..rekontra Zorana Milanovica
Je, strasan je, nema sta...bilo bi ucinkovitije da je koju kurcem mlatija 
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Najbolji mi je dio bio kad je rekao da bi on 1. bio uz Amerikance u njihovim privatnim ratovima.
Baš me zanima oćel uzet pušku i otić u, štajaznam, Siriju kad ostane bez posla.
A to će biti vrlo uskoro...
Baš me zanima oćel uzet pušku i otić u, štajaznam, Siriju kad ostane bez posla.
A to će biti vrlo uskoro...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Rezultati na referendumu ce sve recNenia Salonitana wrote:dobar je zoran bio.
- Nenia Salonitana
karamarko je pak lekcije iz govorništa uzimao od stranačkog kolege, Đure Žnj. 
- Nenia Salonitana
a što kažete na mikijevog šefa, dlesara i dramatično bacanje papira na pod? 
- Nenia Salonitana
lako za nos, kad bi barem otvarao usta dok priča a zatvarao dok jede. 
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Još mi je bio dobar kad je govorio da nije SDP kriv za INU jer nije ju on privatizirao.
Valjda misli da je Ljubo Jurčić bio član društva mladih vezilja a ne SDP-a kad je potpisivao 1. ugovor.
Dok su Inini inžinjeri morali šutjeti o velikim nalazištima u Siriji kako bi cijena bila što manja.
INA je zapravo najbolji dokaz kontinuiteta u veleizdajništvu HDZSDP-a.
Prvo je SDP uveo Mađare u INU a zatim im je HDZ (slučaj Sanader) predao upravljačka prava iako nikad nisu došli do 50% dionica. Danas SDP omogućuje Mađarima da dovrše započeto.
Srećom su tajne službe saznale da je danas bilo puno oružja pred Ininom upravnom zgradom pa su naši predstavnici sjebali kvorum kako ne bi bilo moguće donijet odluku o gašenju sisačke rafinerije.
Kad bolje promislim, zapravo šteta.
Šta bi falilo da su radnici rafinerije danas pokokali par domaćih veleizdajnika i nekolicinu stranih okupatora? Ajd, šta? Pa da su odmah produžili i do Markovog trga...
Valjda misli da je Ljubo Jurčić bio član društva mladih vezilja a ne SDP-a kad je potpisivao 1. ugovor.
Dok su Inini inžinjeri morali šutjeti o velikim nalazištima u Siriji kako bi cijena bila što manja.
Prvo je SDP uveo Mađare u INU a zatim im je HDZ (slučaj Sanader) predao upravljačka prava iako nikad nisu došli do 50% dionica. Danas SDP omogućuje Mađarima da dovrše započeto.
Srećom su tajne službe saznale da je danas bilo puno oružja pred Ininom upravnom zgradom pa su naši predstavnici sjebali kvorum kako ne bi bilo moguće donijet odluku o gašenju sisačke rafinerije.
Šta bi falilo da su radnici rafinerije danas pokokali par domaćih veleizdajnika i nekolicinu stranih okupatora? Ajd, šta? Pa da su odmah produžili i do Markovog trga...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Nenia Salonitana
kao ovaj pjevčić na mom avataru, kad se uzbudi glas mu u potpunosti ima frekvenciju žene...a unda wrote: to je isto kad se uzbudi, iznervira. ja znam jednoga koji normalno kao govori, ali kad pocne vikat, sapce..
To je toEuklid wrote:Još mi je bio dobar kad je govorio da nije SDP kriv za INU jer nije ju on privatizirao.
ko je taj, ne vidim.. da nije bivsi ministric diplomacijce?Nenia Salonitana wrote:
kao ovaj pjevčić na mom avataru, kad se uzbudi glas mu u potpunosti ima frekvenciju žene.
ali, lako i to, jel on uopce zna sta govori? kad ga idem slusat, nije da on nista ne kaze, on kaze nista..
- Nenia Salonitana
je ako se ne varam...a unda wrote: ko je taj, ne vidim.. da nije bivsi ministric diplomacijce?
ali, lako i to, jel on uopce zna sta govori? kad ga idem slusat, nije da on nista ne kaze, on kaze nista..
oženjen je i otac troje djece, ako ti to pomaže da zaključiš na kog hadezeovca mislim.
evo veće slike

to on nesto kao popravlja? ono vjest? ide po kucama i pita, imam cekic. i skale. jel vam treba negdje po kuci brokvu zabit?Nenia Salonitana wrote:
je ako se ne varam.
oženjen je i otac troje djece, ako ti to pomaže da zaključiš na kog hadezeovca mislim.![]()
![]()
evo veće slike
A taj tvoj iz avatara je ozenija rodicu od zokijeve zene, a u politiku je ugura jednog i drugog veleizdajnika, treci veleizdajnik -dr.Ivo 
..i dobar je bio kad je karamarku objasnjavao ono s natoom. u stilu, aj budalo, jel su tvoji nas uvukli u nato? sad jedemo govna, a tome sto se dogadja, tebi cu pricat, i to ovdje pred kamerema, spijuncicu. sta te kolinda nije izbrifirala kad je vec godinama bila tamo..ako uopce ona zna gdje je bila.
to je drzavna tajna sto mi radimo, to se tebe ne tice, aj tamo skidat ploce u vukovaru..bavi se onim sta znas, igraj se u pijesku, bilo sto radi sta te ide.
to je drzavna tajna sto mi radimo, to se tebe ne tice, aj tamo skidat ploce u vukovaru..bavi se onim sta znas, igraj se u pijesku, bilo sto radi sta te ide.
..a pa kad jesmo. sta ima veze kolko nas ima. to je sve takatika. a sta je trebao rec? ..nismo? ..natjerani smo? eto, jesmo, ali nismo?Euklid wrote:Je odličan je bio, pogotovo ono kako bi on da smo mi 1. uz Amere u NATO-u.
Nas i amera trista milijuna...
kad jedes govna, jedi barem sa stilom.
a i dobro je bilo ono, kako je islo..da je tu i austrija, poznata militantna zemlja.
odlican komentar, odlican...cak mu se i austraijanci kiselo smiju.
-
- Information
-