No, danas je izgovoriti tako nešto tragikomično. Zapravo, to je čista parodija...
Pa, eto, ne čestitam vam dan neovisnosti jer je to bzvz...
Ma pusti to, neg reci ti nama sta radi ovaj americki ratni brod u nasoj gradskoj luci? Upotpunjuje nase slavlje u NEsamostalnosti?..a unda wrote:..pa amo onda nabrojat sto sve cestitamo.
mislim, jedino sto s ovom ovisnoscu mozemo odlucit jest o cemu bit ovisan. pa o cemu i kome onda sve?
ono, malo da obiljezimo danasnji dan, da evociramo..
pa otkad ja znam dolazili su americki brodovi u split.miky0 wrote:
Ma pusti to, neg reci ti nama sta radi ovaj americki ratni brod u nasoj gradskoj luci? Upotpunjuje nase slavlje u NEsamostalnosti?
Nisam, ovisan sam o ovisnoj drzavi..a unda wrote: pa otkad ja znam dolazili su americki brodovi u split.
jes ti samostalan?
Da veleizdajnici slave ovaj dan, vec znamo. Ima nesto novo..a unda wrote: ..zasto sucut?
Pero wrote: Ja nisam. Država je ovisna o meni. Porezi, prirezi, PDV, zdravstveno, mirovinsko.... Kad budem ja postao ovisan o državi, slabo mi se piše.
Tako sta moram uhljebama davat ist...a unda wrote: kako si ovisan? jel ti ona daje jest?
pa ne moras. kazi..necu.miky0 wrote:
Tako sta moram uhljebama davat ist.
Pa da zavrsim po drugi put na stup srama..a unda wrote: pa ne moras. kazi..necu.
..a unda wrote:
uostalom, stalno dajes, uvijek dajes, pa ne vidim zasto ne bi i sad davao..![]()
Otkad patriotizam ima veze s nacizmom..a unda wrote:
ok, znam da bi ti nacistima drage volje dao sve sto mozes, ali za sad je tako kako je..
Aj prevedi..a unda wrote:
ustvari, ti si vec sasvim solidno neovisan.. od nekih, jel, stvari..![]()
Ti bi ono neoliberalizam hard core.miky0 wrote:
![]()
pa o tome se radi, ja sam ovisan jerbo moram placat sve sta si nabroja. Da ne moram uplacivat, bio bi neovisan
Nemojmo lupetat. Pod mojim vodstvom bi to bilo besplatno. Nacionalizirali bi sve sta triba a da stvara prihod proracunu.Pero wrote: Ti bi ono neoliberalizam hard core.Evo, meni su ovo ljeto na Firulama operirali apsces na leđima i ti bi da lijepo svaka bolnica izvjesi cjenike koliko što košta i da po tome plaćaš?
Dobro, nemojmo lupetat - kako bi to pod tvojim vodstvom zdravstveno osiguranje bilo besplatno i dostupno svakojakom obćinstvu.miky0 wrote:
Nemojmo lupetat. Pod mojim vodstvom bi to bilo besplatno. Nacionalizirali bi sve sta triba a da stvara prihod proracunu.
I usput dok si bija u bolnici, zena ti je mogla prespavat u mojim apartmanima da ti bude blizu
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest