Bara huda » wrote: Ja bih rekla da je to znak da krece prema boljem.
Barem se u snovima oslobadjas negativnih misli a onda ce se to prenjet i u realu.
Think pink!
Sanjarica - ovdje tumačimo naše i vaše snove
-
visekratni klon
Sanjah kako stojim u sobi prepunoj smeđih pauka koji se penju po meni i kad mi dođu do lica tresem ih sa sebe smijući se. Ono - ajd, vidi ih! Pa ne moš mi baš po glavi hodat. Smijem im se, a kad ih stepavam sa sebe skužim da su krhki i suhasti i da se lome. Svi u sobi se ponašaju kao i ja - da je toliko pauka skroz nešto uobičajeno, a onda ispod stolca vidim hrpu gusjenica. Može ih se lopatom zgrtati. I njima se smijem kao budala na brašno i skroz su mi, ono, domaćinska pojava...
Proganjaju li me to duhovi svih bića koja sam pojeo?
Ne, jerbo se iz gusjenice razvije leptir a ne pauk.karambol » wrote:Sanjah kako stojim u sobi prepunoj smeđih pauka koji se penju po meni i kad mi dođu do lica tresem ih sa sebe smijući se. Ono - ajd, vidi ih! Pa ne moš mi baš po glavi hodat. Smijem im se, a kad ih stepavam sa sebe skužim da su krhki i suhasti i da se lome. Svi u sobi se ponašaju kao i ja - da je toliko pauka skroz nešto uobičajeno, a onda ispod stolca vidim hrpu gusjenica. Može ih se lopatom zgrtati. I njima se smijem kao budala na brašno i skroz su mi, ono, domaćinska pojava...
Dakle, pomijesao si nesto.
Sto moze ukazivat na dublje probleme u psihi.
Je li ti stolica uredna?
Hemeroidi?Bara huda » wrote: Ne, jerbo se iz gusjenice razvije leptir a ne pauk.
Sto moze ukazivat na dublje probleme u psihi.![]()
Je li ti stolica uredna?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Da nisu Rusi i Putinova paukova mreža?karambol » wrote:Sanjah kako stojim u sobi prepunoj smeđih pauka koji se penju po meni i kad mi dođu do lica tresem ih sa sebe smijući se. Ono - ajd, vidi ih! Pa ne moš mi baš po glavi hodat. Smijem im se, a kad ih stepavam sa sebe skužim da su krhki i suhasti i da se lome. Svi u sobi se ponašaju kao i ja - da je toliko pauka skroz nešto uobičajeno, a onda ispod stolca vidim hrpu gusjenica. Može ih se lopatom zgrtati. I njima se smijem kao budala na brašno i skroz su mi, ono, domaćinska pojava...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ja nisam nikada ubio pauka...a gusjenice su mi smješne jer smješno hodaju.Bara huda » wrote: Ne, jerbo se iz gusjenice razvije leptir a ne pauk.
Sto moze ukazivat na dublje probleme u psihi.![]()
Je li ti stolica uredna?
Nemaju veze s Rusijom. Nije bilo ćirilice ni hladnoće ni votke...
Mensečini da nemate dume...
Sanjati pauka – radosne vesti, srecan dogadjaj: Vidjeti pauka – primit cete pismo koje ce vas obradovati. Uloviti pauka – dobro i korisno za vas i vašu obitelj; što je pauk veci imat cete više koristi i dobitka.
A gusjenice su moji lažni prijatelji...
Golemi crni pas mi je držao šape na ramenima. Zglobovi obje ruke su mi bili stisnuti u njegovoj iskeženoj gubici. Pokušavala sam dozvati prolaznike da mu nečim skrenu pažnju i da se izvučem. Ali me je uvijek gledao jednim okom. Onda ga je zbunilo jato pataka i šareni papirnati zmajevi pa sam se izvukla, sjela u auto i pobjegla.
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Vjernost, odanost i cuvanje, a ti uteklaMargarita » wrote:Golemi crni pas mi je držao šape na ramenima. Zglobovi obje ruke su mi bili stisnuti u njegovoj iskeženoj gubici. Pokušavala sam dozvati prolaznike da mu nečim skrenu pažnju i da se izvučem. Ali me je uvijek gledao jednim okom. Onda ga je zbunilo jato pataka i šareni papirnati zmajevi pa sam se izvukla, sjela u auto i pobjegla.
Sanjala sam da sam Christian Bale i da bježim iz Vijetnama, preko Zadra, u Ameriku
Vijetnam je bezveze, samo neka šumetina koju sam brzo pretrčala. Zadar je imao malo gušće ulice, u Americi sam se našla u zoru u nekom predgrađu sa sređenim bijelim obiteljskim kućicama, pa sam bježala po sobama, dvorištima i kućama, dok me u nekoj dnevnoj sobi nije našla neka djevojčica koja se ustala na doručak.
