Abortus u "sekularnoj" državi

Sve od javnog i tajnog interesa
Zmaj021
Been thanked: 8 times

Post 20 Oct 2014, 00:07

visekratni klon wrote:
Morate udomit jednu undinu mačku. :zubo:
:zubo:

ok.. eo žena kaže da ćemo je mi sterilisat.. ovdje nema prigovora savjesti :D

visekratni klon

Post 20 Oct 2014, 00:07

Zmaj021 wrote:
:zubo:

ok.. eo žena kaže da ćemo je mi sterilisat.. ovdje nema prigovora savjesti :D
Evo unda riješili smo. :lux: Još samo da ulje nekom uvališ. :rofl:
Zmaj021

Post 20 Oct 2014, 00:08

visekratni klon wrote:
Evo unda riješili smo. :lux: Još samo da ulje nekom uvališ. :rofl:
more i ulje.. jel sâm gazo? :D
visekratni klon

Post 20 Oct 2014, 00:08

Još jedan član ode. :zubo: Şad je 121.

Ne razumijem te. :misli:
Zmaj021

Post 20 Oct 2014, 00:11

visekratni klon wrote:Još jedan član ode. :zubo: Şad je 121.

ima ona iz nadrealista, odakle li.. sama sam gazala.. pa ono, ako je maslinovo, valjda se cijedi, šta li, možda i gaza.. pa ako je sam, da uzimam.. :D
visekratni klon

Post 20 Oct 2014, 00:13

Zmaj021 wrote:
ima ona iz nadrealista, odakle li.. sama sam gazala.. pa ono, ako je maslinovo, valjda se cijedi, šta li, možda i gaza.. pa ako je sam, da uzimam.. :D
A, to. A to moraš njega pitat. :D
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 20 Oct 2014, 00:14

visekratni klon wrote:Još jedan član ode. :zubo: Şad je 121.

Možda Splenda stavlja ove bolesne viceve pa se ljudima smučilo... :ne zna:
'if you fall, i'll be there' (floor)
visekratni klon

Post 20 Oct 2014, 00:19

Euklid wrote:
Možda Splenda stavlja ove bolesne viceve pa se ljudima smučilo... :ne zna:
Nije htjela u grupu. :rofl:

Ali jedan novi član je došao. :o
Euklid
old school

Post 20 Oct 2014, 00:19

visekratni klon wrote:
Nije htjela u grupu. :rofl:

Ali jedan novi član je došao. :o
Valjda ste prenormalni za nju... :ne zna:

Miky???
Nenia Salonitana

Post 20 Oct 2014, 00:23

stranica je riznica <3
http://www.vicevi.rs/vicevi/crni-humor/4/

treći put, vest dana i najlepše devojke. :zubo:
visekratni klon

Post 20 Oct 2014, 00:35

Rujana Jeger mi je pozvana u grupu. Sjećam se kad sam tek došla na trkelj, unda me stalno zvao rujana zbog avatara. :zubo:
visekratni klon

Post 20 Oct 2014, 03:22

Spamala sam sve moguće antifa, crvene, radničke, ženske što sam našla, stranice. Ko će me ujutro dignut. :facepalm: A ujutro će grupa biti aktivnija. :facepalm:
visekratni klon

Post 20 Oct 2014, 03:59

Unda, ako sam ti zaspamala wall, sori. :zubo: Ako nisam jedno pedeset stranica poslala grupu da nas podrže. :rofl: Idem ća dok me svi ne odfrendaju. :D
Zmaj021

Post 20 Oct 2014, 06:45

145 članova.. solidno.

koji ti je sljedeći potez? :kava:
miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 20 Oct 2014, 07:56

Euklid wrote:
Valjda ste prenormalni za nju... :ne zna:

Miky???
Nisan ja, nisam uspija napravit FB profil :tuzni:
Beau

Post 20 Oct 2014, 08:46

miky0 wrote:
Nisan ja, nisam uspija napravit FB profil :tuzni:
jao, miki, pa stavi bilo koje prezime. mikić. manojlović. milanović :zubo:
Euklid
old school

Post 20 Oct 2014, 11:42

miky milanović... mislim da bi to bilo totalno cool... :zubo:
Beau

Post 20 Oct 2014, 12:53

Miky (Tvrd) ORaH :lux:
visekratni klon

Post 20 Oct 2014, 14:06

Pitali me neki kojima sam slala koja nam je strategija.
Odspavala sam par sati, ajd 200 članova, nije loše. Samo bih voljela da manje ljudi lajka, a više piše. Nisam neki motivator. :zubo:
Nenia Salonitana

