Ajde da je bar netko sretan kad mu skinu lovu s kartice...
Rasprave i upiti o avionskim kartama, kompanijama i putovanjima avionom
- Nukac
- Davorich
- Has thanked: 6 times
- Been thanked: 91 times
Ako je sudit po kapo di banda od Ryanaira, treba razmislit o odabiru aviokompanija s kojim ćemo letit.
O’Leary told journalists in London: “Norwegian will go in four or five months. They are running out of cash. They are scrabbling around daily.”
However, O’Leary said: “Both Monarch and Norwegian are in trouble. It’s an open secret among airlines that Monarch and Norwegian may not survive through the winter. They are burning cash.
O’Leary told journalists in London: “Norwegian will go in four or five months. They are running out of cash. They are scrabbling around daily.”
However, O’Leary said: “Both Monarch and Norwegian are in trouble. It’s an open secret among airlines that Monarch and Norwegian may not survive through the winter. They are burning cash.
Jutros novosti iz Ryana.
Nova pravila oko prtljage od 1.11.2017.
Nema više dvije torbe u kabinu
, osim za one koji imaju priority boarding.
I spuštaju cijenu chekirane prtljage sa 35 funti/eura na 25 uz dopuštenih 20kg.
http://corporate.ryanair.com/news/ryana ... -november/
Nova pravila oko prtljage od 1.11.2017.
Nema više dvije torbe u kabinu
I spuštaju cijenu chekirane prtljage sa 35 funti/eura na 25 uz dopuštenih 20kg.
http://corporate.ryanair.com/news/ryana ... -november/
- Nukac
- Davorich
Ima novo pravilo, nisi ga ovdje napisala:
All other (i.e. non-priority) customers will only be allowed to bring one smaller carry-on bag on board the aircraft, while their second (bigger) wheelie bag must be placed in the hold (free of charge) at the boarding gate.
Znači i dalje možeš dvije torbe, ali jednu moraš besplatno čekirati. Besplatno!! Kod Ryanaira.
I još jedna dopuna:
Q7. Will non-priority customers be able to check their normal cabin bag at the check-in desk instead of the boarding gate?
A. No, all cabin bags must be brought to the boarding gate where the bigger one will be placed in the hold, free of charge.
Znači, obje torbe ćeš morat doteglit do ulaska u avion, gdje će ti onda čekirat veću torbu.
All other (i.e. non-priority) customers will only be allowed to bring one smaller carry-on bag on board the aircraft, while their second (bigger) wheelie bag must be placed in the hold (free of charge) at the boarding gate.
Znači i dalje možeš dvije torbe, ali jednu moraš besplatno čekirati. Besplatno!! Kod Ryanaira.
I još jedna dopuna:
Q7. Will non-priority customers be able to check their normal cabin bag at the check-in desk instead of the boarding gate?
A. No, all cabin bags must be brought to the boarding gate where the bigger one will be placed in the hold, free of charge.
Znači, obje torbe ćeš morat doteglit do ulaska u avion, gdje će ti onda čekirat veću torbu.
- Prolaznica
Pa nije onda ni tako loše.
collect moments, not things
To je samo formalizacija onoga što (neformalno) postoji već duže vrijeme, a to je prisiljavanje na predaju većih komada ručne prtljage. Do sad se većina bunila, bilo je i scena zbog toga, a sad svakome mogu jednostavno pokazat na pravila.
Tko pak uistnu jako mora brzo istrčat iz aerodroma, nek si spakira omanji ruksak kao kod Wizza.
Tko pak uistnu jako mora brzo istrčat iz aerodroma, nek si spakira omanji ruksak kao kod Wizza.
Gdje je poanta tegljenja do ulaska u avion?
I don't spend a nickel, if I can help it, unless it somehow profits my mileage account ... The miles are the goal.
Jep, sorry. Na brzinu sam preletila tekst prije nego sam izletila van. Sve je u tekstu pa čitajte.Nukac wrote: ↑06 Sep 2017, 11:09Ima novo pravilo, nisi ga ovdje napisala:
Da na račun svih ostalih putnika koji zbog toga moraju više čekati na security
I don't spend a nickel, if I can help it, unless it somehow profits my mileage account ... The miles are the goal.
- Nukac
- Davorich
I to je čisto legitimno. Ne plaćaš za čekiranje prtljage i nemaš komociju čekirane prtljage. Nego se tretira kao ručna prtljaga do ulaska u avion.
Ako želiš komociju čekirane prtljage - plati.
Ako želiš komociju čekirane prtljage - plati.
U ryanu su i do sada bili sretni ako si zatražio da se čekira ručna prtljaga i da se ne unosi u kabinu. Jedino ju je trebalo vući do gatea.
- Nukac
- Davorich
Eto samo iskustvo s čekiranjem i kretenskim Ryanairom.
Karta je kupljena za 2 putnika, i danas kod checkina: mene stavi u red 11, a mamu u red 24.
Pošto je ipak let od skoro 5 sati, a mama baš i nije s jezicima, morao sam platit sjedala da sjedimo zajedno.
Uglavnom, Ryanair namjerno razdvaja putnike.
Karta je kupljena za 2 putnika, i danas kod checkina: mene stavi u red 11, a mamu u red 24.
Pošto je ipak let od skoro 5 sati, a mama baš i nije s jezicima, morao sam platit sjedala da sjedimo zajedno.
Uglavnom, Ryanair namjerno razdvaja putnike.
- Prolaznica
Onda je to nešto novo, jer polovicu i mene je uredno stavljao zajedno (naravno, ukoliko su karte kupljene istovremeno)
collect moments, not things
- chillout23
- Been thanked: 2 times
moja ženica je išla u Portugal Ryanom prije nekih mjesec dana...išlo 6 cura (ja sam kupoval karte 2-3 mjeseca ranije) i bile razbacane po avionu 
Mjesto rođenja: Zemlja, Rasa: čovjek, Politika: sloboda, Religija: ljubav
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
Ljudi se povremeno spotaknu o istinu, ali većina njih brzo ustane i otrči dalje, kao da se ništa nije dogodilo.
-
Eric the king
mene vise zanima koji let ryanov traje 5 sati 
-
Eric the king
mislio sam da je uvrh glave 3 i pol sata to let 
-
- Information
-