Slažem se. Fora serija.Almost Rosey » wrote:Sad kad spominjete The wire, podsjetiste me na Wire in the blood. Netko bi mogao reći da je sama radnja već stoput viđena, ali ja bih dr. Hillu dala da me analizira anytime
Aktualne serije
- ElliQuinn
- Felis nebulosa
Nope. Na kojem programu ide i kada?xibalba » wrote: Gledaš li Downton Abbey?
Prije 2 tjedna počela je druga sezona. Odlična serija, prati britansku aristokratsku obitelj (i njihove sluge) u doba 1. svjetskog rata.
Isto pitanje gore za Pan Am.
Ili skidate?
E, da, Wire in blood
Skidam ih.
Re: Mildred Pierce - svidjela mi se. S tim da mi je prva polovica mini serije bolja nego druga.
Ima li ovdje fanova serije Rome? Išla je na HBO, a mislim da je izišla i na DVD-u (kao "Stari Rim").
Ove sam je godine gledala po treći put. :crvenimse:
Re: Mildred Pierce - svidjela mi se. S tim da mi je prva polovica mini serije bolja nego druga.
Ima li ovdje fanova serije Rome? Išla je na HBO, a mislim da je izišla i na DVD-u (kao "Stari Rim").
Those who cannot remember the past are condemned to repeat it without a sense of ironic futility.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Gledao sam samo nekoliko epizoda, nažalost. Izvrsna serija.
Potpisi su za budale.
oho, malo sam smusena u zadnje vrijeme. znaci, pocela je. hvala na infosuxibalba » wrote:
The Good Wife je već krenula nova sezona, u nedjelju.
Damages je prije dva tjedna završila 4. i vjerojatno posljednja sezona. Nije bila loša.
rome sam gledala.
spartaka ima na to do listi.
mogu te prožvakati, al te moraju i ispljunuti
Zaboravila sam Californication, The Borgias i The Game of Thrones, čije nove sezone jedva čekam.
Toni, nabavi si Rome i pogledaj je cijelu. Fantastična serija, s izvrsnim glumcima. Pogotovo prva sezona, dok još nisu ubili Cezara (oops, spoiler!
).
Toni, nabavi si Rome i pogledaj je cijelu. Fantastična serija, s izvrsnim glumcima. Pogotovo prva sezona, dok još nisu ubili Cezara (oops, spoiler!
Those who cannot remember the past are condemned to repeat it without a sense of ironic futility.
Game of Thrones će tek na proljećexibalba » wrote:Zaboravila sam Californication, The Borgias i The Game of Thrones, čije nove sezone jedva čekam.![]()
Toni, nabavi si Rome i pogledaj je cijelu. Fantastična serija, s izvrsnim glumcima. Pogotovo prva sezona, dok još nisu ubili Cezara (oops, spoiler!).
A Rome
javljam se. imam obje sezone na dvd-u. štoviše, kupila sam ih, a ne skinula.xibalba » wrote:Skidam ih.
Nek(v)arljiva.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
samo da znate, upravo si skidam Rome
bolje vam je da bude zanimljiv, da ima seksa i priče i zapleta i.i..i
i povijesne točnosti!!
: špot:
bolje vam je da bude zanimljiv, da ima seksa i priče i zapleta i.i..i
i povijesne točnosti!!
: špot:
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
- Stitch
- Head Honcho
Potpisi su za budale.
Ako nisi ti, ja sigurno jesam.
Prva epka je bila odlična, drugoj čekam(o) prijevod.
Onda - Dean ili Sam?
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
Quiero ser tu medicina, tus silencios y tus gritos...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
Tu astronauta, el primer hombre que pise tu luna Clavando una bandera de locura...
pa ima titl. jest da je srpski al 
jos je jucer bio
dean of kors. eye of tiger na autu budi u meni cudne porive na autu
pa onda posrnuo andjeo u baloneru
edit: http://www.prijevodi-online.org/prijevo ... V%20SR.rar
jos je jucer bio
- Maleficent
Pogledala Game of thrones. Prvo mi je bilo malo dosadnjikavo, ali zbog zadnje dvije epizode jedva čekam proljeće. 