Post 20 Oct 2014, 14:08

razmišljala sam kome proslijediti link, mailom, kad već nemam fejs.

da dođe do nekakve konkretne akcije, tko bi od njih bio spreman posvetiti svoje vrijeme?
za nikoga se više ne usudim reći da znam kako stoji po nekim pitanjima, ako nismo razgovarali o toj temi. a ako i jesmo, treba uzeti obzir da ono što izlazi iz nečijih usta je često samo isprazno vježbanje glasnica.

(ex)frendica, nekrštena ateistica koja se udala zbog trudnoće. i ovakvoj nevjernoj, pobačaj joj je bio ubojstvo i nešto neprihvatljivo iako joj se nimalo nije uklapalo u život.

frendici koja ima 2 djece. nije zatucana, ali je užasno pozitivna osoba. njoj ništa nije tragedija. jedna od onih koja da piše na rid-u bi porođaj opisivala sa: recnuli su me, doktor mi nije htio reći koliko šavova. hahahahahahah. :giggle:

umjesto da bukti od bijesa na neprofesionalnost i bahatost doktora i rutinske barbarske metode porađanja žena u hrvastkoj.

ljudi s djetetinom često kad netko spomene pobačaj, prvo pomisle na svoje dragocjeno rođeno. teško im je zamisliti da koliko bi njima užasna bila pomisao da nemaju to što imaju, toliko bi drugima užasna bila pomisao da su prisiljeni imati to što oni imaju.

ekipa koja nema veze s forumom, a nije zatucana ili maloumna, uglavnom je totalno inertna. ne razmišlja dalje od svojeg dupeta. dok je njihovoj guzici dobro, čemu se živcirati oko nečega što ih se ne tiče.

zašto ovog nema u čitankama? znam da nije bilo u moje vrijeme, sve sam svoje čitanke od korica do korica pročitala. a niti u knjigama iz povijesti.

Prvo su došli po komuniste,
a ja se nisam pobunio
jer nisam bio komunist.
Zatim su došli po Židove,
a ja se nisam pobunio
jer nisam bio Židov.
Zatim su došli po sindikaliste,
a ja se nisam pobunio
jer nisam bio sindikalist.
Zatim su došli po katolike,
a ja se nisam pobunio
jer sam bio protestant.
Zatim su došli po mene,
a do tada više nije bilo nikoga
da se pobuni.

ne bojim se novih hitlera i markićki, već jebenih ovaca. :( :zivili:

upitali novinari u nedjelju nakon mise ljude što misle o ovome što su biskupi na sinodi raspravljali. bio je jedan odgovor, da što oni odluče to je ispravno i treba to poštovati. : zvuk tisuću krikova :
jebeno slijepo pokoravanje autoritetu, slabići i bijednici bez mozga, to će nas stajati glava.
visekratni klon

Post 20 Oct 2014, 14:10

Arteist je obrisao link na grupu koji sam stavila. Ala progresivnih feminista. Bar sam od hrgovićke očekivala više.

To bez "faca" neće ići. Bez ljudi koji imaju veće ideje, dostupnost medijima itd.
A ja sam svoj adresar takvih ah well pobrisala. :D

Ne znam što mi je sljedeća ideja. Prosvjed žena kako kaže Drakulićka? Nisam u zg, Zadranki nema ni u grupi. :ne zna: A i da ne kažem da ne pamtim kad je u ZD bio prosvjed oko ičega.
A bilo bi malo salonski i pizdasto da idem pisati ljudima da se okupe u zg. Ono, wtf.

Ne mogu ja ovo sama. Zbilja ne.

Očekivala sam da će se naći par ljudi koji će pokrenuti grupu nekako, uz mene. Nema nekog smisla da ja keljim linkove koje već znamo.
Zekoslawa

Post 20 Oct 2014, 14:26

visekratni klon wrote:Arteist je obrisao link na grupu koji sam stavila. Ala progresivnih feminista. Bar sam od hrgovićke očekivala više.

