visekratni klon wrote:
Oni su jedina brana prema dolasku na vlast ove stoke. Jedina. A ti misli što hoćeš. Sve ostalo dovodi ovog kretenoida na vlast i njegovu zločinačku bratiju.
..vidi, nisu.
tj i jesu nekako u ovom nekom trenutku, periodu, ali ono sto sam mislio rec jest..a sta ti mislis, da u esedepeu nema onih koji bi ili podrzali corlusicev plan ili se slozili s njim ili bi se pomirili?
evo, da je bandic ostao u esdepeu, sta ti mislis koji bi bio njegov stav?
..a da ne kazem da je ostavio svoje ucenike u esdepeu.
cuj, do izbora ima jos godinu dana, ali ocito je hvatanje pocetnih pozicija pocelo vec od konca ljeta, npr s markickom.
jest da su tu sad i predsjednicki izvori, koji su isto radi ovog vazni, pa sad tu ima raznih retorika i navijanja, ali nekako ce se to zalaufat i povezat s parlamentarnim izborima, tako da vec sad se pocinje pucat..

nesto ono kao ravelov bolero, lose odsviran, pa bubnjevi vec negdje od sredine kresendiraju do maksimuma..
meni je puno manji problem hoce li esdepe izgubit ili dobit. ako se neko radi ovog ili onog razloga odluci za esdepe, svaki je glas vazan, svako saborsko mjesto, nije sve jedno hoce li esdepe bit u opoziciji sa pet, petnajst ili trispet mjesta.
ono sto je vaznije je sto se dogadja unutar esdepea i mislim da na to ponajprije idu ovi klerodesnicari, misle da je doslo vrijeme da se zada konacan udarac i da se moze nesmetano, bez prepreka ikakvih dalje razvijat sto misle razvijat.. sve mi ukazuje na to da oni smatraju da je doslo vrijeme i da im se vise ne da igrat i glumit.
ako se esdepe podijeli ili ako se toliko podijeli da ga preuzmu bandicevci i mladoturci, to je gore nego da izgubi izbore. nije sad bitno hoce li tu ostat milanovic il nece, ali bitno je da ostane jedinstven barem..kazem barem na ovoj kao nekoj racanavoj kunktatorskoj kamilici.
malo ono, cak mi je palo na pamet ic se uclanit i malo im ebamatej svima, pocistit to nesto smeca, ustrojit, postrojit i poslije godinu dana ic ca i rec..na vam, ebimatej, ovo vam...evo vam stranka, ostavljam vam to i to, manje od toga ne zelim vidit ..i nemoooojte slucajno da opet moram dolazit, ne dao vam bog, jer cu popizdit, plakat cete kako sam gori i od crkve i ustasa im i od hadezea i ustasa im.. kad vas pometem necete se vise skupit za sljedecih sto godina..
ali ono, eto..izbori ce bit za godinu dana, svasta se moze tu jos desit. treba gledat, uocavat i cekat..i onda kad dodje vrijeme, reagirat.
a kako, ne brini nista, bit ces na vrijme obavijestena...