Za rođenje prestolonasljednika!

Dobre želje i pozdravi
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 25 Jul 2013, 10:50

Margarita » wrote:Ja u gljive više ne idem, zamjerila mi se šuma i krpelji za cijeli život. Ako i potraje zbog tih gamadi.
Nisi jela dovoljno češnjaka, zato su te ugnjavili.

Whereabout

Post 25 Jul 2013, 20:43

ali » wrote:
Da, počinjem sumnjati da nosi periku :D

A Camilla je svima odvr....khm...sumnjiva, zato Britanci i ne žele da Kraljica Čarliju prepusti tron.

Kamila kraljica :mama: :zubo: :facepalm:
Ja sam pomno promatrala frizuru i mislim da se vide neki dijelovi (straga) koji svjedoče da je stara kojih dva dana, ali svejedno mislim da je moguće i da ju je posjetio frizer. :durica:

Čitala sam na Salon.com da svi komentiraju njezin trbuščić.

A Camilla, pa, iako je ovdje nekima simpatična, moram priznati da mi ni ona ni Charles nisu nešto zanimljivi. I Diana mi je zanimljivija. Opet, to je nepošteno jer vjerojatno ima veze i s tim da me C. zbunjuje svojim izgledom. :zubo:

Btw, iz Londona se povodom događaja javljala i neka novinarka koja je navodno poznata i po tome da je bivša forumašica. Sjećam je se i bila mi je simpatična na forumu.
.
Leteća
babin nakurnjak

Post 26 Jul 2013, 14:44

Nick, or it didn't happen. :raspa:
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Whereabout

Post 28 Jul 2013, 02:44

Leteća » wrote:
Nick, or it didn't happen. :raspa:
Čak i da gazda nije zabranio, ne bih se usudila. Ma, to je neka stara priča i bila je obrađivana negdje, ali se sad nikako ne mogu sjetiti gdje! :hekla:
.
Leteća
babin nakurnjak

Post 06 Aug 2013, 12:28

Whereabout » wrote:Prijava postova za brisanje - kako taj podforum moderira dejzi za koju ne znam dolazi li ovdje, stavljam tu linkove:

https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=232787#p232787
https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=232924#p232924 (samo odgovor, ali da se pobriše)
https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=233280#p233280

Postovi su datirani dan-dva prije ovog s problematikom oko privatnih podataka, i upravo su vjerojatno bili i triger za sve ovo. A i osobno ne bih da to više stoji tu.
I ti bi sad da se brišu moji onelineri? Pa to je autorsko djelo, pobogu. :zubo:
Ma nek briše kome se briše, pa i ovaj post koji upravo pišem.
Ali ne, nije to bio nikakvi jebeni triger za bilo što. :facepalm:

Ali onako općenito, daj me prosvijetli.

Kada pišeš postove tipa 'netko negdje je netko i taj netko hoće nešto' što očekuješ?

Da te pitaju na PP što si točno mislila, da se dive tvom poznavanju nekoga i nečega ili nešto treće?
Whereabout

Post 06 Aug 2013, 12:36

Leteća » wrote:
I ti bi sad da se brišu moji onelineri? Pa to je autorsko djelo, pobogu. :zubo:
Ma nek briše kome se briše, pa i ovaj post koji upravo pišem.
Ali ne, nije to bio nikakvi jebeni triger za bilo što. :facepalm:

Ali onako općenito, daj me prosvijetli.

Kada pišeš postove tipa 'netko negdje je netko i taj netko hoće nešto' što očekuješ?

Da te pitaju na PP što si točno mislila, da se dive tvom poznavanju nekoga i nečega ili nešto treće?
Neka ostane tvoj post, a moja dva (sad tri s ovim) nek se maknu (poslala sam pm Pješčanoj u vezi tog, s obzirom da ne ide drugačije). Ostatak tvojeg posta ne razumijem, nisam pametna.
.
Leteća
babin nakurnjak

Post 06 Aug 2013, 12:45

Whereabout » wrote:
Neka ostane tvoj post, a moja dva (sad tri s ovim) nek se maknu (poslala sam pm Pješčanoj u vezi tog, s obzirom da ne ide drugačije). Ostatak tvojeg posta ne razumijem, nisam pametna.
Pametna si, znaš i sama (nadam se da to nije bilo otkrivanje privatnog podatka). :misli:
Ali da preformuliram - čemu služi to bacanje aluzija i nejasno izražavanje na forumima?
Primijetila sam to i kod nekih drugih forumaša, više tamo nego ovdje, pa me zanima koja je svrha takve komunikacije.

Govorim općenito, a ne samo o tebi niti o ovih par postova.
Whereabout

Post 06 Aug 2013, 13:47

Leteća » wrote:
Ali da preformuliram - čemu služi to bacanje aluzija i nejasno izražavanje na forumima?
Primijetila sam to i kod nekih drugih forumaša, više tamo nego ovdje, pa me zanima koja je svrha takve komunikacije.

