Ne izvlačim se, marim za te.
Bit će valjda još tema, ne moramo se žuriti, uostalom. phpBB je spor ali dostižan. Dugo mu treba da se iz meditacije prene, no kad produkcija počne, moći ćemo teme mijenjati ko čarape.
Ne izvlačim se, marim za te.
Rat je mjera svih stvari, onih koje jesu da jesu i onih koje nisu da nisu. Tako bi glupoga Protagoru ispravio mudri Heraklit, a ja mu vjerujem.
Ništa protiv rata, samo, kad već postavljaš pitanja red bi bilo da postaviš i odgovore.
Odgovore imaju teolozi. Ja sam filozof, imam samo pitanja.Šabović Adis wrote: ↑12 Feb 2017, 22:58Ništa protiv rata, samo, kad već postavljaš pitanja red bi bilo da postaviš i odgovore.![]()
A kad smo bili razvedeni?
Jesi li glasao? Jesi. Ne može dvaput, taknuto - maknuto.
Dobra je i narančasta. Inače ne volim tu boju, ali ima dosta žutog pa nije loše.Stitch wrote: ↑12 Feb 2017, 21:59Izgleda da lijevi vode, tijesno ali zasluženo, jer su pronašli snage i motiva u finišu utakmice. S obzirom na to tko je dao gol, zlobnici bi možda posumnjali na doping, ali mi znamo da je natjecanje regularno.
S tim u vezi, još malo pojačanja, ovaj put iz phpBB-ova tabora - narančasta tema, također s avatarima lijevo. Prosurfajte malo demom, možda je atraktivnija od plave.![]()
haha čim sam objavila post, sjetila sam se da tebi takav vjerojatno odgovara. no problems
Users browsing this forum: ClaudeBot and 0 guests