blue » wrote:
Kako znaš? Mislim, ok, frend ti je tako rekao. Ali kako
znaš da je stvarno bilo tako?
Ljudi nekad nisu kako se čine. Ja sam se jednom prilično zatekla kad je ispalo da jedan stvarno simpatičan, duhovit i pametan tip lema svoju ženu

Ili to ili se ona godinama kotrlja niz stepenice i lupa glavom u zid

Pa eto, vjerujem mu. Nije bio neki iskompleksirani junfer, bio je faca, imao je komada u životu.
S druge strane, gospodična je često dolazila u situacije da je potroše timski. Zbog tog je i pala razred jer je spavala posvuda, samo ne doma.
Doduše, poslije joj je opala popularnost.
Silajn wrote:
Petnaest godina, alo! Možda je glupa, možda iskompleksirana, što već jesu klinke od petnaest godina koje se droljare, ali tri starija kretena koji je jebu pa je zbog toga zajebavaju su ljudi koji se iživljavaju nad slabijima od sebe. Siluju. Možda ne uvijek u pičku, možda ne uvijek kurcem.
Možemo se sad mi šamarat time je li osoba od 15 godina svjesna svojih postupaka manje od one sa 16, možemo spekulirat oko njezine želje za seksom, o alkoholu, želji za pripadanjem (pa i ljubavlju), ali to njih ne amnestira. Zašto itko jebe klinke, aj, reci...
A zašto ih ne bi amnestiralo? Nisu je legitimirali, mala je i sisata i guzata i pičkata. I spolno zrela. I sama se ponudila. I dokurca. Jedan od njih je bio maloljetan, druga dvojica devetnaest-dvadeset godina.
Nego, ovaj tok mi je fantastičan: podjebavanje = iživljavanje nad slabijim = silovanje. Nije ni čudo što ima sve više pedera, teško je biti u vezi sa spolom koji ovako razmišlja. Srećom, još uvijek ima iznimaka.
Ne bi me čudilo da im je presudila žena, uopće. Sigurno je pizdila kaj ih nemre poslat na električnu stolicu, strašne divljake koji su svojim mahnitim kurčinama umlatile cvijetak nevine mladosti...