Tehnikalije foruma - tekuća pitanja
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Koji je ovo đavo?Zekoslawa » wrote:
Kao kad sam jednom na Hreliću vidio da lik prodaje na pol praznu bocu Amara...
'if you fall, i'll be there' (floor)
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
E, ak nisam preživio već jeno 10 smakova svijeta nisam ni jedan.Tea Tree » wrote:E, dobro si. Nove korisnike namami s par tankih šnita, sve s istog pršuta od preklani. A sebi samo slaže zalihe kad bude onaj smak svijeta od babe Vange.
Taman ću si još pršute konzervirat...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Koji se ovo kurac dogodija sa ovim forumom? Uru vrimenea nisam moga otovrit ovaj forum! 
A di sam moga javit
A lipo bogami, nego kako si napravija? Sta je bio uzrocnik problemaMightyMe » wrote:Ma znan, zajebajen te.
Iz nekog nepoznatog razloga, dogodilo se ono šta ti je pisalo:
I nakon par klikova sve radi, nema tu velike mudrosti. Samo klikneš repair. 
Code: Select all
A general error occured: General Error
» SQL ERROR [ mysqli ]
Incorrect key file for table './trkeljan_phpbb/phpbb_sessions.MYI'; try to repair it [126]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.-
visekratni klon
Ako je link https ne otvara, ako je http onda ide u drugi tab. Ne znam zašto.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 863 times
- Been thanked: 1654 times
I dalje mislim da je defaultno otvaranje teme na zadnjem postu dobra ideja. U svim okolnostima. 
Potpisi su za budale.
To i ja mislim, ali kad otvaram temu NElogiran a kliknem na zadnji post, otvori se prvi post teme.Stitch » wrote:I dalje mislim da je defaultno otvaranje teme na zadnjem postu dobra ideja. U svim okolnostima.
- Stitch
- Head Honcho
Da, i opcija "Quote" nelogiranim korisnicima također bi bitno olakšala sudjelovanje.
Da, i opcija "Quote" nelogiranim korisnicima također bi bitno olakšala sudjelovanje.
Potpisi su za budale.
Cini mi se da se prominija i font slova, sve nesto cudni, bar meni na mobiteluMightyMe » wrote:Sad šalje na zadnji post, al se iz nekog razloga pojavljuje ovo "No posts". Nešto se tu zasralo, probat ću popravit. U međuvremenu nek stoji ovako.
Šta se tiče quotanja, to i mene iritira, ali ne vidim način kako to promijeniti.
- Stitch
- Head Honcho
Predložio sam da se to promijeni prije godinu dana. Pa prije godinu i pol. Nije prvi put da pišem o tome.
Odbijeno je pod idiotskim obrazloženjem da će se tako korisnici češće logirati. Hoće klinac.
A bilo je riječi i o tome da će neke ovdje slučajni posjetitelji manje stalkati. Taj je razlog - ako se uopće razlogom može nazvati - također debilan.
Potpisi su za budale.
Bilo bi bolje da nisi govorija nista, i da majti nije nista ni pokusavaStitch » wrote:
Predložio sam da se to promijeni prije godinu dana. Pa prije godinu i pol. Nije prvi put da pišem o tome.
Odbijeno je pod idiotskim obrazloženjem da će se tako korisnici češće logirati. Hoće klinac.
A bilo je riječi i o tome da će neke ovdje slučajni posjetitelji manje stalkati. Taj je razlog - ako se uopće razlogom može nazvati - također debilan.
-
- Information
-