visekratni klon wrote:
Morate udomit jednu undinu mačku.
ok.. eo žena kaže da ćemo je mi sterilisat.. ovdje nema prigovora savjesti
Evo unda riješili smo.Zmaj021 wrote:
ok.. eo žena kaže da ćemo je mi sterilisat.. ovdje nema prigovora savjesti
A, to. A to moraš njega pitat.Zmaj021 wrote:
ima ona iz nadrealista, odakle li.. sama sam gazala.. pa ono, ako je maslinovo, valjda se cijedi, šta li, možda i gaza.. pa ako je sam, da uzimam..
Nije htjela u grupu.Euklid wrote:
Možda Splenda stavlja ove bolesne viceve pa se ljudima smučilo...
Nisan ja, nisam uspija napravit FB profilEuklid wrote:
Valjda ste prenormalni za nju...
Miky???
jao, miki, pa stavi bilo koje prezime. mikić. manojlović. milanovićmiky0 wrote:
Nisan ja, nisam uspija napravit FB profil
Asti seljaka.visekratni klon wrote:Arteist je obrisao link na grupu koji sam stavila. Ala progresivnih feminista. Bar sam od hrgovićke očekivala više.
To bez "faca" neće ići. Bez ljudi koji imaju veće ideje, dostupnost medijima itd.
A ja sam svoj adresar takvih ah well pobrisala.![]()
Ne znam što mi je sljedeća ideja. Prosvjed žena kako kaže Drakulićka? Nisam u zg, Zadranki nema ni u grupi.A i da ne kažem da ne pamtim kad je u ZD bio prosvjed oko ičega.
A bilo bi malo salonski i pizdasto da idem pisati ljudima da se okupe u zg. Ono, wtf.
Ne mogu ja ovo sama. Zbilja ne.
Očekivala sam da će se naći par ljudi koji će pokrenuti grupu nekako, uz mene. Nema nekog smisla da ja keljim linkove koje već znamo.
A baš sam se iznenadila, znam da je Maja Hrgović valjda najpopularnija feministica međiu književnicama i da vodi arteist.Zekoslawa wrote: Asti seljaka.![]()
Šerali su nas Center for Civil Courage i Radnička fronta.No ne vidim neki prevelik odaziv na te njihove šerove. A nemam pojma, možda je prerano očekivati bogznašto u manje od 24 sata postojanja grupe, neki ljudi još nisu ni vidjeli pozivnicu valjda. Možda bi umjesto s lajkanjem i šeranjem trebalo pokušati s nekim konkretnijim povezivanjem s udrugama koje imaju nešto više iskustva u ovome. Budimo realni, ovo je inicijativa koja je krenula od takoreći aktivističkih analfabeta. Treba dakako htijenja i dobre volje, ali treba tu nešto i znanja. Ja priznajem da se inače u malo što aktivnije uključujem, pa onda jednom kad se odlučim na nešto konkretnije, nemam pojma odakle početi.
Taj lanjski apel 17 udruga koji Drakulićka spominje, tu bi se možda trebalo malo uputiti, vidjeti tko, što, kako.
A znaš šta, i to slanje pisma, ne znam je li to malo prevelik zahtjev. Ljudi su em lijeni i rado bi podržali, ali ne bi sami djelovali, em im se teško izložiti osobno, a ovo traži upravo to. Nekako sam skeptična oko odaziva.
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest