidjet, bit s njim u drustvu, tj da me neko navuce da budem s njim u drustvu pa da napravim performans..sto bi se negdje zvalo i skandalom
ustvari, vec sam to i govorio, ne za karamarka, ali imaih, bilo ih je, uf, da bilo.. i da vidis ti kako se to pocne povlacit..pa nije, pa shvati, pa djeca, pa jebiga, pa jel ti vidis sta je ovo doslo, pa nisam ja takav..ono, samo sta ih nisam poceo tjesit i maramicu davat da suze obrisu.. a mozda cak i jesam, ne sjecam se vise, tolko je toga bilo.
-
visekratni klon
Ja ne znam taktizirati, totalno failam u tome, ko zadnja naivna guska. Obično odem odnekud, ali to nekako ispadne kao moj poraz, grizem se kasnije i tako dalje. Zato mene ova situacija tjera više na odlazak nego na kompromis jer ih ne znam raditi...a unda » wrote: pa svaka sloboda je u nekoj mjeri uvjetna. sad, pitanje je slobode na koje uvjete pristajes.
..e, ali ucjena, to je vec nesto drugo. na to reagiras nekako, boris se ili se uklanjas, ides di ti je bolje.
ma znam ja sve to, jebiga, rade se kompromisi, igraju uloge, ali opet je to sve u mjeri u kojoj sebi nesto zelis dopustit i na sto zelis pristat. mislim, ono, uostalom, zasto bi samo ti gubila? tj, postoji ensto sto se zove i taktika, tj, ako je neko vec govno.. a nadoce, budi ti bez brige, nadoce kad tad. i to najvjerojatnije, bas ce tebi nadoc.
A opet, kud cijelog života od nekog, nečeg, bilo čeg bježat, nije ni to neka opcija.
Eno upravo netko na žk citirao zakon gdje piše da ima pravo ne izdati kontracepciju, ima pravo na prigovor savjesti. A toga će bit sve više.e, ali ako apotkerka ne zeli prodati neki kontraceptiv, npr,iz nekih njenih razloga mentalno politickih, sto se obicno naziva i svjetonazorom, e onda dreka do neba ako treba..
Već je bila situacija da je bilo dreke i zakurac je bilo- http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... jesti.html
O tome ja pričam, o uzaludnoj borbi protiv manijaka.
Znam da je vjerojatno smiješno, al imam osjećaj da je kasno za odlazak negdje drugdje jer dok prođem proces uopće ostamostaljivanja, ode voz. A i znam da je ljudima jebeno kad odu van, ono hvataju ih krize prilagodbe, jedna moja znanica je plakala cijelu godinu u Londonuslicno je s obitelji. ali zato kazem, bitno je postat nekako.. neovisan, onda sve to ide nekim drugim tokom.
a ako je vec do toga doslo da je sredina jaca, tj..ko kaze da sredina ne moze bit bolesna, neki odnosi, neka stanja, mogu bit i zarazni, mislim.. ta psihicka stanja ili problemi, ono sto se zove nekim psihickim bolestima, pa ono, to je medicinski definirano da se radi o zarazi i onda trazis zdraviju sredinu, ako oces ostat zdrav. distanciras se od te sredine. to moze bit i na nacin da se i fizcki udaljis od izvora problema, bila to neka obitelj, kuca ili drzava..ili drustvo, e a tu sad imamo da to drustvo moze bit ovakvo i onakvo, tj, mozemo nac neke slobode, nise, drustva, slobodu i unutar neke sire te cjeline, a i moze se napustit citav kontinent, zasto ne ako ti drugi po necemu vise odgovara?
i nema tu nikakvog luksuza. bas suprotno. treba se zapitat sta mos izgubit i kad vidis da i ne mos bas puno izgubit, a nemas, onda se ide sa stavom. zasto bi se ti trebala svih bojat, sta si ti manje ludja od drugih, jel to neka njihova privilegija? nek se i drugi tebe boje, pa da..
..e, onda kad se to tako vidi i osjeti, da to ludilo i nije bas neka ekskluziva ili monopol neciji, e onda pocinje trgovina.![]()
dakle, ja karamarka najvjerojatnijne necu tako skoro vidjet, bit s njim u drustvu, tj da me neko navuce da budem s njim u drustvu pa da napravim performans..sto bi se negdje zvalo i skandalom, ali nema sanse da, ako mi je neko blizi, pa mi pocne o karamarku, da mu ne kazem.. jes ti, jebote normalan? koji ti je kurac?
ustvari, vec sam to i govorio, ne za karamarka, ali imaih, bilo ih je, uf, da bilo.. i da vidis ti kako se to pocne povlacit..pa nije, pa shvati, pa djeca, pa jebiga, pa jel ti vidis sta je ovo doslo, pa nisam ja takav..ono, samo sta ih nisam poceo tjesit i maramicu davat da suze obrisu.. a mozda cak i jesam, ne sjecam se vise, tolko je toga bilo.
