Koje je ovo zagonetno djelce?
- MmeTipfeler
Ništa ja ne prekidam, nego se nitko više neće igrati. 
šlape/papuče
ajde, ajde, lijepo smo se igrali. Sad prijeđimo na virtualni monopoly, to je možda isplativije
- MmeTipfeler
Hajde onda da se dogovorimo tko će odabrati sljedeće zagonetno djelce: ti ili ja? 
- MmeTipfeler
Dobro. Onda, da budemo do kraja fer, napisat ću odgovor na tvoje pitanje, unatoč tomu što odgovor znam samo posredno. Tomić: Što je muškarac bez brkova.
Evo djelca. Nažalost, u prvoj rečenici ima mnogo vlastitih imena.
Jedne večeri, u drugoj polovici svibnja, vraćao se neki čovjek srednje dobi iz S. kući u selo M., koje se nalazilo u susjednoj dolini B. ili B.
Ovo B. ili B dvije su grafije istoga imena. Pisac cjepidlači.
Evo djelca. Nažalost, u prvoj rečenici ima mnogo vlastitih imena.
Jedne večeri, u drugoj polovici svibnja, vraćao se neki čovjek srednje dobi iz S. kući u selo M., koje se nalazilo u susjednoj dolini B. ili B.
Ovo B. ili B dvije su grafije istoga imena. Pisac cjepidlači.
- MmeTipfeler
Nije Rus. Ne znam je li djelo uopće ikada bilo na popisu lektire - po gnjavatorstvu koje ga obilježava svakako ispunjava sve uvjete.
- MmeTipfeler
Sve znaš i ništa ti se ne može sakriti. Na redu si.
P. S. Ona ti se druga igračka ne sviđa?
P. S. Ona ti se druga igračka ne sviđa?
- MmeTipfeler
Ajmeeee. To znam i zatvorenih očiju. Bulgakov: Majstor i Margarita.
Edit. Teško je s tableta pa sada dodajem s računala, to jest nedopunjavam rečenicu, kak se i šika: Jednom u proljeće, u vrijeme neobično toplog sutona pojavila su se na Patrijaršijskim ribnjacima u Moskvi dvojica građana.
Edit. Teško je s tableta pa sada dodajem s računala, to jest nedopunjavam rečenicu, kak se i šika: Jednom u proljeće, u vrijeme neobično toplog sutona pojavila su se na Patrijaršijskim ribnjacima u Moskvi dvojica građana.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 832 times
- Been thanked: 1579 times
Molim lijepo, daleko sam od kante svoje bio. Tablet ima nekih prednosti, no ne tiču se foruma.
Potpisi su za budale.
Imam i seriju od 10 epizoda, ruska ekranizacija... izvrsno!MmeTipfeler wrote: ↑20 Apr 2017, 02:52Ajmeeee. To znam i zatvorenih očiju. Bulgakov: Majstor i Margarita.
- MmeTipfeler
- MmeTipfeler
Sve znaš. Pih! Idi i odgovori na Adisovo pitanje.
-
- Information
-