To bez "faca" neće ići. Bez ljudi koji imaju veće ideje, dostupnost medijima itd.
A ja sam svoj adresar takvih ah well pobrisala. :D

Ne znam što mi je sljedeća ideja. Prosvjed žena kako kaže Drakulićka? Nisam u zg, Zadranki nema ni u grupi. :ne zna: A i da ne kažem da ne pamtim kad je u ZD bio prosvjed oko ičega.
A bilo bi malo salonski i pizdasto da idem pisati ljudima da se okupe u zg. Ono, wtf.

Ne mogu ja ovo sama. Zbilja ne.

Očekivala sam da će se naći par ljudi koji će pokrenuti grupu nekako, uz mene. Nema nekog smisla da ja keljim linkove koje već znamo.
Asti seljaka. :facepalm:

Šerali su nas Center for Civil Courage i Radnička fronta. :zubo: No ne vidim neki prevelik odaziv na te njihove šerove. A nemam pojma, možda je prerano očekivati bogznašto u manje od 24 sata postojanja grupe, neki ljudi još nisu ni vidjeli pozivnicu valjda. Možda bi umjesto s lajkanjem i šeranjem trebalo pokušati s nekim konkretnijim povezivanjem s udrugama koje imaju nešto više iskustva u ovome. Budimo realni, ovo je inicijativa koja je krenula od takoreći aktivističkih analfabeta. Treba dakako htijenja i dobre volje, ali treba tu nešto i znanja. Ja priznajem da se inače u malo što aktivnije uključujem, pa onda jednom kad se odlučim na nešto konkretnije, nemam pojma odakle početi.

Taj lanjski apel 17 udruga koji Drakulićka spominje, tu bi se možda trebalo malo uputiti, vidjeti tko, što, kako.

A znaš šta, i to slanje pisma, ne znam je li to malo prevelik zahtjev. Ljudi su em lijeni i rado bi podržali, ali ne bi sami djelovali, em im se teško izložiti osobno, a ovo traži upravo to. Nekako sam skeptična oko odaziva.
visekratni klon

Post 20 Oct 2014, 14:33

Zekoslawa wrote: Asti seljaka. :facepalm:

Šerali su nas Center for Civil Courage i Radnička fronta. :zubo: No ne vidim neki prevelik odaziv na te njihove šerove. A nemam pojma, možda je prerano očekivati bogznašto u manje od 24 sata postojanja grupe, neki ljudi još nisu ni vidjeli pozivnicu valjda. Možda bi umjesto s lajkanjem i šeranjem trebalo pokušati s nekim konkretnijim povezivanjem s udrugama koje imaju nešto više iskustva u ovome. Budimo realni, ovo je inicijativa koja je krenula od takoreći aktivističkih analfabeta. Treba dakako htijenja i dobre volje, ali treba tu nešto i znanja. Ja priznajem da se inače u malo što aktivnije uključujem, pa onda jednom kad se odlučim na nešto konkretnije, nemam pojma odakle početi.

Taj lanjski apel 17 udruga koji Drakulićka spominje, tu bi se možda trebalo malo uputiti, vidjeti tko, što, kako.

A znaš šta, i to slanje pisma, ne znam je li to malo prevelik zahtjev. Ljudi su em lijeni i rado bi podržali, ali ne bi sami djelovali, em im se teško izložiti osobno, a ovo traži upravo to. Nekako sam skeptična oko odaziva.
A baš sam se iznenadila, znam da je Maja Hrgović valjda najpopularnija feministica međiu književnicama i da vodi arteist.

Znam to za pisma, svjesna sam itekako, međutim, problem je ako ne reagiramo, nema koristi.

Evo ovdje je napisan popis udruga koje su prošle godine slale otvoreno pismo. Trebalo bi im poslati mail (neke sam noćas spamala po fejsu, ne reagiraju baš, neke su šerale, par njih) i pitati da nam pomognu. http://www.libela.org/vijesti/4587-otvo ... -zdravlja/

To kad bi se omasovilo, krenulo bi samo. Jer ono, Drakulićka je u pravu, bez masovne akcije, jebiga...

Ajd, eno ljudi šalju....
Euklid
old school

Post 20 Oct 2014, 14:39

obratite pozornost da nigdje nisu spomenuti biskupi ili crkva već samo nesavjesni liječnici i njihova zarada...
visekratni klon

Post 20 Oct 2014, 14:40

Euklide, to baš i nema smisla pošto se okolo mole ko ludi ispred bolnica, a i to treba spriječiti.
  • Information