To je dobra ideja.Euklid wrote:
Kad se riješi ovo s pravom žene na izbor mogli biste recimo pokrenut akciju za uvođenje Etike u osnovne škole koja bi išla paralelno s vjeronaukom. Sada su djeca koja ne idu na vjeronauk segregirana.
Dakle, opet je nešto ZA a odvija se protiv crkve ali ne direktno...
Abortus u "sekularnoj" državi
-
visekratni klon
- Nenia Salonitana
bi.Zmaj021 wrote:
neš kontam da bi nam čoek u njihovim redovima dobro došao..
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
To se moraš sama zbrojit.visekratni klon wrote:
To stoji.
Ja više mislim na posljedice izlaska u javnost. Osobne posljedice.
Na tvome mjestu ja se ne bih outao bar dok ne završim faks... jebi ti to, faks ti je pun okorjelih desničara...
'if you fall, i'll be there' (floor)
-
visekratni klon
Što? Ne razumijem uopće što me pitaš. Misliš da nastavimo i da postanemo zbilja relevantni da to ne bi tražilo izlaske u javnost imenom i prezimenom ili da ne bi već netko ionako iskopao?Zmaj021 wrote:
jbga, ne vidim kad, zašto.. nacrtaj mi
to bi mogao ti pokrenuti.. nova tema, nova grupa.Euklid wrote:
Kad se riješi ovo s pravom žene na izbor mogli biste recimo pokrenut akciju za uvođenje Etike u osnovne škole koja bi išla paralelno s vjeronaukom. Sada su djeca koja ne idu na vjeronauk segregirana.
-
visekratni klon
Aleluja. O tome svo vrijeme pričam.Euklid wrote:
To se moraš sama zbrojit.
Na tvome mjestu ja se ne bih outao bar dok ne završim faks... jebi ti to, faks ti je pun okorjelih desničara...
zvanično si pod imenom pod kojim jesi.. sve drugo je nešto drugo..visekratni klon wrote:
Što? Ne razumijem uopće što me pitaš. Misliš da nastavimo i da postanemo zbilja relevantni da to ne bi tražilo izlaske u javnost imenom i prezimenom ili da ne bi već netko ionako iskopao?
znači, ako te neko nekad krene prozivat pod pravim imenom, odgovori su: ne, nisam, nikad, ne znam..
- Euklid
- old school
Odgovorio sam ti... a sad molim linkove... baš sam nešto tračerski raspoložen večerasvisekratni klon wrote:
Ma da ne bi otvarala te septičke jame.
Nego sam te pitala nešto drugo. Što si ono mislio pod cijenom koju ću platiti, na što se to odnosilo? Misliš da mogu najebat zbog ovog nekako? I ako da, kako?
-
visekratni klon
Pa linkala sam nedavno, bio si na temi i čitao, ne mogu to iskopat, ona je u međuvremenu naslagala tisuće interijera, kompć e mi crć.Euklid wrote:
Odgovorio sam ti... a sad molim linkove... baš sam nešto tračerski raspoložen večeras
-
visekratni klon
Eto, ja ispisala tone stranica, di si bio prije. Točno o tome pričam.Euklid wrote: O, da...
- Euklid
- old school
aha... ja sam mislio da je nešto novo nadrobila u međuvremenu...visekratni klon wrote:
Pa linkala sam nedavno, bio si na temi i čitao, ne mogu to iskopat, ona je u međuvremenu naslagala tisuće interijera, kompć e mi crć.
daj mi onda ovo drugo... to ne znam ni di je ni šta je...
-
visekratni klon
Pa jel moram prvo diplomirat? Koje pitanje.Zmaj021 wrote:eksačo, a što ti ne migriraš iz tog zadra?
-
visekratni klon
Ma ne znam ni to, to je davno bilo i znam da se referirao na neke stvari, ali sam zaboravila koje i šta. Sav opus skoro mu se sastojao od vađenja rečenica s fhr uglavnom i ponešto i ovdje i diskreditiranja tako da samo osobe na koje se odnosi znaju o čemu on to. S tim je bilo toliko dosadno da sam jedva čitala. Al oću reć, point je, to što neki odavno ne pišu, ne znači da ne prate na dnevnoj bazi.Euklid wrote:
aha... ja sam mislio da je nešto novo nadrobila u međuvremenu...
daj mi onda ovo drugo... to ne znam ni di je ni šta je...
-
visekratni klon
Ček, šta zajebavam? Di bi ja sad ovog trena trebala? Ne pada mi na pamet.Zmaj021 wrote:
aj ne zajebaji![]()
- Nenia Salonitana
Euklid wrote:
ne bi se nikako bakćala u pitanje vjeronauka i etiku.
time nek se jebe ministarstvo.
i prosvjetari nek se bune. roditelji.
nije nam to nešto toliko bitno.
radije bi se dotakla zakona o radu, opet malo pričamo o abortusim, ali onim neuspješnim. svako malo nekoj ne produlje ugovor nakon porodiljnog.
ili na nejednakost. iz negdje 2011. koliko se sjećam mušakrci su za isto mjesto plaćeni skoro 20% više.
tu smo u europskom dnu.
-
visekratni klon
A i to, da.Nenia Salonitana wrote:
ne bi se nikako bakćala u pitanje vjeronauka i etiku.
time nek se jebe ministarstvo.
i prosvjetari nek se bune. roditelji.
nije nam to nešto toliko bitno.![]()
radije bi se dotakla zakona o radu, opet malo pričamo o abortusim, ali onim neuspješnim. svako malo nekoj ne produlje ugovor nakon porodiljnog.
ili na nejednakost. iz negdje 2011. koliko se sjećam mušakrci su za isto mjesto plaćeni skoro 20% više.
tu smo u europskom dnu.
- Nenia Salonitana
i da iskopaju, zakon o tajnosti podataka.visekratni klon wrote:
Što? Ne razumijem uopće što me pitaš. Misliš da nastavimo i da postanemo zbilja relevantni da to ne bi tražilo izlaske u javnost imenom i prezimenom ili da ne bi već netko ionako iskopao?
-
- Information
-