Danas sam kupio/kupila kartu za...
Rostov na Donu - Elista, 27.6, 32€ s predanom pretljagom (jednosmjerno).
Aviokompanija je Azimuth, ad-hoc startana aviokompanija (samo?) za Svjetsko prvenstvo i samo za Rostov na Donu (dakle za letove iz i u RnD).
Aviokompanija je Azimuth, ad-hoc startana aviokompanija (samo?) za Svjetsko prvenstvo i samo za Rostov na Donu (dakle za letove iz i u RnD).
- Tyrion Lannister
Split-Zagreb. 30€.
Jetcost.pt/edreams.pt
Jetcost.pt/edreams.pt
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Tyrion Lannister
Prvo sam otkazao skupe karte za Grčku s Voloteom pa kupio nove puno manje.
Heraklion-Venecija 2x25 eura.
Zakintos-Venecija 2x50 eura.
Sredina 7og mjeseca.
Heraklion-Venecija 2x25 eura.
Zakintos-Venecija 2x50 eura.
Sredina 7og mjeseca.
Ja ti sanjam let, bijelo jedro nasred mora, mene zove nova zora.
Ja sam samo Vagabundo.
Ja sam samo Vagabundo.
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Zagreb - Miami - Zagreb, oko nove godine. 600 EUR.
Kupljeno na stranicama American Airlinesa.
Kod kupovine drama kao što je već opisana. Znači, ne želi karticu iz HR.
Čak niti paypal ne želi, samo ako je registriran na adresu u USA.
A preko posrednika je karta samo preko nekih ruskih stranica. Ne hvala.
Uglavnom, na kraju sam kupio na stranici Americana, kod upisivanja adrese napisao da sam iz USA, a normalno upisao HR adresu, samo je država bila kriva. Također moraš odabrati američku državu, ja sam odabrao Illinois.
Transakcija prošla bez problema, i meni i frendu, karta je već izdana.
Kupljeno na stranicama American Airlinesa.
Kod kupovine drama kao što je već opisana. Znači, ne želi karticu iz HR.
Čak niti paypal ne želi, samo ako je registriran na adresu u USA.
A preko posrednika je karta samo preko nekih ruskih stranica. Ne hvala.
Uglavnom, na kraju sam kupio na stranici Americana, kod upisivanja adrese napisao da sam iz USA, a normalno upisao HR adresu, samo je država bila kriva. Također moraš odabrati američku državu, ja sam odabrao Illinois.
Transakcija prošla bez problema, i meni i frendu, karta je već izdana.
Vueling (Level ili već netko tko dođe po nas) - Beč-Pariz (prosinac); 0,02 eura po osobi
Hvala, znate već kome na objavi (objavit će i on vjerujem ovdje svoju kupnju), bitka je dugo trajala, serveri i stranice se rušile ali sam uspio...
PS ako će možda biti nevjernih Toma :
Payment details
Type of payment
Status: confirmado Confirmed
3 adults (Basic) 0.06 EUR
1 child (Basic) 0.02 EUR
Total: 0.08 EUR
ma sva sreća da sam imao vremena na poslu... stalno osvježavao, kemijao, na različite načine pretraživao...
-imao sam i London po toj cijeni ali dok sam malo još pokušavao kombinirati datume otišlo...
-ima još tu i tamo nekih ali samo povratnih karata za Beč sa Gatwicka za 0,01 eur
-sjetio sam se i onih ryanaovih karata od 0 eura... nakon ovoga je dan odmah ljepši...
-imao sam i London po toj cijeni ali dok sam malo još pokušavao kombinirati datume otišlo...
-ima još tu i tamo nekih ali samo povratnih karata za Beč sa Gatwicka za 0,01 eur
-sjetio sam se i onih ryanaovih karata od 0 eura... nakon ovoga je dan odmah ljepši...
Fakat, sada sam vidio...
Bio bih pripremljeniji sa datumima, ovako me je iznenadilo i morao sam razmišljati kada uopće možemo ići pa sam tu izgubio puno vremena...
A koliko je različitih vrsta pada stranice tj. opisa tih padova bilo to je čudo.
Samo vidiš napisao si travel dates: august i september, a ja sam uspio kupiti prosinac...
Bio bih pripremljeniji sa datumima, ovako me je iznenadilo i morao sam razmišljati kada uopće možemo ići pa sam tu izgubio puno vremena...
A koliko je različitih vrsta pada stranice tj. opisa tih padova bilo to je čudo.
Samo vidiš napisao si travel dates: august i september, a ja sam uspio kupiti prosinac...
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Ocito su danas jos produljili akciju. Jer je u utorak bila samo do September.
Odn. Nisam previse ni provjeravao. Cinjenica je da imaju super destinacija. A samo na 3-4 sata od Zg.
Odn. Nisam previse ni provjeravao. Cinjenica je da imaju super destinacija. A samo na 3-4 sata od Zg.
-
- Information
-