Svaka ti čast.
..ma dobro,taktizrat..mislim..nije to sad neka nauka.visekratni klon » wrote:..
Ja ne znam taktizirati, totalno failam u tome, ko zadnja naivna guska. Obično odem odnekud, ali to nekako ispadne kao moj poraz, grizem se kasnije i tako dalje. Zato mene ova situacija tjera više na odlazak nego na kompromis jer ih ne znam raditi.
A opet, kud cijelog života od nekog, nečeg, bilo čeg bježat, nije ni to neka opcija.
ono, ako vidis budalu ispred sebe da nekud srlja..pa uklonit ces mu se, nek produzi dalje do svoje neke realizacije
sta je nesto poraz, a sta pobjeda, to je samo nas odnos prema necemu, dozivljaj. to nije bitno. pogledaj malo neke tvoje uzore, mogu ti garantirat da ti njihov zivot mogu interpretirat kao kontinuitet i zbir poraza..
moja savjest je da ja toj sta ima takav prigovor savjesti kazem sta je pripada i onoga ko joj je diplomu dao. i to javno da kazem, da obznanim pa neka onda ona ima problem, ne ja.Eno upravo netko na žk citirao zakon gdje piše da ima pravo ne izdati kontracepciju, ima pravo na prigovor savjesti. A toga će bit sve više.
Već je bila situacija da je bilo dreke i zakurac je bilo- http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... jesti.html
O tome ja pričam, o uzaludnoj borbi protiv manijaka.
dodatni problem, jer ocito takva osoba ima vec pokoji jussue.
pa nek onda ona glumi zrtvu i poziva se na slobodu.
..citava ljudska povijest i nije nista drugo nego borba protiv manijaka..
ma nije smijesno, ali zasto je kasno? nikad nije kasno za igru.Znam da je vjerojatno smiješno, al imam osjećaj da je kasno za odlazak negdje drugdje jer dok prođem proces uopće ostamostaljivanja, ode voz. A i znam da je ljudima jebeno kad odu van, ono hvataju ih krize prilagodbe, jedna moja znanica je plakala cijelu godinu u Londonua ja imam taj problem s panikom i ono, jebe me da bi me to uhvatilo u inozemstvu i onda kud i gdje šta, drugi zdravstveni sustav, nemoć.. izbezumim se odmah.
Al da nije toga, otišla bih, a ovako ne znam koliko je taj strah razuman, a koliko pretjerujem.
a to, da ima nekih okolnosti, ovoga, onoga, pa ima, ali se odvagne, procijene nekako svoje snage i ono,. nesto odlucit i tako picit..do sljedece odluke.
ti nisi nigdje ni otisla, a vec te strah.
o detaljima i primjerima, ne bih sad, ima tu prica i ovakvih i onakvih, a uostalom, zasto i mislis da ne treba imat i malo srece? a ko zna, mozda je vec imas, ali ne vidis.
ako ti pada na pamet sve cesce ideja da bi isla negdje drugdje, pocni nekako s malim koracima, nekako omogucit sebi, organizirat, ne znam.. neki turisticki izlet. malo ono, par dana se docepas italije s nekim, u drustvu nekom, dogovoris se, pa onda djedan dana, francuske, pa austrije..pa onda malo gledas, odas tamo, popijes kavu..ono, malo uc u kondiciju, aktivirat neke zahrdjale mehanizme, malo da vidis stadrugdje ima, kako to izgleda iz prve ruke.
mislim, naravno da ako kazes odjednom..bin mi ap skoti, da je to stres, svakom bi bio..
..da, kuzim. ali drago mije sto si pocela ucit. ono, svaka tebi cast i postenje, ali aj ti unda u pskumterinu? ..e, to, to, tako treba..![]()
![]()
![]()
Svaka ti čast.
