Ja nemam pojma.
Čestitke Nuki.
rade linkovi i na tapatalku.
Planirali smo i to, samo da se skupi jos nasih iznajmljivacathinkpink41 wrote: ↑25 Feb 2017, 19:02Sta ima ljudi?vidim super napredujete..mene nema jer smo u pregroznoj adaptaciji i jos gorem sresu radi iste.trebali bi si sloziti i zaokeuziti putovanje u grcku za lipanj ali nisam u stanju to privesti kraju radi radova i cirkusa oko uredjenja.ne znam sto mi je to trebalo.inace,hocete otvoriti i kakvu temu za iznajmljivace?
Zlopamtilo
O jebote.Nukac wrote: ↑25 Feb 2017, 21:39Ustvari, razmisljao sam o tome kako povecati broj korisnika, te mi je pala na pamet jedna genijalna ideja.
Svi koji ste do sad pisali na turizmu dobit cete po 300 kaznenih bodova. (Ne konzumovih).
Mislim da za 500 slijedi ban.
E sad, pozitivne bodove cete dobivat za:
- 20 bodova za svakog novoregistriranog korisnika koji dokaze da ste ga vi doveli ovamo
- 100 bodova ako nagovorite nn da nam se pridruzi
- 50 bodova za svaki post na fhr kojim reklamirate da smo ovdje
- 50 bodova za svaki dan bana na fhr a radi reklamiranja ovog foruma
- po 20 bodova ako nas reklamirate na fb ili drugdje
Sto mislite?![]()
A koliko se za ovoliko psovanja dobiva bodova?daria wrote: ↑25 Feb 2017, 21:49Nu, nu, pa nisam ja prva spomenula temu o agencijama, netko se već prije okuražio. Iako, ako agenciju shvatis kao sredstvo za dobivanje jeftinijeg prijevoza i boljeg smjestaja za koji bi samostalno puno vise platio, onda se isplati.![]()
Ali slazem se, glavni cilj je poticati samostalno putovanje i osvojiti sto vise nagradnih bodova!![]()
Nego, može li netko ispraviti naslov u temi o hrani da stoji "S fotografijama" umjesto "SA"?![]()
![]()
Users browsing this forum: ClaudeBot and 4 guests