neno1966 wrote: ↑05 Nov 2017, 08:27
Ne skupljam letačke milje. Cilj je letjeti prvom klasom na A380 i vjerovatno ću to realizirati u idućoj godini. Inače update, trenutno sam na 450.000 milja.
Kakve milje onda skupljas?
Sto radis s njima?
Inace ne pamtim tipove aviona ali ovaj A380 sam zapamtila jer je muz pikirao let s tim.
To je onaj s dva reda prozora, jel?
Njim smo jednom letjeli od Hongkonga natrag u businessu i iskreno, ne sjecam se posebnog thrila.
Hocu rec, meni svaki business dobar.
First class sam letila samo jednom i to ove godine od Tokya do Frankfurta. Bio je to Lufthansin boing 747 i sam let i mjesto nije bogznakakva razlika od biznisa, cak mi je bilo nespretno gledati telku jer mi je s naocalama bilo predaleko a bez naocala preblizu. Klopa neodgovarajuca klasi i usluzi. Ali dobije se La Prairie kozmetika u onoj taskici i u WC je bila ta sto je pohvalno. Nju inace samo probavam kao testere na djuticu.

Nudio nam stjuard da nam napravi krevete i pitao hocemo li pidjamu ali bio dnevni let pa nismo. Muzu poslije bilo zao, decko do nas je prelezao skoro cijeli put u krevetu.
Jedino je poseban tretman od trena kad predas prtljagu pa dok te ne iskipaju na odrediste.
Privatna pratnja za prelaz sigurnosne kotrole i do lounga, u Frankfurtu smo cekali u njihovom first class lounge koji je stvarno dobar i ima lift kojim se direktno izlazi ( bez salterskog bordinga ) na pistu gdje su nas vozili nekim merdjom do aviona.
Naravno da je vozac bio nase gore list i zazelio nam sretan put na kraju. Srecom, nismo puno ogovarali u autu.
Taj je let bio zadnja etapa naseg puta oko svijeta u dva tjedna pa sam bila fest krepana i jedva cekala doc doma. Sto je lose jer treba gustat u putovanju a ne samo u cilju.
Ali ok, da ne ispadne da se zalim, ponovila bih.