Taman u ovo doba sam gledala.dimnjak » wrote:pa ima titl. jest da je srpski al
jos je jucer bio
Prijateljičina sestra prevodi na hrvatski.
Ja volim obojicu, možda malo više naginjem Samu jer je zanemaren, micica.
A i Castiel
Samo sam sad ljuta što moram čekati tjedan dana na nastavak, ne mogu mi onako završiti!
Y es que yo no quiero pasar por tu vida como las modas No se asuste señorita, nadie le ha hablado de boda...
jel seka negdje uploada. uzasno me zivcira sprpski prijevod osobnih stranih imena...Serenità » wrote:
Taman u ovo doba sam gledala.
Prijateljičina sestra prevodi na hrvatski.
Ja volim obojicu, možda malo više naginjem Samu jer je zanemaren, micica.
A i Castiel
Samo sam sad ljuta što moram čekati tjedan dana na nastavak, ne mogu mi onako završiti!
ja sam se suzdrzala pa sam pogledala 2 u komadu. ako budem dobra i hrabra, necu gledat tri tjedna pa onda imat 3 epizode. ipak sam tip koji pogleda sezonu u komadu :maraton:
sad je sam jos vise sjeban : sometimes my mind plays tricks on me:dejzi » wrote:Koja je to već sezona Supernaturala?
Malo su mi digli tlak s onim pizdarijama oko Sama pa sam prestala gledat. I ti anđeli koji se spuštaju na zemlju su bljuv, iako je Castiel odličan lik.
sedma sezona.
i nema vise castiela i to mi se en svidja.
mislim, znam jos od kraja 6. sezone da vise nije u regjular postavi, al to ne znaci da nisam tuzna
izguglah ovo
Evo, ovdje stavi obično http://hr.podnapisi.net/dimnjak » wrote: jel seka negdje uploada. uzasno me zivcira sprpski prijevod osobnih stranih imena...
ja sam se suzdrzala pa sam pogledala 2 u komadu. ako budem dobra i hrabra, necu gledat tri tjedna pa onda imat 3 epizode. ipak sam tip koji pogleda sezonu u komadu :maraton:
Samo malo okasni, ali ako si misliš nakupiti epki, nije problem.
Mene kod srpskih najviše nervaju doslovni prijevodi imena.
Meni su oni i daljedejzi wrote:Koja je to već sezona Supernaturala?
Malo su mi digli tlak s onim pizdarijama oko Sama pa sam prestala gledat. I ti anđeli koji se spuštaju na zemlju su bljuv, iako je Castiel odličan lik.![]()
Mislim da će se Castiel ipak pojavljivati, nije ni u prošloj sezoni bio svaku epizodu.
tnx.Serenità » wrote:
Evo, ovdje stavi obično http://hr.podnapisi.net/
Samo malo okasni, ali ako si misliš nakupiti epki, nije problem.
Mene kod srpskih najviše nervaju doslovni prijevodi imena.
cinilo mi se da prijevodi.online imaju brze prijevode. nekak sam se navikla njih trazit serije a podnapisi filmove. tnx jos jednom.
sto se tice prijevoda imena...ubilo me SGU sa sudbina.....:vristi:
neces vjerovati, al isla sam gledat popis glumaca epizodu po epizoduMislim da će se Castiel ipak pojavljivati, nije ni u prošloj sezoni bio svaku epizodu.
meni sam nije bio nesto napet u gilmoricama, pa mi je takav ostao. s druge strane, deana volem jos od dark angela. neki su uzivali gledajuci albicu, neki acklesa, a neki obojeJa volim obojicu, možda malo više naginjem Samu jer je zanemaren, micica.
-
- Information
-