kako si me pročitala... vještice...visekratni klon wrote:
![]()
![]()
![]()
Euklid je ljubomoran jer je Zoki zgodniji.
Zoki.![]()
![]()
O vladi Zokija M.
-
visekratni klon
Zokiju bolje stoje tajice.Euklid wrote:
kako si me pročitala... vještice...
Zoki.
-
visekratni klon
Ne znam, ne bi ni meni bilo lako na tvom mjestu.Euklid wrote:ajme kako ću dalje živit s ovim... mamaaa
bero...
Kakvu guzicu Zoki ima.
Euklid wrote:.odurno, lažljivo đubre ..
..daj, ponavljas se.Euklid wrote:.odurno, lažljivo đubre ..
aj, daj, skupi sve te direktne atribute koje si dao ovdje na forumu milanovicu, ono, na jednom mjesto, listu napravit, mozda tako okupljeno,koncentrirano, nekom i pomogne da razumije o cemu ti govoris..
..ili probaj izmislit nesto novo. aj, da cujemo..
..što je obećavalo operozovat profit bankama a opalio porez građanima na štednju...
..eto, to, to.. to vristi do neba, to tako boli radnicku klasu i napaceni nas narod da bi se trebali odmah svi ubit..
-
visekratni klon
Kad spominjete beru ja cijelo vrijeme mislim na redikula beru iz zadra.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
..a unda wrote:
..daj, ponavljas se.
aj, daj, skupi sve te direktne atribute koje si dao ovdje na forumu milanovicu, ono, na jednom mjesto, listu napravit, mozda tako okupljeno,koncentrirano, nekom i pomogne da razumije o cemu ti govoris..
..ili probaj izmislit nesto novo. aj, da cujemo..
![]()
..eto, to, to.. to vristi do neba, to tako boli radnicku klasu i napaceni nas narod da bi se trebali odmah svi ubit..![]()
šta je bilo, undice?
malo nezgodno ispalo što je pričao jedno a napravio sasvim drugo, potpuno suprotno?
eto, omaklo se da je ispalo u korist brutalnog kapitala a na štetu građana
al drugi put će sigurno obrnuto... vjerujem ja u Zoku...
nije on đubre lažljivo, odurno... nije... đubre... lažljivo... odurno...
'if you fall, i'll be there' (floor)
..opet se ponavljas. jel to tvoja posljednja ponuda?Euklid wrote:
![]()
šta je bilo, undice?
malo nezgodno ispalo što je pričao jedno a napravio sasvim drugo, potpuno suprotno?![]()
eto, omaklo se da je ispalo u korist brutalnog kapitala a na štetu građana
al drugi put će sigurno obrnuto... vjerujem ja u Zoku...
nije on đubre lažljivo, odurno... nije... đubre... lažljivo... odurno...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Mislim da je Zoka imao facu kao onaj tvoj Meksikanac iz Lidlove reklame... kak je išlo ono.....a unda wrote: ..a znamo i kako. bero mi je obecao..![]()
rekao mi Mate? kazal mi je Bero?
'if you fall, i'll be there' (floor)
Hvala lipa, ali kad budem bolje raspolozen, otvorit cu svoju temu-show u kojima cu intervjuirat najpoznatije veleizdajnike. A tu tvoju novu temu namjenjenu iskljucivo meni, mozemo iskoristit tako da sve ove teme koje sam otvorija na politici pribacite u tu novu tvoju temuvisekratni klon wrote:Miki, otvorila sam ti temu.
A koja li se tek ekipa skupila u sdp-u..a unda wrote:..koja ekipa se skupila na autocestama, ono, ludilo.. falio je jos samo biskup i markicka..
..eto, jucer..nocas, kad li.. autoceste, potpisivanje, danas cemekxs. nije lak ovaj aktivisticki zivot.. 
dobro je bilo danas bilo, dosta svijeta. uzivam kad na prosvjedima ima puno ljudi, mos svasta vikat, niko ne razumije sto i jos ti odobravaju.. tako jeeeee..
ja sam danas vikao.. zivio cemeks!
..ocemo dioksin!
..ne damo ebolu! 
dobro je bilo danas bilo, dosta svijeta. uzivam kad na prosvjedima ima puno ljudi, mos svasta vikat, niko ne razumije sto i jos ti odobravaju.. tako jeeeee..
ja sam danas vikao.. zivio cemeks!
-
- Information
-