-
visekratni klon
Kužim. Tako sam dobila par bitki sa susjedom pa se valjda može poopćit i na druge slučajeve...a unda » wrote: ..ma dobro,taktizrat..mislim..nije to sad neka nauka.
ono, ako vidis budalu ispred sebe da nekud srlja..pa uklonit ces mu se, nek produzi dalje do svoje neke realizacije, ali ako ti budala stalno presijeca put, ako ide bas na tebe..onda mu kazes..ma kus na me, odjebi.. i skolaci oci i pocnis ebrzo vrtiti oko sebe..i onda kad te pocne cijenit i kaze..jebote, ova je ludja od mene, idam ja ca..e, to je onda to, kuzis?
Moguće.sta je nesto poraz, a sta pobjeda, to je samo nas odnos prema necemu, dozivljaj. to nije bitno. pogledaj malo neke tvoje uzore, mogu ti garantirat da ti njihov zivot mogu interpretirat kao kontinuitet i zbir poraza..
..citava ljudska povijest i nije nista drugo nego borba protiv manijaka..
Možda, samo je ne znam uočit i iskoristit.a uostalom, zasto i mislis da ne treba imat i malo srece? a ko zna, mozda je vec imas, ali ne vidis.
To je pametno.ako ti pada na pamet sve cesce ideja da bi isla negdje drugdje, pocni nekako s malim koracima, nekako omogucit sebi, organizirat, ne znam.. neki turisticki izlet. malo ono, par dana se docepas italije s nekim, u drustvu nekom, dogovoris se, pa onda djedan dana, francuske, pa austrije..pa onda malo gledas, odas tamo, popijes kavu..ono, malo uc u kondiciju, aktivirat neke zahrdjale mehanizme, malo da vidis stadrugdje ima, kako to izgleda iz prve ruke.
mislim, naravno da ako kazes odjednom..bin mi ap skoti, da je to stres, svakom bi bio..
Eto, pamćenje zlatne ribice, tek sad sam skužila da si to rekao par postova iznad...da, kuzim. ali drago mije sto si pocela ucit. ono, svaka tebi cast i postenje, ali aj ti unda u pskumterinu? ..e, to, to, tako treba..
http://www.news-bar.hr/vijesti/hrvatska ... na-svijetu
Možda Tomislava Karamarka ne vole na Facebooku, ali u IFJ-u su prepoznali njegove kvalitete. U žestokoj konkurenciji Gábora Vone, predsjednika ekstremno desne mađarske nacionalističke stranke Jobik, Marine La Pen, predsjednice francuske konzervativne stranke Nacionalna Fronta, te Nikolaosa G. Michaloliakosa, predsjednika radikalne neonacističke grčke stranke Zlatna Zora, predsjednik HDZ je pobijedio svoje konkurente i osvojio lentu najpoželjnijeg lidera neke stranke za kojeg bi najbolje bilo da ostane u oporbi.
- Euklid
- old school
Slušaj Tomiću, prestani čitati Trkeljanje anonimno, ili se registriraj ili odjebenzi...
ANTE TOMIĆ Milanović je uspio učiniti neostvarivo. Učinio je Karamarka privlačnim
''Desničarski čudak dugo je zaostajao u anketama. HDZ, mislili smo, suicidalno srlja u još jedan parlamentarni poraz. Međutim, podcijenili smo razornu, samouništavajuću snagu Milanovićeve sujete i zaplotnjačku prirodu koja se često razvije u besposlenih ljudi. Upravo je to dvoje, više od ičega drugoga, od Tomislava Karamarka učinilo idućeg izbornog pobjednika.
Milanović je napravio izvrstan posao. Od smotanog izbornog protivnika napravio je poštovanja vrijednu državničku figuru kako to ne bi uspjelo ni najvećim svjetskim marketinškim agencijama ni desecima savjetnika i spin doktora.
Karamarku upravo ne trebaju televizijski spotovi i plakati.
Cijelu mu kampanju Milanović pro bono radi, a do izbora će je vjerojatno samo pojačavati, svojom ekipom ministarskih patuljaka svakodnevno ugrađivati nove postotke glasova u HDZ-ov trijumf.''
Jbt, ne znam kog je bolje opisao, zaplotnjaka Zoku koji besplatno radi kampanje za Bandića, Tomašićku, Markićku, Karamarka... ili introverta Tomu koji šušlja nešto sebi u bradu...

ANTE TOMIĆ Milanović je uspio učiniti neostvarivo. Učinio je Karamarka privlačnim
''Desničarski čudak dugo je zaostajao u anketama. HDZ, mislili smo, suicidalno srlja u još jedan parlamentarni poraz. Međutim, podcijenili smo razornu, samouništavajuću snagu Milanovićeve sujete i zaplotnjačku prirodu koja se često razvije u besposlenih ljudi. Upravo je to dvoje, više od ičega drugoga, od Tomislava Karamarka učinilo idućeg izbornog pobjednika.
