Probajmo zamisliti društvo u kojem se svi jebu sa svima, uzduž i poprijeko, i u kojem ne smiješ reći da nisi nikad jebo, jer ćeš naići na osudu okoline, gađenje, a vrlo izgledne su i batine.nodens » wrote:
Probajmo zamisliti Rosu Parks 1955. u Alabami da kaže
Moja je prednost što sam crnkinja
... i da pri tome ima toliko ljigavo-samozadovoljnu facu.
Toliko o tome koliko su homići 'ugroženi' u Hrvatskoj, tj. koliko je to usproedivo sa rasnim zakonima prije 50 godina.
A glede 'braka', ovi koji se bune (blue) na potezanje ideje 'braka' sa životinjama, uopće ne razumiju o čemu se tu radi. Brak, kao što će oni intelektualno pošteniji među vama lijevima priznati - uopće nije bitan. Ne mora ni postojati. Na 'gay braku' se inzistira ne zbog samog braka ili nekakvih privilegija - nego upravo zbog utuvljivanja ljudima u glavu da 'nema razlike između jedne i druge orijentacije'. Dakle, poanta je normalizacija homoseksualnosti, zato guraju bajke o dva kralja djeci od 5, 6 godine, u slikovnice im ubacuju 'raznolike' obitelji, ono, Lisa ima tatu i mamu, Peter ima dva tate, a George ima dvije mame... sve je to jedno te isto.
Znači, budući da brak kao takav uopće nije 'issue' ovdje - ovi blue-ini logički prigovori o tome kako životinje nisu inteligentne i ne mogu ništa potpisati - posve su promašeni. Zoofili bi mogli tražiti brak doslovno iz istog socijalnog razloga: da se njihove seksualne sklonosti prestanu doživljavati kao nešto poremećeno, nenormalno ili nešto o čemu se mora šutjeti. Nego žele da se mogu svojim seksualnim sklonostima 'naglas ponositi'. Pri tome, dakako, nije uopće bitno ako nekoga to sablažnjava - kao što veli onaj mudri klinac iz amerike - just get over it.
I progres takvog društva u sve više jebanja, ono čista mržnja spram nejebičara, progon, sve. I ti se čudiš čemu to, zašto te netko hoće umlatit jer nisi nikad jebo, šta koga briga oš ti jebat ili nećeš.
Ali neee! Jebat ćeš ti jebat, kad ti mi kažemo, inače...
Neće se valjda sav normalan svijet morati sablažnjavati nad tih par posto nejebičara? Il' nek jebu il' nek nestanu. Dosta je toga više!
Ako im se ne jebe, nek' to fino potisnu u sebi i nek' jebu. Ako su mogli biti jebežljivi njihovi preci, prapreci, čukunpreci itd, sad će tu netko mijenjati tradiciju? E, ne'š!