Ti misliš da ja oću da ti se sviđam? A majkooo.Zmaj021 wrote:
kontra.. mikiju se sviđaš, a on malo malo pa o ženi. e sad, navodiš mene da pričam o svojoj ženi.. misliš da ću krenut mikijevim putem.. tako nekako.. jebo ti nable, koje su ovo veze
Abortus u "sekularnoj" državi
-
visekratni klon
-
visekratni klon
Zmaj opet muti vodu, ja ga ionako nikad ne razumijem, fala bogu...a unda wrote: ..o tom kad do tog dodje..
sta smo ono pricali?
Znaš ti di smo stali.
-
visekratni klon
Ti nis normalan, majke mi.Zmaj021 wrote:
ja, ja, a što se okice cakle..
Ja bježim i od mikija koliko mogu, taman mi još ti fališ.
-
visekratni klon
Ja tebe ništa ne razumijem. Onako kako undu nitko živ ne razumije. TAko meni s tobom.Zmaj021 wrote:
to je bio vic.. ajoj.
-
visekratni klon
E sad se možeš napričati sa Zmajem...a unda wrote:..nista ne znam. iskljucio sam mozak..
gle koja je ura.. a ja se pitam zasto mi se spava..
Kakvo spavanje, noć je tek počela.
-
visekratni klon
Ne bježim ja nego čekam da ga pusti ta glupost.Zmaj021 wrote:
bježiš od mikija u moon walk stilu..
..pa sta ako me ne razumiju. mislim, meni bi bilo jasno da je to moj problem, ali zasto je to drugima problem? ..ono, ajme, ne razumijem undu, sta cu sad..visekratni klon wrote:
Ja tebe ništa ne razumijem. Onako kako undu nitko živ ne razumije. TAko meni s tobom.
-
visekratni klon
Ne znam, al mi je bio urnebes kad su se na žk počeli žaliti da te ne razumiju...a unda wrote: ..pa sta ako me ne razumiju. mislim, meni bi bilo jasno da je to moj problem, ali zasto je to drugima problem? ..ono, ajme, ne razumijem undu, sta cu sad..
Valjda misle da nešto propuštaju.
-
visekratni klon
Pitala sam te za Saturn. Jel to od dvaistosme do tridesete? 

A meni su dva idiota sjebala bioritam, nisam mogla od živaca spavat i ajmo jovo nanovo...a unda wrote: ..ma ajde bolan, noc je za spavat. jedino, kad se sjetim da se moram itat po mackama za ic lec..
-
visekratni klon
Ma jašta, evo sad i undu zovem, nije mi dosta ti i miki.Zmaj021 wrote:
eto.. kao ovo nije poziv..
-
visekratni klon
Aj nisu svi, stara garda te razumije...a unda wrote: da, mozda..ono, frka, mozda smo nesto propustili, a sta, sta..![]()
..a tebi uvijek neko nesto sjebe.visekratni klon wrote:Pitala sam te za Saturn. Jel to od dvaistosme do tridesete?
A meni su dva idiota sjebala bioritam, nisam mogla od živaca spavat i ajmo jovo nanovo.
sta jupiter, sta saturn..sta dvajsosam trieset? cega? sta?
-
- Information
-