Abortus u "sekularnoj" državi

Sve od javnog i tajnog interesa
visekratni klon

Post 18 Oct 2014, 17:48

..a unda wrote: puti ti sta nece promijenit. mozda nece ni dopustit. mozda ce usporit pa da se tako nekako dobije na vremenu. ovdje se vise ne radi o nekim velikim koracima, ovdje sad treba pruzit otpor za svaki milimetar. ono, ulicne borbe za svaki potun, ali prenesene na ovu dimenziju.

mislim, nece niko nista promijenit ako mi ne promijenimo, a sad je jedino, kako..a tu je ovaj esdepe kakav je da je i to treba sad iskoristit bilo kako, pa cemo poslije vidjet..tj, ako on koristi nas, a zasto se ne bi njega iskoristilo pa ga odbacilo kad se dovoljno ojaca i ako bude bilo potrebno..
ne treba sad ic u detalje i finese, svaki saveznik je dobrodosao, svaki.. ovo je stvarno preslo svaku mjeru, granicu.. ovo vise nije puzanje nikakvo, ovo je otvorena objava, ali ne rata, nego da je rat dobiven vec. e, pa nije.. :D
Mene je ovo učvrstilo da izađem na izbore i glasam za sdp. Nisam prošli put jer sam znala da će ionako dobiti.

Ali ne znam što se više od tog može napraviti. Moja riječ ne znači ništa, pižđenje po forumima također.

miky0
ST Leader
Been thanked: 4 times

Post 18 Oct 2014, 17:49

..a unda wrote: puti ti sta nece promijenit. mozda nece ni dopustit. mozda ce usporit pa da se tako nekako dobije na vremenu. ovdje se vise ne radi o nekim velikim koracima, ovdje sad treba pruzit otpor za svaki milimetar. ono, ulicne borbe za svaki potun, ali prenesene na ovu dimenziju.

mislim, nece niko nista promijenit ako mi ne promijenimo, a sad je jedino, kako..a tu je ovaj esdepe kakav je da je i to treba sad iskoristit bilo kako, pa cemo poslije vidjet..tj, ako on koristi nas, a zasto se ne bi njega iskoristilo pa ga odbacilo kad se dovoljno ojaca i ako bude bilo potrebno..
ne treba sad ic u detalje i finese, svaki saveznik je dobrodosao, svaki.. ovo je stvarno preslo svaku mjeru, granicu.. ovo vise nije puzanje nikakvo, ovo je otvorena objava, ali ne rata, nego da je rat dobiven vec. e, pa nije.. :D
Unda, zaozbiljno pitam, ti se stvarno uzdas u sdp? Najozbiljnije pitam :ne zna:
visekratni klon

Post 18 Oct 2014, 17:50

miky0 wrote:
Oni su jedina brana prema dolasku na vlast ove stoke. Jedina. A ti misli što hoćeš. Sve ostalo dovodi ovog kretenoida na vlast i njegovu zločinačku bratiju.
miky0
ST Leader

Post 18 Oct 2014, 17:55

visekratni klon wrote:
Oni su jedina brana prema dolasku na vlast ove stoke. Jedina. A ti misli što hoćeš. Sve ostalo dovodi ovog kretenoida na vlast i njegovu zločinačku bratiju.
Aukurac, pa vi jos nesvacate da karamarka na vlast dovodi ova vlada :facepalm: ubicu se, nema mi druge :o
visekratni klon

Post 18 Oct 2014, 17:56

miky0 wrote:
Aukurac, pa vi jos nesvacate da karamarka na vlast dovodi ova vlada :facepalm: ubicu se, nema mi druge :o
Aj molim te prošeći s tim stavom s ove teme. Ono, baš te molim. Ne zanima me pižđenje oko Zokija nego što se može napraviti.
miky0
ST Leader

Post 18 Oct 2014, 18:00

visekratni klon wrote:
Aj molim te prošeći s tim stavom s ove teme. Ono, baš te molim. Ne zanima me pižđenje oko Zokija nego što se može napraviti.
Nista, samo ti glasaj za zokija, pa kad on uvede sve ovo sta uvodi ovaj seronja, nemoj revat nisam znala, jer si znala. Rekao sam ti. A sad cu se odlogirat, i ne znam kad cu se opet logirat.