U snu sam puno brža od Usain Bolta i nikad se ne uspušem
Kad sam već sanjala Christiana Balea
mogao je to baš biti i drugačiji san 
U snu sam puno brža od Usain Bolta i nikad se ne uspušem
Kad sam već sanjala Christiana Balea
Sinoć je bio u nekom filmu sa sređenim obiteljskim kućama.blue » wrote:Sanjala sam da sam Christian Bale i da bježim iz Vijetnama, preko Zadra, u AmerikuVijetnam je bezveze, samo neka šumetina koju sam brzo pretrčala. Zadar je imao malo gušće ulice, u Americi sam se našla u zoru u nekom predgrađu sa sređenim bijelim obiteljskim kućicama, pa sam bježala po sobama, dvorištima i kućama, dok me u nekoj dnevnoj sobi nije našla neka djevojčica koja se ustala na doručak.
U snu sam puno brža od Usain Bolta i nikad se ne uspušem![]()
Kad sam već sanjala Christiana Baleamogao je to baš biti i drugačiji san
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
-
visekratni klon
Sanjala sam da su se ubila dva popa. Koje znam. I da idem na njihove sprovode, a ti sprovodi izgledaju kao da sam u DM-u. I uzimam hiljade stvari, skupu šminku, trpam bombonijere, ono baš divnih stvari je bilo i natrpala sam se svega i onda odjednom uberem svoju rodbinu i skužim da to nije sprovod ta dva popa nego rodice mi. Kažu, odjednom umrla od upale pluća. A onda skužim da nije ni od te rodice nego druge rodice.
Jezivo. Baš jezivo. Ne znam što to znači, ali zbilja nikome ne želim ništa loše.
Ako sugerira prekid odnosa, odavno nisam ni u kakvim odnosima. 
Jezivo. Baš jezivo. Ne znam što to znači, ali zbilja nikome ne želim ništa loše.
-
visekratni klon
Ogromna hala negdje prije kazališta, u prostoru gdje su kino plakati se ulazi u ogromnu prostorijetinu, nešto kao stadion. I tu vidim gospona oca, njegovu gospođu, njenu sestru i muža, elita ulazi na stadion i uskoro se ore domoljubne pjesme.
Malo je reći da sam povratila u snu.
Ali to nije bio sav košmar, sanjala sam i neko čudovište koje izlazi iz kamena u Jazinama, nekakvu magiju, sela, pičke materine, užasni snovi, užasni.
Malo je reći da sam povratila u snu.
Ali to nije bio sav košmar, sanjala sam i neko čudovište koje izlazi iz kamena u Jazinama, nekakvu magiju, sela, pičke materine, užasni snovi, užasni.
ovo sam sanjala prije par dana ali mi je još uvijek lagano mukica kad se prisjetim. 
bolnica. stojim i gledam bolesnički krevet. tamo leži netko tko se previja od bolova. krevet je obavijen mrežom, ali ne tankom, nego mrežom od debelog užeta. pokušava pobjeći, ali ne može.
nakon te scene, hospicija nekog dr mengela... nalazim se na nečijem sprovodu. ne znam čijem, stojim i gledam iz daljine.
približim se i ugledam jednu osobu za koju bi mi trebalo biti drago da ju vidim. užasnuta sam, kroz glavu mi prolazi što ti radiš ovdje? kakve veze imaš s ovime?
tad sam se probudila.
bolnica. stojim i gledam bolesnički krevet. tamo leži netko tko se previja od bolova. krevet je obavijen mrežom, ali ne tankom, nego mrežom od debelog užeta. pokušava pobjeći, ali ne može.
nakon te scene, hospicija nekog dr mengela... nalazim se na nečijem sprovodu. ne znam čijem, stojim i gledam iz daljine.
približim se i ugledam jednu osobu za koju bi mi trebalo biti drago da ju vidim. užasnuta sam, kroz glavu mi prolazi što ti radiš ovdje? kakve veze imaš s ovime?
tad sam se probudila.
-
visekratni klon
Brrrr jebote.
Ja sam lijepo sanjala, jako lijepo. Nakon što sam noćas konačno donijela konačnu odluku da jedan dio ljudi i života ostavim za sobom i ne vratim se nikad više, sanjala sam prvo da sam upoznala nekog u nekom velikom marketu i to za Novu godinu, da kupuje krevet.
I da me dodao na fejsu.
Neki zgodan lik. Čak sam mu zapamtila ime što nikako nije dobro jer sam očekivala kad se probudim i uguglam ime i prezime da će stvarno biti neki zgodan lik. E sad, moram napomenuti da ja nikad dosad pa ni subliminalno nisam čula za tog čovjeka, je da sam trkeljala o srodnim stvarima, ali nisam ni ovlaš pročitala niti pojma imam da je to ime i prezime to i tog čovjeka. Stvarno nisam. Zato i jest spooky. Lik je naime bio biskup.
Zamislite moje zgražanje kad sam utipkala ime i pretzime i izbaci mi mrtvog biskupa. Jel mi to nešto poručuje? Da se obratim Crkvi?
