ustvari, vidim kad zakvotam, zara
Šoping kutak, a da nije za jesti
ova mi je najdraža
ostale su okratke za moje noge
i super mi je kroj od ove što ima u zelenoj i crnoj nijansi
Promod. Mali su im dućani i često mijenjaju robu. Ono što tamo nađem jedan tjedan više nema sljedeći.blue » wrote:Maragritaaa, gdje si kupila ovu žuto smeđu točkastu? Kroj je zakon, može i za posaoJel ih ima i jednobojnih?
![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Kupila Kruletovu knjigu
Prvo izdanje
S posvetom
http://krule.blog.hr/
Živit u Lici a nečut narodnjake je ka bit sova a imat male oči...

Prvo izdanje
S posvetom
http://krule.blog.hr/
Živit u Lici a nečut narodnjake je ka bit sova a imat male oči...
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
probao sam al nejdeali wrote:
Euklide, daj umjesto konvencionalnih izljeva privrženosti radije hiti par dobrih u mom pravcu
ima neka krupna zapreka na tvome putu koja ce ti radit ogromne probleme u narednom periodu...
sorry...
'if you fall, i'll be there' (floor)
prvo sam se danas sjetila tupelo jer sam isla kupiti merckov neurobion. kojeg nema u svakoj ljekarni.nee, ima ga u trecoj ljekarni u novom Zagrebu. onda mi je malo pukao film sto u zadnje vrijeme jedino trosim pare na lijekove, voce u bolnici i slicne stvari, pa sam se odvukla u A. mall, i pocastila se. kupila sam crnu polucipkastu crnu majicu kratkih rukava, a zatim sam otkrila marks&spencers, koji ima 70 posto off. ne mogu naci popla znakova na ovom ajpedu.
dakle, kupila sam si dvije najlijepsije haljine ikad, kao za jesen kao za posao. 
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Može slike? Ili link na neki Marks & Spencer katalog sa slikama?Pješčana » wrote:prvo sam se danas sjetila tupelo jer sam isla kupiti merckov neurobion. kojeg nema u svakoj ljekarni.nee, ima ga u trecoj ljekarni u novom Zagrebu. onda mi je malo pukao film sto u zadnje vrijeme jedino trosim pare na lijekove, voce u bolnici i slicne stvari, pa sam se odvukla u A. mall, i pocastila se. kupila sam crnu polucipkastu crnu majicu kratkih rukava, a zatim sam otkrila marks&spencers, koji ima 70 posto off. ne mogu naci popla znakova na ovom ajpedu.dakle, kupila sam si dvije najlijepsije haljine ikad, kao za jesen kao za posao.
nažalost, nisam našla na netu, pa sam slikalablue » wrote: Može slike? Ili link na neki Marks & Spencer katalog sa slikama?

i druga

Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Kao odlicno obucena ovisnica.Pješčana » wrote:previše su mi ruke crne i izbodene, izgledala bih ko ovisnica u lijepim haljinama
Euklide to sa nekog standa na plazi?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Da, stand uz rivu.
Mlada umjetnica slika u stilu Voje Radojicica.
Moja draga voli taj stil a meni ce savjest biti mirnija,
ukoliko budem nestasan...
Mlada umjetnica slika u stilu Voje Radojicica.
Moja draga voli taj stil a meni ce savjest biti mirnija,
ukoliko budem nestasan...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
- Information
-