Pozdrav :o
Nenia Salonitana

Post 18 Oct 2014, 18:03

visekratni klon wrote:
+1
isto nisam na zadnjim parlamentarnim bila. na nadolazeće ću trčati odmah ujutro prije ručka. :S

ovo gore da nam bude strateg za zdravstvo, a njavro strateg za gospodarstvo. *krist isus, upravo dok pišem ovo mi svira radio (sunset plavi) i highway to hell* :S :S :S :lol: :lol: :lol: :S :S :S
visekratni klon

Post 18 Oct 2014, 18:05

Nenia Salonitana wrote:
+1
isto nisam na zadnjim parlamentarnim bila. na nadolazeće ću trčati odmah ujutro prije ručka. :S

ovo gore da nam bude strateg za zdravstvo, a njavro strateg za gospodarstvo. *krist isus, upravo dok pišem ovo mi svira radio (sunset plavi) i highway to hell* :S :S :S :lol: :lol: :lol: :S :S :S

Highway to hell. :rofl: :S :rofl: :rofl: :rofl:

Pa jebote, neću da te spodobe budu, ono ako ništa drugo iz inata. Pocrkali dabogda. Ruke im se osušile za vrijeme himne. Šmajserom, dobro je rekao Močilac.
Nenia Salonitana

Post 18 Oct 2014, 18:15

Ruke im se osušile za vrijeme himne :giggle: :cerek: :S .:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

još uvijek umirem od smijeha. :lol:
to nije bila slučajnost, to sam bog progovara. :ckzubo: :S :S :S
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 18 Oct 2014, 18:18

miky0 wrote:
..a cuj, odgovorio bih ti, ali ko zna kad ces se logirat.. :D
visekratni klon

Post 18 Oct 2014, 18:19

Nenia Salonitana wrote:Ruke im se osušile za vrijeme himne :giggle: :cerek: :S .:rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

još uvijek umirem od smijeha. :lol:
to nije bila slučajnost, to sam bog progovara. :ckzubo: :S :S :S
Dabome. Neka ih spali grom. :E

Ne mogu vjerovati da su se nakon lopova Ive vratili na najcrnje, ma šta vratili, apgrejdali na ono najcrnje, pa njih gospodarstvo ne zanima, njih zanima osveta, krvna po mogućnosti.
visekratni klon

Post 18 Oct 2014, 18:20

..a unda wrote: ..a cuj, odgovorio bih ti, ali ko zna kad ces se logirat.. :D
Napizdio se na mene. Al stvarno nemam volje sad slušati o Zoki. :facepalm:
visekratni klon

Post 18 Oct 2014, 18:22

Čujte, teoretski da dođe žena na to savjetovanje i da krene jebat majku njemu i Karamarku, kako bi to završilo? Ne bi dobila pobačaj ili bi je gratis zatvorili u ludaru? :)
visekratni klon

Post 18 Oct 2014, 18:49

Mislim, evo razmišljam o tome, ne ide mi iz glave, čudim se sebi što sam uopće iznenađena.
Bila sam napižđena na Sanaderovu vladu, ali ovo nije prvi put da razmišljam da kamo lijepe sreće da se i oni vrate umjesto ovog Karamarkovog smeća.
Ne mogu jednostavno shvatiti kako smo došli do ovdje. Mislim, mogu, ali mozak mi se zaledi.
Ne mogu shvatiti te ljude kojima je to ok. Ono, ljudi su, od krvi i mesa, neki imaju valjda i nekakve osjećaje, ali kako im jebeno ne zvoni u glavi da to što rade i podržavaju je čisto zlo? A kao neki vjernici.
Ono, za plakati. Baš za plakati.
I nekako mi je promaklo sve ove godine da se sve kreće u ovom smjeru. Zbilja je. Tek oko ZO-a sam shvatila o čemu se zapravo radi i koliko treba otići ako treba i u ekstrem da se obraniš. I to što oni mirno nastupaju, pasivno agresivno i onda kad netko reagira verbalnim šmajserom viču- agresija, agresija! mi je najodurnije kod njih. To je kao da te netko godinama psihički zlostavlja i onda kad imaš ispad te proglasi ludom.