Da odem u časne?
Drugi dio sna. Sanjala sam da sam u vezi s jednim likom s kojim sam išla u srednju i koji je bio zaljubljen u mene, a ja sam bila s drugom budalom (doslovnom) i nisam pojma imala da je ovaj zaljubljen iako mi je šaptao cijelu povijest iza mene kad sam odgovrala i tako te neke stvari. Na kraju ga je ugrabila moja tadašnja frendica. Nije mi lik napet danas, oćelavio je i sve to, ali eto, sanjala sam da smo kao zaljubljeni i sve to i baš je bio lijep san. Ali ne u srednjoj, nego nako, van nekog vremenskog prostora.
U biti sav taj san mi je kao dao nekakvu nadu da se mogu zaljubiti u nekog normalnog i što je najvažnije mog vršnjaka.
Zanemarimo kasnije guglanje. 
SAd sam guglala i ovog drugog iz srednje, postao je poznat na neki način, al jebote što je ostario. Odrastao čovjek. Mislim i ja sam samo se valjda tako ne doživljavam, on je baš ono- ostario.
Ja sam lijepo sanjala, jako lijepo. Nakon što sam noćas konačno donijela konačnu odluku da jedan dio ljudi i života ostavim za sobom i ne vratim se nikad više, sanjala sam prvo da sam upoznala nekog u nekom velikom marketu i to za Novu godinu, da kupuje krevet.
Drugi dio sna. Sanjala sam da sam u vezi s jednim likom s kojim sam išla u srednju i koji je bio zaljubljen u mene, a ja sam bila s drugom budalom (doslovnom) i nisam pojma imala da je ovaj zaljubljen iako mi je šaptao cijelu povijest iza mene kad sam odgovrala i tako te neke stvari. Na kraju ga je ugrabila moja tadašnja frendica. Nije mi lik napet danas, oćelavio je i sve to, ali eto, sanjala sam da smo kao zaljubljeni i sve to i baš je bio lijep san. Ali ne u srednjoj, nego nako, van nekog vremenskog prostora.
U biti sav taj san mi je kao dao nekakvu nadu da se mogu zaljubiti u nekog normalnog i što je najvažnije mog vršnjaka.
SAd sam guglala i ovog drugog iz srednje, postao je poznat na neki način, al jebote što je ostario. Odrastao čovjek. Mislim i ja sam samo se valjda tako ne doživljavam, on je baš ono- ostario.
-
visekratni klon
Imam i ja horor san od neki dan...
Kad zaspem u nekom naopakom položaju, redovito sanjam nekakve horor snove. Neku noć tako ležim, a ruka mi preko očiju, kao da se na plaži štitim od sunca. Tako sam zaspao i počinje san...
Mrak je, u daljini na kojih 20ak metara u nekoj polusjeni, preminula rođakinja.
Stojim ja, kao prepoznajem je al' nisam siguran jel' to ona. Starija žena s rubcem oko glave, sve su one iste. Mislim da je to ta...
Govori mi nešto promuklim, grubim, ha ha ha
tipom glasa, govori nešto E..o t... O.......ri d..j ..h el....i, .... skroz nerazgovjetno i ide prema meni, ne mogu je skužiti što točno priča, a grubi, hrapavi glas i približavajući babac izaziva nelagodu, strah, jezu... neću je dalje slušat,
trudim se probudit... jedva nekako uspijem, ali mrak pred očima...
ne mogu otvoriti oči, ne mogu se pomaknuti...
Ruka koja je bila preko očiju ostala je bez krvi i umrtvila se, noga slično, ne mogu je pomaknuti, ne mogu otvoriti oči...
...u isto vrijeme dok ne mogu otvoriti oči, pomaknuti umrtvljene ruke i noge, još uvijek snen, izvana se čuje kako vjetar puše, mačke krešte, mislim da se pare, a mačor je bit će bio crn, jer to nije zvučalo kao normalno jaukanje...
Mačka krešti, čuje se nekakv motor u dolasku, crno pred očima, mačka još jače vrišti, a ja se ne mogu pomaknuti jer napol osušena ruka mi preko očiju, trnci u nozi, jedva da se osjet vraća pa me sve pecka i neugodan je osjećaj...
Što, što bi to moglo biti, što...
Kad zaspem u nekom naopakom položaju, redovito sanjam nekakve horor snove. Neku noć tako ležim, a ruka mi preko očiju, kao da se na plaži štitim od sunca. Tako sam zaspao i počinje san...
Mrak je, u daljini na kojih 20ak metara u nekoj polusjeni, preminula rođakinja.
Govori mi nešto promuklim, grubim, ha ha ha
...u isto vrijeme dok ne mogu otvoriti oči, pomaknuti umrtvljene ruke i noge, još uvijek snen, izvana se čuje kako vjetar puše, mačke krešte, mislim da se pare, a mačor je bit će bio crn, jer to nije zvučalo kao normalno jaukanje...
Što, što bi to moglo biti, što...
-
- Information
-