Govorim općenito, a ne samo o tebi niti o ovih par postova.
Što se mene tiče, napisala sam to u trenutku neke prpošnosti, ne umišljajući da na taj način proizvodim neku svrhu u komunikaciji. Naknadno sam samo ostavila zahtjev da se, ako može i ako nije preteško, pobriše. To je sve.
.
Leteća
babin nakurnjak

Post 06 Aug 2013, 14:56

Bilo mi je malo bezveze to spominjanje nekoga koga zapravo ne želiš spomenuti. Kao 'ja sam upućena i znam sve i svakoga na forumima'. I to ni skim komentirala jer je nebitno.

A onda odjednom tražiš brisanje sasvim bezazlenih postova koji su navodno bili 'triger' za sve i svašta. Da ih nisi okačila na tehnička pitanja već bi svi zaboravili da uopće postoje, dakle opet ih dižeš i pridaješ im nekakvu važnost.

Whereabout, čemu sve to?
Whereabout

Post 06 Aug 2013, 15:01

Leteća » wrote:Bilo mi je malo bezveze to spominjanje nekoga koga zapravo ne želiš spomenuti. Kao 'ja sam upućena i znam sve i svakoga na forumima'. I to ni skim komentirala jer je nebitno.

A onda odjednom tražiš brisanje sasvim bezazlenih postova koji su navodno bili 'triger' za sve i svašta. Da ih nisi okačila na tehnička pitanja već bi svi zaboravili da uopće postoje, dakle opet ih dižeš i pridaješ im nekakvu važnost.

Whereabout, čemu sve to?
Ne pridajem nikakvu važnost (na gore opisani način), želim da se riješi kao tehničko pitanje - zato i jesam stavila na tehnička pitanja (a ne ovamo, post koji si kvotala povukla si s - Tehničkih pitanja) i zato jer ne vjerujem da dejzi svaki dan čita prijave postova. To nisu "bezazleni postovi" (odnosno mogli bi biti, ali nisu nužno) - to su postovi gdje sam greškom natuknula nešto što je nečiji privatni podatak i netko bi na temelju tog mogao kopati o čemu se i o kome radi, a to ne želim.
.
Leteća
babin nakurnjak

Post 06 Aug 2013, 15:26

Natuknula 25. 7., do sada ti nije smetalo (ni bilo kome drugome), a sada je odjednom postao problem. To nije u domeni tehničkih problema nego čiste alkemije.
Whereabout

Post 06 Aug 2013, 16:57

Leteća » wrote:Natuknula 25. 7., do sada ti nije smetalo (ni bilo kome drugome), a sada je odjednom postao problem. To nije u domeni tehničkih problema nego čiste alkemije.
Smetalo me i razmišljala sam o tome i prije, ali nisam tražila do danas. Tehnički problem je u smislu da se jednostavno odgovori na zahtjev da se to pobriše. I to bi bilo to, nema dalje.
.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 06 Aug 2013, 17:00

Jab to briso.

Nikakva steta nece biti pocinjena a Verica ce nam biti sretna.

Ili nesretna... :misli:

Ma svejedno, glavno da se emocije vrte...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Leteća
babin nakurnjak

Post 06 Aug 2013, 17:10

A ja se taman počela ufuravati u kraljevsku problematiku. :tuzni:
Whereabout

Post 06 Aug 2013, 17:30

Leteća » wrote:A ja se taman počela ufuravati u kraljevsku problematiku. :tuzni:
Ne ufuravaš se u tu problematiku od 26. 07. pa nisi trebala ni danas.
.
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 06 Aug 2013, 19:41

Euklid » wrote:Jab to briso.

Nikakva steta nece biti pocinjena a Verica ce nam biti sretna.

Ili nesretna... :misli:

Ma svejedno, glavno da se emocije vrte...
Oh, oh...
Da ne bi plebejci odlučivali o plavoj krvi, dabome...

Ionak već ima dva žuta.

Pa nije ni ovaj forum kurvina guzica!
judolino
Swine Who Must Be Obeyed

Post 06 Aug 2013, 19:50

judolino » wrote: Oh, oh...
Da ne bi plebejci odlučivali o plavoj krvi, dabome...

Ionak već ima dva žuta.

Pa nije ni ovaj forum kurvina guzica!
A sad je dobila i trajni crveni.
Ah, tuge i nevolje...
Falit će mi ko Polino.
Euklid
old school
Been thanked: 1 time

Post 06 Aug 2013, 20:25

A daj nemoj me jebat da si permao vericu???

Izvoli odmah ponisti tu odluku.

Jel zasjedao plenum CK SK oko tog pitanja?
Nije.

Mislim, nije ni meni bas jako simpaticna sa stalnim zanovijetanjem oko bilo cega ali kuzi se da je cura malo smusena i izgubljena. Zapravo ustogljena.

Trebalo joj je pomoci da se malo oslobodi i opusti a ne se odmah igrat Coline.

Da ne kazem Poline...
'if you fall, i'll be there' (floor)
  • Information