Hvala.dejzi » wrote:Eto, imate 20.
Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
Fala ti ko sestri.Margarita » wrote:Doniram sve svoje smajliće. Ako ih i koristim to je samo zato što mislim da se to očekuje od mene.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 861 times
- Been thanked: 1651 times
Potpisi su za budale.
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Ovaj...spor mi forum nekako. Jel to samo u mene? Mislim, evo maloprije mu je trebalo 2 pokušaja i 3-4 min. da pošalje post. Dobro, bio je poduži post
, al ni kraće baš brzo ne šalje.
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
Imam pitanje koje ne znam di ću postavit.
Naime ne znam stavit slike u post. Prije nekog vremena sam znala ali sad mi se sve pobrkalo s tim registriranjem u te usluge..
jel vi znate o čemu ja?
Naime ne znam stavit slike u post. Prije nekog vremena sam znala ali sad mi se sve pobrkalo s tim registriranjem u te usluge..
jel vi znate o čemu ja?
kurvanjski avatar, a
- Euklid
- old school
@chilli
Instaliraj si fodi.frubar aplikaciju, s njom lagano uploadaš fotke i onda samo ctrl+v u post koji pišeš ovdje na Trkeljanju
Instaliraj si fodi.frubar aplikaciju, s njom lagano uploadaš fotke i onda samo ctrl+v u post koji pišeš ovdje na Trkeljanju
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Donna Sole
Probat ću tako, hvala na trudu i savjetu.Euklid » wrote:@chilli
kurvanjski avatar, a
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 861 times
- Been thanked: 1651 times
Ako želiš upload svojih slika na forum, to nije moguće, opcija je ukinuta. Prvo ih trebaš dignuti na neki servis.
A ako želiš prikaz nekih slika s Neta, za to služi tipka Img u editoru. U tagove koji se pojave kad klikneš na nju ubaci adresu fotke (copy - paste, ne može biti jednostavnije).
A ako želiš prikaz nekih slika s Neta, za to služi tipka Img u editoru. U tagove koji se pojave kad klikneš na nju ubaci adresu fotke (copy - paste, ne može biti jednostavnije).
Potpisi su za budale.
..u zadnje vrijeme osim standardnih mojih edit i kvot trablova, imam jos neke malo, ono..vijuviju manifestacije trkeljanja.
danas sami isao riplejat peri na post i dobio nesto, ono..vijuviju. to me se u zadnjih par dana jos par puta dogadjalo.
dakle, sta je ovo?

ono, nemoc. oce mi neko rec sta je ovo, kako sam do toga dosao? tj, ne kako sam dosao, ne zanimaju me detalji, nego.. sta napravit da opet ne dodjem do ovog gore neceg slicnog?
sve se pobucalo, umjesto kvotova stavlja mi dijelom linkove, ne zna se ko je kome sta kvotao, odakle, onda jos to sve bude i sa strane, ono.. kkh? ..koji kua hepns?

danas sami isao riplejat peri na post i dobio nesto, ono..vijuviju. to me se u zadnjih par dana jos par puta dogadjalo.
dakle, sta je ovo?

ono, nemoc. oce mi neko rec sta je ovo, kako sam do toga dosao? tj, ne kako sam dosao, ne zanimaju me detalji, nego.. sta napravit da opet ne dodjem do ovog gore neceg slicnog?
sve se pobucalo, umjesto kvotova stavlja mi dijelom linkove, ne zna se ko je kome sta kvotao, odakle, onda jos to sve bude i sa strane, ono.. kkh? ..koji kua hepns?
- nina williams
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 2 times
Pa ima to...vaik je i bilo...recimo otvoriš naslovnicu, pa klikneš na View new posts* ili View unread posts i kad ti izbaci teme, lijevo od naziva svake od njih, imaš narančasti kvadratić-linkić. (Ima taj kvadratić i neku streličicu u donjoj desnoj ćoši.) Kad metneš miš na njega, bez klikanja, čak i piše View first unread post.Pješčana » wrote:nego, ovaj novi izgled foruma..ja bih jako rado kad bi se nudila opcija "pogledaj prvi nepročitani post". jel to izvedivo?
*Ne moraš to baš radit, moš i otvorit bilo koji PDF.
-
- Information
-