A mislim da bi podržao. Imaju ga ljudi koji su u grupi za frenda, nije ga nitko zvao.elma wrote:kako drito konj diše po ovom pitanju?
Mima Simić nam se pridružila.
A mislim da bi podržao. Imaju ga ljudi koji su u grupi za frenda, nije ga nitko zvao.elma wrote:kako drito konj diše po ovom pitanju?
Da, to je istina. Ima ga i unda na fejsu, mogao ga je pozvat, mada unda je utekao.elma wrote:da on šera, to bi vidjela cca 5000 ljudi, followeri.
jedino me strah da se ne nakote svakakvi po grupi
Ni ja. Valjda im je ispod časti.elma wrote:
ja to ne kužim![]()
ili ove genijalce koji su ti izbrisali link
Nenia Salonitana wrote:zaboravila sam password, a jebe me i log in na e mail adresu jer je to bila adresa samo za reganje. fejsbuče, ajd ti lijepo u pizdu materinu:zecorolleyes:
ako me netko pokuša(o) dodati za prijatelja a ja ne reagiram, znate zašto.
Ja sam slala s gmaila.Nenia Salonitana wrote:daj mi kopirajte onaj obrazac za mail.
razmišljam kome želim završiti u junk mailu.![]()
jel g mail sa slikom dovoljno služben ili moram s vakultetskog maila da me se shvati ozbiljno?![]()
to mi je najslužbenije što imam.
Nenia Salonitana wrote:zaboravila sam password, a jebe me i log in na e mail adresu jer je to bila adresa samo za reganje. fejsbuče, ajd ti lijepo u pizdu materinu:zecorolleyes:
ako me netko pokuša(o) dodati za prijatelja a ja ne reagiram, znate zašto.
Ne zajebaji.karambol wrote:Nemrem izgovoriti "poštovani ministre" da vrak vraka jebe...nemerem...
Popularna sam.MightyMe wrote:Zašto te se može folovat na fejsu?
kak'i naslov?visekratni klon wrote:
Ja sam slala s gmaila.
Evo ti:
Poštovani ministre Varga,
pišem Vam kao zabrinuta građanka zbog saznanja da je abortus koji je zakonom RH omogućen, nedostupan u mnogim hrvatskim bolnicama.
Liječnici koji koriste priziv savjesti sve su brojniji pa se tako, primjerice, događa da u splitskoj bolnici 21 liječnik ima priziv savjesti, a jedan obavlja abortuse. U Zadru samo dva liječnika obavljaju abortus dok se u Pakracu za obavljanje abortusa prolazi i komisija, a u OB Šibenik je prije abortusa obavezno proci savjetovanje udruge koja djeluje preko Caritasa Šibenske biskupije. U bolnicama OB Zabok, DZ Metković, OB Nova Gradiška, OŽP Požega uopće ne vrše abortuse na zahtjev žene. U bolnicama u Slavonskom Brodu i Osijeku ne primaju pacijentice iz drugih županija. Većina bolnica ne daje potpune, ili čak nikakve informacije o abortusu.
Navodno nije rijetkost da liječnici s prizivom savjesti diljem Hrvatske obavljaju abortuse u svojim privatnim ordinacijama naplaćujući ih skuplje i izlažući žene zdravstvenom riziku.
Budući da je nedavno objavljeno da KB Sveti Duh u potpunosti odbija raditi pobačaje, smatram da se stvorio negativan trend koji dovodi ženu u nezavidnu situaciju (pogotovo onu koja živi u manjoj sredini) gdje ne može ostvariti pravo koje joj je zakonom RH omogućeno.
Molim Vas da reagirate i istražite slučaj naglo poraslih priziva savjesti te nedostupnosti legalnih abortusa.
Srdačno,
Javile se mlade antifašistkinje Zagreba, pročitale pp i pridružile se.
Nenia Salonitana wrote:
kak'i naslov?
ja b metnula nešto tipa : NAJAVLJEN TERORISTIČKI NAPAD
DRŽAVNI UDAR
čisto da budem ziher da će pogledati.
Jako dobro, jaaako.Zekoslawa wrote:Eksačo, kako ti se sada čini napredak grupe?
Users browsing this forum: ClaudeBot and 27 guests