Inače, u odgovor na prvi post, ali ne da mi se citirati.
Nije nikakvo čudo što nema pjesama koje bi govorile u prilog abortusu. Svi znaju, pa čak i Vigilare, da je to iznimno teška odluka. Emocionalno teška.
Okej, istina je da ima i žena koje se abortusom služe kao kontracepcijskom metodom, to su glupače koje imaju sreće pa im se ništa loše ne dogodi.
Pjesme su, čak i kad su krajnje loše, usmjerene na emocije, a donosi li žena odluku da pobaci, treba zapravo svladati i emocije i nagon koji je tjera na razmnožavanje, a to se može samo razumskim argumentima.
Ni ja ne razumijem mongolski (

), ali iz filmića iščitavam priču o tome da je mladi muž ipak u posljednji čas uspio stići i spriječiti ženu da pobaci. Ako joj je to uopće muž, a ne vitez na bijelom konju, a ostala je trudna s poslovnjakom s onog sastanka. Nebitno.
Filmić je - bar dok ne doznamo kako glasi tekst - puno pametniji i od ove pjesme na koju si ti naletjela, Herbi, kao i od one nesretne
Male Mije, a bome i od ovog filmića odnosno pjesme koji govore u prilog abortusu.
Mislim, kad se govori o pobačaju, a kao slikovni prilog dodaje se presjek trudničina trbuha u osmom mjesecu trudnoće, onda je to teški idiotizam.
Marekovićevu sliku s Mislavom Fejsbuk je uklonio u roku keks.