Pa, da. Iako, moje povjerenje u kvalitetu svih tih hranica iz supermarketa je izuzetno maleno. A i puno onih skupljih iz pet shopova. Doduše, Royal Canin za za dlaku i kožu je jako pomogao mom micu kad mu je pol dlake otpalo od one prokletinje od Whiskasa. Vrlo brzo je prestao izgledati kao križanac s egipackom mačkom.Almost Rosey » wrote:Sterilizirane mačke trebaju posebnu dijetu? Pa de me nemoj jebat
Loše televizijske reklame
-
Almost Rosey
Sve bi to bilo sjajno da su oni doista mislili da sterilizirane mačke trebaju posebnu dijetu. no, meni se nevičnoj ipak čini da htjedoše na vrlo pametan način reći da mace trebaju posebnu prehranukuki » wrote: Pa, da. Iako, moje povjerenje u kvalitetu svih tih hranica iz supermarketa je izuzetno maleno. A i puno onih skupljih iz pet shopova. Doduše, Royal Canin za za dlaku i kožu je jako pomogao mom micu kad mu je pol dlake otpalo od one prokletinje od Whiskasa. Vrlo brzo je prestao izgledati kao križanac s egipackom mačkom.
Paa, što nije ista stvar?Almost Rosey » wrote: Sve bi to bilo sjajno da su oni doista mislili da sterilizirane mačke trebaju posebnu dijetu. no, meni se nevičnoj ipak čini da htjedoše na vrlo pametan način reći da mace trebaju posebnu prehranu
-
Almost Rosey
Ma jest, ali na spomen dijete sigurno nije prva misao prehrana, nego sustezanje od hrane u svrhu mršavljenja. Ako misliš prehrana, reci prehrana. Ovako mi se čini da su htjeli pametno prevesti diet. Ili sam zabrijala 
Pa mislim da im zbilja treba lajt hrana jer leže ko krmad i postaju krmad, dakle ne diet ko hrana nego diet ko dijeta za mršavljenje. Ne?Almost Rosey » wrote:Ma jest, ali na spomen dijete sigurno nije prva misao prehrana, nego sustezanje od hrane u svrhu mršavljenja. Ako misliš prehrana, reci prehrana. Ovako mi se čini da su htjeli pametno prevesti diet. Ili sam zabrijala
Eee, tu ima problema na više razina. Zavisi imate li jednu ili više mačaka.
Problem je ako je jedna mačka sterilizirana, a druga (ostale) nije. Kako ih odvojeno hraniti? Kako?
Nemaju naviku pojesti obrok i završiti s time nego tijekom dana jedu pomalo, onako par zrna hrane pa nakon sat vremena opet itd.
Ali, tko ima jednu mačku, navodno pomaže Obesity Management od Royal Canine. Ja nisam uspjela izmanevrirati odvojenu prehranu pa nisam mjerodavna.
Problem je ako je jedna mačka sterilizirana, a druga (ostale) nije. Kako ih odvojeno hraniti? Kako?
Nemaju naviku pojesti obrok i završiti s time nego tijekom dana jedu pomalo, onako par zrna hrane pa nakon sat vremena opet itd.
Ali, tko ima jednu mačku, navodno pomaže Obesity Management od Royal Canine. Ja nisam uspjela izmanevrirati odvojenu prehranu pa nisam mjerodavna.
Da, točno to.kuki wrote: Pa mislim da im zbilja treba lajt hrana jer leže ko krmad i postaju krmad, dakle ne diet ko hrana nego diet ko dijeta za mršavljenje. Ne?![]()
Cudim se cemu se cudite. Obje macke isto kvalitetno hranim, nikakav junk. Obje se jednako krecu. Jedna je gotovo anoreksicna i list papira je tezi od nje, a druga je predebela.
Da, sterilizirane macke i kastrirani macci trebaju adaptiranu prehranu. Cak malo razlicitu obvisno o spolu zbog razlicitih predispozicija za neka oboljenja tipa urinarni trakt (ako imate oba spola, bolje zenskama dati musku klopu nego obrnuto). Pa o vrsti. Pa o tome ide li van ili je samo kucna maca.
Malo je koja reklama normalna ali izjava nije niti sokantna niti cudna.
TT mozes obje macke hraniti klopom za sterilizirane, problem je sterilizirane hraniti i dalje hranom recimo za young male, obrnuto hraniti nije problem ako je malac izasao iz "puberteta".
Da, sterilizirane macke i kastrirani macci trebaju adaptiranu prehranu. Cak malo razlicitu obvisno o spolu zbog razlicitih predispozicija za neka oboljenja tipa urinarni trakt (ako imate oba spola, bolje zenskama dati musku klopu nego obrnuto). Pa o vrsti. Pa o tome ide li van ili je samo kucna maca.
Malo je koja reklama normalna ali izjava nije niti sokantna niti cudna.
TT mozes obje macke hraniti klopom za sterilizirane, problem je sterilizirane hraniti i dalje hranom recimo za young male, obrnuto hraniti nije problem ako je malac izasao iz "puberteta".
nisam tu čula/vidjelaDinja » wrote:Dove.
...moj pupak to osjeti.
Almira Osmanović kojoj njena koža šapuće tajnu o mladosti (epimel)
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
MoždaElliQuinn » wrote: Možda zato jer ih aromatizirana Jana ima?
naravno da je marketinški potez. to što voda ni inače nema kalorija nije razlog da ovdje ne naglase. užas. sad ste me sjetili vode light koja se prodavala pred par ljeta
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
-
- Information
-