U koga je isla provjeravat?..a unda » wrote: ..ja cu stvarno popizdit.
nije ti dole drcala nego ti je gore drcala. ma sta ima veze di je drcala? jel drcala? je? onda kazi da je i slus![]()
.. ajme meni, ona sad ona ide provjeravat jesam li u pravu, a zna da jesam, zna..![]()
..medicane.. istina koju vam ova vlada presucuje
..ti si blesav. jel ti znas kolko kosta jedan ledenjak?miky0 » wrote:
A ko ih prodajema mislim da je ova drzava normalna, jedan solidan ledenjak bi mogla kupit i spasit cili svoj narod za jedno vece vremensko razdoblje
ipak nas je tolko kolko nas je
.. i ne radi se to bas tako. ova vlada bi najprije trebala raspisat referendum o kupnji ledenjaka, pa onda uc u neke pregovore, taktizirat, diplomatski se aktivirat, poslat kolindu tamo.. evo, izgleda da se grenland uskoro odcjepljuje i moci ce sam odlucivat kome ce prodat ledenjake.
a zasto ova vlada ne raspisuje referendum za kupnju ledenjaka, zasto? ko je kriv?
To si ti popio pola deci radlera pa ti se zamantalo.
Pitat ću babu. Ako ona veli da nije bilo...
Pa nisu baš tako blesavi, jebemu...Zašto kupovat ledenjak kad će se otopit? Treba vidjet što je ispod njega (ledenjaka, jel...)..a unda » wrote: ..ti si blesav. jel ti znas kolko kosta jedan ledenjak?
.. i ne radi se to bas tako. ova vlada bi najprije trebala raspisat referendum o kupnji ledenjaka, pa onda uc u neke pregovore, taktizirat, diplomatski se aktivirat, poslat kolindu tamo.. evo, izgleda da se grenland uskoro odcjepljuje i moci ce sam odlucivat kome ce prodat ledenjake.
a zasto ova vlada ne raspisuje referendum za kupnju ledenjaka, zasto? ko je kriv?
Ako je ploveći ledenjak koji će nam qrac? Zato je važno da kolinda ode tamo u rozom kopletiću i baršunastim crvenim cipelama na petu kako bi se vidio kontrast. osim toga, završilo je podcjenjivanje i podsmijeh za visoke pete. Treba samo malo kucnuti da se vidi je li ispod šuplje ili se tupo čuje. Kupovati samo one koji ne zvone i ne plove. I to pitanje treba definirati na referndumu.
I treba pemziće pitat da šta misle. I bandića isto. Možda krene ljubit pingvine i bijele međede, a mi ne želimo navuć bijes onih...kako se zovu? PETA?
da, imas prav. moguce je da nam prodaju santu umjesto ledenjaka. das nekom nasem mito i on kupi santu leda, pa da. sve sama korupcija.karambol » wrote:
Pa nisu baš tako blesavi, jebemu...Zašto kupovat ledenjak kad će se otopit? Treba vidjet što je ispod njega (ledenjaka, jel...)
Ako je ploveći ledenjak koji će nam qrac? Zato je važno da kolinda ode tamo u rozom kopletiću i baršunastim crvenim cipelama na petu kako bi se vidio kontrast. osim toga, završilo je podcjenjivanje i podsmijeh za visoke pete. Treba samo malo kucnuti da se vidi je li ispod šuplje ili se tupo čuje. Kupovati samo one koji ne zvone i ne plove. I to pitanje treba definirati na referndumu.
I treba pemziće pitat da šta misle. I bandića isto. Možda krene ljubit pingvine i bijele međede, a mi ne želimo navuć bijes onih...kako se zovu? PETA?
ali drago mi je da se slazemo oko toga da bi trebalo kolindu poslat na grenland. mozda poslat i karamarka s njom da taj diplomatski, politicki posjet dobije na ozbiljnosti i tezini. ko zna, mozda se ta santa pod njima, pod tom tezinom i prevrne? zato treba poslat hrm, pa eventualno da ih dotegli ovdje. zajedno s ledenjakom.
Briga mene ko je kriv. :durica..a unda » wrote: nece jos. ali ovdje se prica ko je kriv za uragan, a ne kad ce bit.
Neću stić položit ništa.
Btw, jedan manje.
..i dat mikiju vlast tako da ne mora placat porez, da uvozi led i da zaustavlja uragane rijecima.. stani vjetre nesto da ti kazem.karambol » wrote:
Nije, nije, ali on bi mogao povesti Grčića ili Pusićku pa će uteć sve životinje i onda smo u banani...
kako se miki zajebava, on misli da ga je ovaj uragan promasio, a uragan ide ustvari okolo, svaki put je tako, vrati se preko turske, grcke i bosne i amo moja. i onda ce poslije miki plakat kako ga nitko nije obavijestio..
Drhtati kao žarulja bez struje.
..vi se zajebajete, a nacija propada. da nema mamica, bandica, keruma, mikija na braniku domovina, odavno bi sve islo potpuno ukurac. oni su nam zadnja klizma pred ovom..tj sori..zadnja nada pred kataklizmom. 
ok, i srakic je tu u toj ekipi, na braniku domovina i kultura.
ok, i srakic je tu u toj ekipi, na braniku domovina i kultura.
Oprosti, ali miki je prvi na braniku domovine. Ovi svi se mogu iza njega sakrit...a unda » wrote:..vi se zajebajete, a nacija propada. da nema mamica, bandica, keruma, mikija na braniku domovina, odavno bi sve islo potpuno ukurac. oni su nam zadnja klizma pred ovom..tj sori..zadnja nada pred kataklizmom.
Pa ja sam sigurna da on sam može vlastoručno potopiti ovu državu. Samo da mu je dat...a unda » wrote: ..ma dobro, to on malo pretjeruje. on kaze i da je jedini..
Vi se tu zajebajete, a ja imam ozbiljan problem kako stavit sliku u post a da nije neki od onih sitova di moras kliknit na link, nego zelim ono post di izadje slika 
-
- Information
-