Ja zbilja ne vjerujem da tu postoji ikakva opcija osim emigracije. Ova država je žalosni crkveni isprdak. A ja ne mogu više te velike katolike ni gledati, jednostavno ih ne mogu smisliti ni nacrtane.
Valjda se tako rađa mržnja. :ne zna:
Da netko baci bombu na one molitvene skupine pred bolnicama, ja uopće nisam sigurna da bi mi bilo žao. Ako sam zato nečovjek, let it be.
..a unda
Undaminator
Been thanked: 2 times

Post 18 Oct 2014, 18:49

visekratni klon wrote:
..vidi, nisu. :D

tj i jesu nekako u ovom nekom trenutku, periodu, ali ono sto sam mislio rec jest..a sta ti mislis, da u esedepeu nema onih koji bi ili podrzali corlusicev plan ili se slozili s njim ili bi se pomirili?

evo, da je bandic ostao u esdepeu, sta ti mislis koji bi bio njegov stav? :D

..a da ne kazem da je ostavio svoje ucenike u esdepeu. :D

cuj, do izbora ima jos godinu dana, ali ocito je hvatanje pocetnih pozicija pocelo vec od konca ljeta, npr s markickom.
jest da su tu sad i predsjednicki izvori, koji su isto radi ovog vazni, pa sad tu ima raznih retorika i navijanja, ali nekako ce se to zalaufat i povezat s parlamentarnim izborima, tako da vec sad se pocinje pucat.. :D
nesto ono kao ravelov bolero, lose odsviran, pa bubnjevi vec negdje od sredine kresendiraju do maksimuma.. :D

meni je puno manji problem hoce li esdepe izgubit ili dobit. ako se neko radi ovog ili onog razloga odluci za esdepe, svaki je glas vazan, svako saborsko mjesto, nije sve jedno hoce li esdepe bit u opoziciji sa pet, petnajst ili trispet mjesta.
ono sto je vaznije je sto se dogadja unutar esdepea i mislim da na to ponajprije idu ovi klerodesnicari, misle da je doslo vrijeme da se zada konacan udarac i da se moze nesmetano, bez prepreka ikakvih dalje razvijat sto misle razvijat.. sve mi ukazuje na to da oni smatraju da je doslo vrijeme i da im se vise ne da igrat i glumit.
ako se esdepe podijeli ili ako se toliko podijeli da ga preuzmu bandicevci i mladoturci, to je gore nego da izgubi izbore. nije sad bitno hoce li tu ostat milanovic il nece, ali bitno je da ostane jedinstven barem..kazem barem na ovoj kao nekoj racanavoj kunktatorskoj kamilici.

malo ono, cak mi je palo na pamet ic se uclanit i malo im ebamatej svima, pocistit to nesto smeca, ustrojit, postrojit i poslije godinu dana ic ca i rec..na vam, ebimatej, ovo vam...evo vam stranka, ostavljam vam to i to, manje od toga ne zelim vidit ..i nemoooojte slucajno da opet moram dolazit, ne dao vam bog, jer cu popizdit, plakat cete kako sam gori i od crkve i ustasa im i od hadezea i ustasa im.. kad vas pometem necete se vise skupit za sljedecih sto godina.. :D :D

ali ono, eto..izbori ce bit za godinu dana, svasta se moze tu jos desit. treba gledat, uocavat i cekat..i onda kad dodje vrijeme, reagirat.
a kako, ne brini nista, bit ces na vrijme obavijestena... :kokice: :D :D
Nenia Salonitana

Post 18 Oct 2014, 18:55

visekratni klon wrote:
Dabome. Neka ih spali grom. :E

Ne mogu vjerovati da su se nakon lopova Ive vratili na najcrnje, ma šta vratili, apgrejdali na ono najcrnje, pa njih gospodarstvo ne zanima, njih zanima osveta, krvna po mogućnosti.
izvrsno si se sjetila biblijskog načina. :E
jahve obično kaže da će pustiti oganj na dom... :E

disklejmer: valjda se podrazumijeva, mog mentora nek poživi. :o
čovjek će iskupiti grijehe svoje i izvršiti pokoru čitajući i ispravljajući moj završni rad. :raspa: :rofl:
visekratni klon

Post 18 Oct 2014, 18:56

Nenia Salonitana wrote:
izvrsno si se sjetila biblijskog načina. :E
jahve obično kaže da će pustiti oganj na dom... :E

disklejmer: valjda se podrazumijeva, mog mentora nek poživi. :o
čovjek će iskupiti grijehe svoje i izvršiti pokoru čitajući i ispravljajući moj završni rad. :raspa: :rofl:
A čuj, najveći nacionalisti se pozivaju na ono Isusovo, nisam došao da vam donesem mir nego mač, tako nekako.