Milanović je napravio izvrstan posao. Od smotanog izbornog protivnika napravio je poštovanja vrijednu državničku figuru kako to ne bi uspjelo ni najvećim svjetskim marketinškim agencijama ni desecima savjetnika i spin doktora.
Karamarku upravo ne trebaju televizijski spotovi i plakati.
Cijelu mu kampanju Milanović pro bono radi, a do izbora će je vjerojatno samo pojačavati, svojom ekipom ministarskih patuljaka svakodnevno ugrađivati nove postotke glasova u HDZ-ov trijumf.''
Jbt, ne znam kog je bolje opisao, zaplotnjaka Zoku koji besplatno radi kampanje za Bandića, Tomašićku, Markićku, Karamarka... ili introverta Tomu koji šušlja nešto sebi u bradu...
Gledam ja na novoj vijesti u 5 i tamo komentira ovaj karamarkic zokijevu odluku o smjeni ona dva zgubidanska ministra, i sve nesto govori, a nista nije reka, pa nakon toga puste izjavu linica na istu temu, i jebo te led, ovaj ispljuca vladu na pasja kola. Covjek se zaista treba zapitat, jeli ovo karamarkicko krilo zlocinacke uopce neka oporba 
- Euklid
- old school
DOGOVORENI SVI DETALJI Karamarko će Kolindu pratiti u stopu da bi mu porasla popularnost
''A kampanja će velikim dijelom, kako doznajemo, biti koncipirana na način da se Kolinda stalno pojavljuje sa šefom stranke Tomislavom Karamarkom. U HDZ-u, naime, smatraju kako bi Karamarko na taj način mogao podići svoj rejting.
- Kolinda je popularna, omiljena i elokventna za razliku od Karamarka koji slovi kao najnegativniji političar. Ako posvuda budu išli zajedno ili barem na većinu događaja, vjerujemo da mu to može pomoći da i on postane popularniji''
Ajme koji patetični luzer.
Toliko je besprizoran da se mora priviti uz ženske skute ne bi li zaradio koji postotni poenčić popularnosti...
''A kampanja će velikim dijelom, kako doznajemo, biti koncipirana na način da se Kolinda stalno pojavljuje sa šefom stranke Tomislavom Karamarkom. U HDZ-u, naime, smatraju kako bi Karamarko na taj način mogao podići svoj rejting.
- Kolinda je popularna, omiljena i elokventna za razliku od Karamarka koji slovi kao najnegativniji političar. Ako posvuda budu išli zajedno ili barem na većinu događaja, vjerujemo da mu to može pomoći da i on postane popularniji''
Ajme koji patetični luzer.
Toliko je besprizoran da se mora priviti uz ženske skute ne bi li zaradio koji postotni poenčić popularnosti...
- Euklid
- old school
Imamo ugovor HDZ-a i HSLS-a: Lagali su! Nema govora o Vladi stručnjaka, nema kriterija, a ni rokova
Kakvi komedijaši...
Nema te prevare koju ne bi počinili ne bi li se domogli pozicije za raspodjelu fotelja...
Kakvi komedijaši...
Nema te prevare koju ne bi počinili ne bi li se domogli pozicije za raspodjelu fotelja...
Ma nevirujem, ja mislim da je ovu informaciju pustio osobno krkanmarko da ne dobije ove izbore, jerbo, koji cemu kurac vlast kad nakon ovih redikula nece imat sta ukrastEuklid wrote:Imamo ugovor HDZ-a i HSLS-a: Lagali su! Nema govora o Vladi stručnjaka, nema kriterija, a ni rokova
![]()
![]()
![]()
Kakvi komedijaši...![]()
- Euklid
- old school
Evo ih Index pere a još niti nisu na vlasti.
Jedva čekam da ekipica koja je njurgala protiv Indexa zbog razobličavanja SDP-HNS lopovluka počne ponovo linkat Indexove članke koji će govorit o adezeovskim lopovlucima...
A nije da ih neće biti u popriličnoj količini... lopovluka, jel...
Jedva čekam da ekipica koja je njurgala protiv Indexa zbog razobličavanja SDP-HNS lopovluka počne ponovo linkat Indexove članke koji će govorit o adezeovskim lopovlucima...
A nije da ih neće biti u popriličnoj količini... lopovluka, jel...
- Nenia Salonitana
upravo mi sinulo, njavro je začkomio neko vrijeme. 
-
- Information
-