Da mu kazem @Adidase?haram » wrote:Miljenko, bogati, a u koju društvenopolitičku skupinu ti sebe ubrajas?![]()
Ja ne kuzim jugonostalgicare...
- 7nationarmy
jugonostalgicar = jugopljuger, taj termin koristim jos od indexovog globalnet foruma dok se tamo okupljala pametna ekipa svih politickih pogleda i stajalista. zanimljivo, nitko od tadasnjih levicara nije sugovornike nazivao ustasama, ta kovanica je isplivala tek nakon racanovog osvajanja vlasti. simpaticno zar ne.
AJ EM BAK!
Zanimljivo. Priznajes da su ljevicari bili sasvim normalni sugovornici dok se ti nisi pojavio s -jugopljuger. I pretpostavljao sam da je sve pocelo s primitivnim clanom desnice7nationarmy wrote:jugonostalgicar = jugopljuger, taj termin koristim jos od indexovog globalnet foruma dok se tamo okupljala pametna ekipa svih politickih pogleda i stajalista. zanimljivo, nitko od tadasnjih levicara nije sugovornike nazivao ustasama, ta kovanica je isplivala tek nakon racanovog osvajanja vlasti. simpaticno zar ne.
Ne "ljevičari" - nego "levičari"... jer zna se ko su levičari, a ko su samo prave hrvatinemiky0 wrote:Zanimljivo. Priznajes da su ljevicari bili sasvim normalni sugovornici dok se ti nisi pojavio s -jugopljuger. I pretpostavljao sam da je sve pocelo s primitivnim clanom desnice
what we've got here is failure to communicate
- 7nationarmy
vas dvojica ste ili proveli 5 godina pokusavajuci dat prvu godinu na pravu al niste mogli logiku savladat ili ste odmah otisli na filozofski gdje ste i danas 
AJ EM BAK!
- 7nationarmy
stanford i lse, molim lijepo - i nisam jer nemam razloga, stranac zna sta vrijedi, a za domaceg sefa nikad nisam mario 
AJ EM BAK!
- Šabović Adis
- Inventar
- Has thanked: 322 times
- Been thanked: 340 times
Ooooo, pa ti to katedre držiš samo po svjeckim metropolama, jel'? A nas ko jebe, a?7nationarmy wrote:stanford i lse, molim lijepo - i nisam jer nemam razloga, stranac zna sta vrijedi, a za domaceg sefa nikad nisam mario
Potpisujem bjanko smrtne presude :mirko:
Ma Sedmica je iskompleksiran jer ima samo po tri prsta na rukama.
A usto je mali, zelen i star 900 godina...
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Idu mi na živce ti jugonostalgičari. Svi o njima pričaju, a ja, ko istinski komunist i drug, nijednog još srela nisam. Nikad. Nit sam od drugih ikad čula da su oni nekog sreli ko bi htijo da se Juga vrati.
Jugonostalgičar, to je valjda neka fantomska kategorija. Al neka, dobro je imat neprijatelje. Makar i zamišljene. To smo naučili na Ništa nas ne smije iznenaditi.
Jugonostalgičar, to je valjda neka fantomska kategorija. Al neka, dobro je imat neprijatelje. Makar i zamišljene. To smo naučili na Ništa nas ne smije iznenaditi.
- Šabović Adis
- Inventar
Nemojmo prećerivat', mejbi z ćouzenvan hi iz.judolino wrote:Ma Sedmica je iskompleksiran jer ima samo po tri prsta na rukama.
- Šabović Adis
- Inventar
Ja sam čuo da su k'o Pokemoni.nina williams wrote:Idu mi na živce ti jugonostalgičari. Svi o njima pričaju, a ja, ko istinski komunist i drug, nijednog još srela nisam. Nikad. Nit sam od drugih ikad čula da su oni nekog sreli ko bi htijo da se Juga vrati.
Mdaaa... stranac zna šta vrijedi... kako u Hrvatskoj, tako i u Iraku, Afganistanu, Libiji, Čileu, Angoli, Kongu... pardn mi šta nisam kvisling nego jugonostalgičar7nationarmy wrote:stanford i lse, molim lijepo - i nisam jer nemam razloga, stranac zna sta vrijedi, a za domaceg sefa nikad nisam mario
what we've got here is failure to communicate
Posteno, ali kako s tobom volim malo procakulat (kad vec nisi doletila na kavu u stOrak wrote:ma to je kod mnogih nostalgija za bezbrižnom mladosti, koja se, eto, poklopila s jugom, a onda se naprasno i brutalno prekinula s onim hororima.. što sve samo potencira. ja se sjećam jugo djetinjstva i ne vuće me, nemrem lagati.
Kad danasnja mladost dodje u tvoje godine i kad se sjete davnih vremena, vremena svojeg djetinstva, koliko ce im se odgovor razlikovat od tvog?
ne kužim kako se kvota sad,
miki
pa jebemu, nisu to opet tako davna vremena
pojma nemam, vjerojatno je to individualno ali ljudi to obično rade, gledaju svoju prošlost kroz roze filtere, nekritički, ako baš nisu bili u dramama pamte lijepe stvari, one ružne potisnu.. vole se sakrit u prošlost, pogotovo ako ih sadašnjost ne zadovoljava. u jugi sam još bila dijete, a devedesete ne mogu idealizirat samo zbog vlastite mladosti, i da hoću, a neću, nisam taj tip da gledam unatrag. a i mi svi u tom nekom generacijskom rasponu smo više ili manje sjebani zbog svega što se dešavalo, čak i ako smo mali sreću da nas nije ošinulo direktno. nije to normalno odrastanje i sazrijevanje.
miki
pa jebemu, nisu to opet tako davna vremena
pojma nemam, vjerojatno je to individualno ali ljudi to obično rade, gledaju svoju prošlost kroz roze filtere, nekritički, ako baš nisu bili u dramama pamte lijepe stvari, one ružne potisnu.. vole se sakrit u prošlost, pogotovo ako ih sadašnjost ne zadovoljava. u jugi sam još bila dijete, a devedesete ne mogu idealizirat samo zbog vlastite mladosti, i da hoću, a neću, nisam taj tip da gledam unatrag. a i mi svi u tom nekom generacijskom rasponu smo više ili manje sjebani zbog svega što se dešavalo, čak i ako smo mali sreću da nas nije ošinulo direktno. nije to normalno odrastanje i sazrijevanje.
-
- Information
-