Ulazak Hrvatske u EU - da ili ne?
Iako sam podložna promjenama glede tog pitanja, reklo bi se neodlučna jel, ođe glasala sam PROTIV EU. Tako razmišljam zadnjih dva, tri mjeseca. A prije toga sam bila ZA. 
Tako ide i moja povijest bolesti. Nadam se da će me neka argumentirana rasprava odvesti u pravom smjeru. K tome sam, priznajem, poprilično i neinformiran.BoDerek » wrote:Iako sam podložna promjenama glede tog pitanja, reklo bi se neodlučna jel, ođe glasala sam PROTIV EU. Tako razmišljam zadnjih dva, tri mjeseca. A prije toga sam bila ZA.
Nisi neinformiraniji od mene! Planiram donijet konačnu odluku pomoću foruma i forumaša.Ze. » wrote:
Tako ide i moja povijest bolesti. Nadam se da će me neka argumentirana rasprava odvesti u pravom smjeru. K tome sam, priznajem, poprilično i neinformiran.
Dok je foruma ne trebaju mi ni knjige ni škola 
Što se tiče izbora, tu nemam dvojbe!
Što se tiče izbora, tu nemam dvojbe!
Za, iz više razloga. Dokazali smo da smo sami nesposobni učiniti bitne pomake nužne za funkcioniranje u današnjem svijetu, od gospodarskih do političkih. Ideja zajedništva svih naroda Europe je divna i romantična. Pošto smo golje, EU će nas filati parama više nego što će nas cicati.
S druge strane, postoje i razlozi protiv, glomazna i skupa birokracija (kao da nam nije dosta naše
), pogodovanje velikim igračima na račun malih, bez granica pomažemo turistima, ali i kriminalu, Slovaci moraju spašavati Grke i slične svinjarije.
Sviđa mi se i zastava, što nije zanemarivo, kada dođe do velikog rata ne juriša mi se pod nekom ružnom.
S druge strane, postoje i razlozi protiv, glomazna i skupa birokracija (kao da nam nije dosta naše
Sviđa mi se i zastava, što nije zanemarivo, kada dođe do velikog rata ne juriša mi se pod nekom ružnom.
Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
..i ja sam neodlucan, ali bi me stvarno zanimalo sto bi bilo kad bi se na referendumu reklo..ne. i onda bi dosao drugi referendum i opet kad bi se reklo..ne.Ze. » wrote:
Tako ide i moja povijest bolesti. Nadam se da će me neka argumentirana rasprava odvesti u pravom smjeru. K tome sam, priznajem, poprilično i neinformiran.
pitam se, nakon koliko bi evropi dosadilo cekat i sto bi onda oni napravili?
ukratko,mislim da evropa ima vece planove s nama, a mi uopce nemamo nikakve planove za evropu i sa evropom. ono, cista neka jadna, nevoljna inercija.
meni ulazak u evropu nece donijet ama bas nista osim nesto laganog pogorsanja. a opet, bit ce tu i nekih dobrih po meni i za mene stvari, ali cjelokupno uzevsi, bit ce gore..iako i da se ne udje u evropu ne bi bilo nista bolje.
to dodje nesto kao ono..ako oces goluba, evo ti goluba. ako oces zeca, evo ti goluba.
Ok, ali mi se čini da EU ostaje bez para. Dobro, cicati nas neće jer smo jadci, ali nam mogu cicati prirodne ljepote. Vodu, na primjer. Možda je već i izvozimo? 
A bez granica se pak bojim da će nam kiksati gospodarstvo još više, jer konkurentni nismo nigdje.
Zapravo, mislio sam da želim u EU zbog zakonodavstva i ubijanja korupcije. Pa se ti smij.
A bez granica se pak bojim da će nam kiksati gospodarstvo još više, jer konkurentni nismo nigdje.
Zapravo, mislio sam da želim u EU zbog zakonodavstva i ubijanja korupcije. Pa se ti smij.
ma, ne bih se ja puno brinuo oko toga jel evropa ima ili nema para. pa naravno da ima i sto se toga tice ne trebamo se brinut. mali smo mi, mogu nas kupit zajedno sa nasim dugovima tri puta mjesecno i preprodat.Ze. » wrote:Ok, ali mi se čini da EU ostaje bez para. Dobro, cicati nas neće jer smo jadci, ali nam mogu cicati prirodne ljepote. Vodu, na primjer. Možda je već i izvozimo?
ato da ce nas cicat, oce. i sto je najgore, ja tu nevidim nesto najgore.
nekretnine zaboravi, obalu zaboravi, mi cemo bit ono sto nam je sudjeno. radna snaga i nekoliko domacih administratora i guvernatora koji ce stititi njihove vlasnicke i kapitalne interese. postajemo malo veci bazen sa morskom vodom, toboganom i ukulele docekom za goste, kao i pripadajucom odorom, znaci, mornarska majica sa pareom ili onom suknjicom od one slame, cega li vec, a davat cemo im ogrlice, tj grotulje od orasa
Mi očito ne znamo cicat to što imamo i zakurac nam to ionako onda.Ze. » wrote:Dobro, cicati nas neće jer smo jadci, ali nam mogu cicati prirodne ljepote.
Nesposobni smo u apsolutno svemu i štos mene tiče, nakon opsežnog informiranja nakon kojeg mi je glava eksplodirala i znala sam još i manje, i dalje mislim da je EU bolje nego neEU.
