Read-only!
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 612 times
- Been thanked: 948 times
Budući da aktivnosti ionako nema, forum sam maloprije zaključao. To je tô, nema više pisanja, preostaje vam samo čitanje. Nije isključena mogućnost da jednom u budućnosti ponovno otvorim Trkeljanje, ali to ću učiniti jedino ako se skupi dovoljan broj forumaša - pedesetak, recimo - zainteresiranih za svakodnevno sudjelovanje. Pristup "malo bih, malo ne bih" uopće me ne zanima. Organizirajte se dakle pa mi javite mejlom ili privatnom porukom.
Živjeli!
Živjeli!
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Otvorio sam točno pola foruma, konkretno kategorije Općenite koještarije, Društvene igre i njihove posljedice, Kultura, umjetnost i mediji te Svašta nešto, u kojoj jedino Arhiv nije namijenjen za pisanje. On se i ne vidi dok ne objavite četvrti post. Tada se čarobno pojavljuje na vašem ekranu. 
Zašto je tako? Imamo 611 članova s manje od tri posta, najveći dio njih uopće nije pisao. Tko želi čitati stare teme, tzv. topničke dnevnike, mora se potruditi.
Zašto je tako? Imamo 611 članova s manje od tri posta, najveći dio njih uopće nije pisao. Tko želi čitati stare teme, tzv. topničke dnevnike, mora se potruditi.
Potpisi su za budale.
- Stitch
- Head Honcho
Riješeno. Imate na raspolaganju i informatiku.Stitch wrote: ↑09 Jan 2025, 23:19Kad stignem, otvorit ću i kompjutorski dio odnosno kategoriju Informatika u teoriji i praksi. Izgleda mi kontraproduktivnim biti na internetu, a ne pisati o tome.
Drugo zasad neću dirati. Komu smeta, neka se logira pa prigovara na odgovarajućim temama.
Potpisi su za budale.
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 32 times
Kategorije Znanost - ma kakva bila, Ozbiljno o neozbiljnome i Dobar izgled i kako ga steći namjeravao sam otključati u skladu s prometom, postupno - ali kako smo samo Mile, Zmaj i ja aktivni, vidim da nema potrebe. Oni koji virkaju, premda jesu dobrodošli, nisu bitni za budućnost Trkeljanja. Onima koji pišu pak dosta je i ovo. Možda čak previše. 
Kako god, 17. rujna, kad forum uđe u petnaestu godinu postojanja, otvorit ću barem jednu podforumsku grupu. Vjerojatno Znanost. Kad već započinjem teme, mogao bih govoriti o struci, a ne o trivijalijama.
Kako god, 17. rujna, kad forum uđe u petnaestu godinu postojanja, otvorit ću barem jednu podforumsku grupu. Vjerojatno Znanost. Kad već započinjem teme, mogao bih govoriti o struci, a ne o trivijalijama.
Stitch
- admin
- Grand Master of the Jedi Order
- Been thanked: 32 times
Njima neću ni otvarati preostale kategorije. No kad zadovolje taj minimum, sve će im se automatski otključati.
A vi ostali - od danas možete pisati gdje god želite, samo mi dajte malo vremena.
Stitch
- Pastir
- Has thanked: 986 times
- Been thanked: 480 times
Nisam primijetio da mi se forum povećao – ali nisam dobro ni gledao. Tražio sam sličicu da mi ide uz profil, pa onda i kako je staviti.
Neke su stvari jednostavne i intuitivne, a neke uopće nisu. Kome se mogu obratiti za pomoć?
Tehnologija je stablo bez korijena. Plod je gorak.
- Stitch
- Head Honcho
Otvorio sam ACP da svima dodijelim jednake dozvole (i prava), što načelno nije teško učiniti, dovoljno je nekoliko klikova - ali kad sam zavirio u grupe, otkrio sam da broj neaktivnih korisnika sustavno raste (umjesto da pada). Stoga ću još malo pričekati s tim. Namjera mi je motivirati nove forumaše da sudjeluju, a to ću i učiniti - čim otkrijem kako.
Potpisi su za budale.
-
- Information
-