Scarletlemur je najbliza sa svojim pogadjanjem.
Nema puno otoka sa ruznim stereotipima.
Ciljao sam na istrebljivanje zmija i drugih gmazova. Nije ekološki. Sandra je vjerojatno mislila na JNA. Također nije ekološki.
Steta, nije ti Ciovo samo Okrug Gornji i Donji.scarletlemur wrote:Dobro da mi svekići imaju vikenicu na Čiovu i da skoro pa nikad ne idem tamo
Bravo Marko!
Island takoder. Pogotovo jer oni nemaju “prava” prezimena pa zapravo ni ne znas ko koga i ko je cijinasmijanonebo wrote: ↑26 Oct 2020, 19:23Apropos Suska, nije on jedini otok sa "incestuoznim" brakovima, Mljet isto ima tih problema.
I onda vam se svidja Island, a sve incestuoznoNiko wrote:
Island takoder. Pogotovo jer oni nemaju “prava” prezimena pa zapravo ni ne znas ko koga i ko je ciji

Bas zato, ti ne znas ko ti je bliski rodak jer “prezimena” dobivaju po imenuNukac wrote: ↑27 Oct 2020, 07:00Kak ne, na Islandu dobivaju prezime po očevom imenu. Ako ti nekoj koki napraviš dijete, prezime će mu biti Nikosson ako je muško. Ili Nikodottir ako je žensko.
Stich će tako imati Stichssona ili Stichdottir.
Naravno, uvijek u pozadini postoji mogućnost da je tata poštar, ali se to neće javno prikazat.![]()
Ja kolko sam cul/znam i videl mislim da nemaju niti jedan pistolj. Al ko bi znal tocno. Uglavnom jedan primjer rada policije: tuku se dva pijana tipa na ulici, policajci promatraju sa strane, ako nitko nije zivotno ugrozen ne mjesaju se dok ekipa ne zavrsi i onda ih privedu. Nisu ni oni glupi da riskiraju svoje zdravlje ne
Kakve su posljedice?Niko wrote:
Bas zato, ti ne znas ko ti je bliski rodak jer “prezimena” dobivaju po imenu![]()
U ovo novije vrijeme imaju app koji im prikazuje obiteljsko stablo. Prije 20 god nije toga bilo a posljedice vjerujte vidam svakodnevno
Users browsing this forum: ClaudeBot and 1 guest