But don't wait up
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
Just leave the light on
'Cause all the roads that I might take will all one day lead back to you
E, pa, do jučer (skoro doslovce) - sam priželjkivao zakonski regulirano cicanje umjesto ovog opsesivno-kompulzivnog domaćeg - ZNA SE na koga mislim...a unda » wrote: ..vrlo je moguce da to cicanje bude relativno dosta pravedno regulirano.
Sad je upitno da li će oni uopće moći na izbore.
Što se kapitala tiče, tako nam već jest. Par domaćih menadžera ili čak stranih - izgonjenih kod nas u prčvajz. Valjda nam je suđeno (jašta, sve upućuje na to).
Nadasve, ti već vidiš kako te cica neka Šveđanka...a unda » wrote:
- Nikolajevna
Kad mene tako uhvati sumnja samo si pustim ovu budnicu.BoDerek » wrote:Iako sam podložna promjenama glede tog pitanja, reklo bi se neodlučna jel, ođe glasala sam PROTIV EU. Tako razmišljam zadnjih dva, tri mjeseca. A prije toga sam bila ZA.
Budnice su ti i inače dobro provjeren recept kad te uvati glad ili te zabrine budućnost ili političari i slično.
sad bih trebala i sama glasati ako želim vidjeti rezultate
ući ćemo kad se sve bude raspadalo. mislim, već se raspada, ali se mi pravimo da se ne raspada. kao ono, upicanili smo se za posjet, nabacili najbolje izdanje, potrošili na cvijeće, bajadere i pičimo na davno otkazan tulum. ništa nas ne može omesti (nnno)
eto, glasah i vidjeh. maj lips a sild
ući ćemo kad se sve bude raspadalo. mislim, već se raspada, ali se mi pravimo da se ne raspada. kao ono, upicanili smo se za posjet, nabacili najbolje izdanje, potrošili na cvijeće, bajadere i pičimo na davno otkazan tulum. ništa nas ne može omesti (nnno)
eto, glasah i vidjeh. maj lips a sild
danas trkeljam! poklon uz jutarnji naklon
haahaha TotoNikolajevna » wrote:
Kad mene tako uhvati sumnja samo si pustim ovu budnicu.
Budnice su ti i inače dobro provjeren recept kad te uvati glad ili te zabrine budućnost ili političari i slično.
leuropa nanananaaaaaa
se unakancone talijanaaaaa
Mislim da bi trebali, jer trenutno ne postoji alternativa; nažalost popušili smo priliku uć kao dobrodošli gosti na tulum, a ne mlađi balavi brat koji kmeči i vuče za rukav - i jaaaaa bi buhuuu
idem i jaa
Nadam se da se blaze-ina prognoza neće ispunit, ne znam koliko bi to bilo dobro
a unda, ovakvih Šveđanki ima sigurno po Ludnici i sličnim cajkaškim birtiješinama

Nadam se da se blaze-ina prognoza neće ispunit, ne znam koliko bi to bilo dobro
a unda, ovakvih Šveđanki ima sigurno po Ludnici i sličnim cajkaškim birtiješinama
- Beta ženka
Ja se bojim da će nam šefovi EU-a uzeti izvore vode i onda tu istu vodu prodavati nama. Ili još gore - izvoziti ju k sebi, a nama dati neko đubre.
Uostalom dajem joj veliki kredit kad kazem da je Hrvatska moja domovina. Moja domovina je bila Jugoslavija. Hrvatska bez nje je sve ovo sto je sada - siroce na vjetrometini. (Aristocat)
Pa to bi ti trebalo biti super, pravi komunistički ugođaj.Beta ženka » wrote:Ja se bojim da će nam šefovi EU-a uzeti izvore vode i onda tu istu vodu prodavati nama. Ili još gore - izvoziti ju k sebi, a nama dati neko đubre.
Biti i mniti svemiropolisno
Ajde, ajde, pa to je samo voda.Beta ženka » wrote:Ja se bojim da će nam šefovi EU-a uzeti izvore vode i onda tu istu vodu prodavati nama. Ili još gore - izvoziti ju k sebi, a nama dati neko đubre.
blue wrote: a unda, ovakvih Šveđanki ima sigurno po Ludnici i sličnim cajkaškim birtiješinama![]()
![]()
Da, lijepe su samo zadnja i prva, ostale su cecolike.
Pod uvjetom da uopće i dođe do referenduma (NATO referendum, cough, cough) čak i da 95% ljudi kaže NE, u EU ulazimo bez problema. Referendumi i izbori su samo tlapnje o volji i vlasti većine. Jedina svrha im je ostavljanje iluzije izbora. Ništa bitno se nikada ne mijenja, a o ulasku ili neulasku u EU ne odlučujemo mi. Naivno je tvrditi drugačije...a unda » wrote: ..i ja sam neodlucan, ali bi me stvarno zanimalo sto bi bilo kad bi se na referendumu reklo..ne. i onda bi dosao drugi referendum i opet kad bi se reklo..ne.
pitam se, nakon koliko bi evropi dosadilo cekat i sto bi onda oni napravili?
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
Meni ona skroz desno. Vas dvojica si podijelite ostale prema vlastitom nahođenju.
When I came to Spain and I saw people partying I thought to myself: What the fuck!?
-
- Information
-