Meni je od svega toga Madagascar br. 1...sudeći po slikama, dokumentarcima i pročitanome
Svuda predivne plaže, ali to vuče samo na teški chill..spavanje, lagana šetnja, plaža celi dan, kupanje...mene zanima šetnja i razgledavanje prvenstveno, pošto bi u ovoj priči bile i moje curke, onda je dobro da ima po malo od svega...da se i vidi, a da se i uživa i chilla
Ta potraga mi se veže uz one u JI Aziji..tražim i istražujem, pa iduće nakon nove godine (nakon povratka iz Indije) kreće planiranje putovanja i kupnja karata i sve kaj slijedi
Za sada je Tajland nekako na prvom mjestu, slijede Sejšeli, pa Maldivi...iako mi se čini da zadnje dvije destinacije nisu baš za planiranje jeftinijeg putovanja, ali mislim da se to sve da srediti sasvim ok..
Pa eto...ako je itko bio negdje u Africi, na destinacijama sa lijepim plažama i sa okolišem stvorenim za šetnje, neka napiše koju i da neku preporuku
Pretpostavljam da tamo ipak nije ubijanje cijenama i da bi se dalo nekih 9-10 dana kvalitetno i jeftinije složit za troje...