Chat
- Prolaznica
- Has thanked: 6 times
Ja sam se uvijek divila kako ste sa strpljenjem odgovarali na pitanje “mogu li sa osobnom u uk” (mislim da je tu nukac bio najstrpljiviji) i tako bezbroj puta. Meni bi svaki put došlo odgovorit da treba vizaNukac wrote:nema previše glupih pitanja koja možeš i sam poguglat.
collect moments, not things
Nemoj bitu bukva, pogledaj dva tri posta iznad mojeg pa pročitaj moj. Biti će ti jasno
- J.Poljak fan club
- Been thanked: 1 time
Ja sam nekako vise za opciju lokalno ( samo na turizmu). Tu se ipak znamo vise manje.Nukac wrote:
Ja ću poskrbit da tema ide na oglasnu ploču. Vi samo recite jel hoćete globalno (cijelo Trkeljanje) ili lokalno (samo Turizam).![]()
:
I dalje stojim kod prognoze da ce nas troje bit
Lolita trk u Interspar i nakon ispijene boce porta pocni otvarat temu
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
During the war...
- J.Poljak fan club
aaston wrote:
Nemoj bitu bukva, pogledaj dva tri posta iznad mojeg pa pročitaj moj. Biti će ti jasno

During the war...
- Prolaznica
Zadnja boca iz steša, čak se i mačak zabrinuo 

Nema druge nego posjetit Interšpar

Nema druge nego posjetit Interšpar
Za večeras sam zakasnila. To ću lagano za doručak.J.Poljak fan club wrote: ↑28 Sep 2017, 21:17Lolita trk u Interspar i nakon ispijene boce porta pocni otvarat temu
O, e... da pitam usput: zna li itko treba li putovnica za London ili mogu s osobnom?
A nosim i porto.
(Evo, evo idem... Banirati ću se sama.
- J.Poljak fan club
I ja sam kupio karte za London i bas sam happy! Jako sam uzbudjen i imam tri pitanja za vas znalce.
Sta je to oyster?
Kako najjednostavnije s Heathrowa do centra?
Kakvo ce vrijeme biti 22-26.11 kad sam tamo.
Unaprijed hvala za odgovore.
P.s. kak se samobaniram?
P.p.s. ima li za kupit porto u Londonu?
Sta je to oyster?

P.s. kak se samobaniram?

During the war...
J.Poljak fan club wrote: ↑28 Sep 2017, 23:02I ja sam kupio karte za London i bas sam happy! Jako sam uzbudjen i imam tri pitanja za vas znalce.
Sta je to oyster?
P.s. kak se samobaniram?
Evo Nukac ide prije tebe pa nek ti odgovori na pitanja.
- Nukac
- Davorich
- Been thanked: 91 times
Sad pise na HAK:
do 15.11.2017.god. do 23,59 sati zbog radova na državnoj cesti DC231 GP Bregana Naselje-Samobor na mostu malograničnog prijelaza Bregana vozi se uz privremenu regulaciju prometa usporeno.
do 15.11.2017.god. do 23,59 sati zbog radova na državnoj cesti DC231 GP Bregana Naselje-Samobor na mostu malograničnog prijelaza Bregana vozi se uz privremenu regulaciju prometa usporeno.
Meni su tri dana za redom policajci na grani slijegali ramenima i kolutali očima na moj upit. Jedan je ipak procjenio da bi moglo i dva mjeseca potrajat. Izgleda da je bio u pravu.
- Prolaznica
Ljudi imam jedno pitanje. Koliko dana godišnjeg odmora imate na raspolaganju?
Kad me netko sa strane gleda, mislio bi da imam barem 40 dana na raspolaganju, no u biti imam puno puno manje (27).
S vremenom sam postala majstor u korištenju spojenih vikenda, pa mi odlazi minimalni broj dana na city breakove.
Kad me netko sa strane gleda, mislio bi da imam barem 40 dana na raspolaganju, no u biti imam puno puno manje (27).
S vremenom sam postala majstor u korištenju spojenih vikenda, pa mi odlazi minimalni broj dana na city breakove.
Meni je isplativije spajati praznike poput Božića/NG, ove godine recimo od 23.12-07.01. dobije se 16 dana na utrošenih 7. City breakovi tj. kratka putovanja su samo trošak s obzirom da prvi/zadnji dan su slabo ili nikako iskorišteniProlaznica wrote: ↑03 Oct 2017, 12:52Ljudi imam jedno pitanje. Koliko dana godišnjeg odmora imate na raspolaganju?
I don't spend a nickel, if I can help it, unless it somehow profits my mileage account ... The miles are the goal.
- J.Poljak fan club
Ja sam na 30 dana i kombiniram putovanja obično za period Božić- 3 kralja pa dobijem dosta dana extra....
Isto tako i u ljeti ili onaj lijepi 6 mjesec.
Isto tako i u ljeti ili onaj lijepi 6 mjesec.
During the war...
-
- Information
-