Pa zašto ih ne cijepiti njihovim lijekom? :zubo: Oko za oko, zub za zub.
visekratni klon

Post 18 Oct 2014, 18:56

Pa mislim na ovaj trenutni sdp, ne bandićev ili tko zna koji.
A čuj, možda sam naivna, ali ako zbilja itko od njih bude dopustio ovako nešto i to otvoreno onako ozakonio, onda ne znam, onda su za mene ista gamad svi skupa.

Al kao što rekoh, zapravo je sve isto. Nemoj molim te da nije svejedno kakav je sdp i koliko u oporbi. Svejedno je. To je luzersko tješenje.
Prema ovome što govoriš, čak je svejedno i ako ostane na vlasti.

Mislim da je vrijeme da priznamo kapitulaciju i potpišemo bozanićevo "gotovo je". Tako se meni čini. A to što ti pišeš mi ni najmanje ne ulijeva nadu u suprotno, dapače.

Nema šanse da iz ovog izađe išta pozitivno. I svatko tko može će otići odavde.

Mislim, obaviještena, šta ti to znači? Zapalim im ja te obavijesti, jebote. :facepalm:
Nenia Salonitana

Post 18 Oct 2014, 19:05

visekratni klon wrote:Čujte, teoretski da dođe žena na to savjetovanje i da krene jebat majku njemu i Karamarku, kako bi to završilo? Ne bi dobila pobačaj ili bi je gratis zatvorili u ludaru? :)
možda bi se spasila. :)
takvim ispadom bi dokazala da nije podobna za postati Majkom. :)

ne želim zamišljati scenarij da ju prisilno zatvore mjesec-dva na odjel, "dovedu u red" šopanjem s 10 tableta dnevno,puste ju a dotad joj prođe zakonski rok za pobačaj i mora roditi. :horor:
visekratni klon

Post 18 Oct 2014, 19:12

Nenia Salonitana wrote:
možda bi se spasila. :)
takvim ispadom bi dokazala da nije podobna za postati Majkom. :)

ne želim zamišljati scenarij da ju prisilno zatvore mjesec-dva na odjel, "dovedu u red" šopanjem s 10 tableta dnevno,puste ju a dotad joj prođe zakonski rok za pobačaj i mora roditi. :horor:
Upravo to bi i napravili.

Muškarčine. :)
Zmaj021
Been thanked: 8 times

Post 18 Oct 2014, 19:12

topik zvani histerija.. :D

..2h plača / 22h smijeha

vk se uozbiljila.. evo, konačno će i na izbore.. :D

..i pita se: ma otkud sad.. odjednom.. dok ja 2 ispita, oni državu.. ni okrenula se nisam.. ajme, ajme.. :D
visekratni klon

Post 18 Oct 2014, 19:16

Vidim ja kako je vama zabavan topik. Na koncu konca, na stranu sva osjetljivost, ali maternicu nemate. :feminazi:
Zmaj021

Post 18 Oct 2014, 19:18

visekratni klon wrote:Vidim ja kako je vama zabavan topik. Na koncu konca, na stranu sva osjetljivost, ali maternicu nemate. :feminazi:
..aj dobro, sama si dodala :D
visekratni klon

Post 18 Oct 2014, 19:20

Zmaj021 wrote:
..aj dobro, sama si dodala :D
Pa eto, tako je. Nije mi prvi put to rečeno pa se sama mirim s tim. I znaš šta, boli me ona stvar.
Zmaj021

Post 18 Oct 2014, 19:21

šta očekuješ? utjehu? zgražanje? revolt? objašnjavanje očitog?..
..šta? :kokice:
  • Information