A ne znam, baš smo mići forumić, da nas je masa to bi se nekako pogubilo, ovako imam osjećaj da bi te slike jako stršale.
Kako ste danas obučeni?
isuse, oćemo postat ko one tamo na modi, pa ćemo jedna drugoj awwww-at i cmokat kombinacije?
kad smo kod toga, morti, mislim da si fufala ton žute narukvice, malo tamnija bi se odlično ukopila! :modna kritičarka:
pljase, lajkam ovo! sama sebi zvučim grozno dok ovo pišem! mislim da neću više dolazit na ovu temu ako se počnete slikavat
još će i morti postat modna blogerica! morti, oćeš bit na ljupkinoj i aninoj strani, ili na barbarinoj! rat blogerica? ste čule za njega?
e da, ontopic: tamno plave rebatinke, crne baletanke, svijetlo-tamno plava majica (pruge su te koje su svijetle i tamne) sa dubokim lađa izrezom, šišmiš rukavi! preko toga sivi baloner! plave naušnice, one viseće, al ne vise puno, fine su! svi ih lajkaku, pa biste ih i vi lajkali!
i narukvica, uobičajena crna kožna sa metalnim gumbićima!
imam čak jednu boju na sebi
kad smo kod toga, morti, mislim da si fufala ton žute narukvice, malo tamnija bi se odlično ukopila! :modna kritičarka:
pljase, lajkam ovo! sama sebi zvučim grozno dok ovo pišem! mislim da neću više dolazit na ovu temu ako se počnete slikavat
još će i morti postat modna blogerica! morti, oćeš bit na ljupkinoj i aninoj strani, ili na barbarinoj! rat blogerica? ste čule za njega?
e da, ontopic: tamno plave rebatinke, crne baletanke, svijetlo-tamno plava majica (pruge su te koje su svijetle i tamne) sa dubokim lađa izrezom, šišmiš rukavi! preko toga sivi baloner! plave naušnice, one viseće, al ne vise puno, fine su! svi ih lajkaku, pa biste ih i vi lajkali!
i narukvica, uobičajena crna kožna sa metalnim gumbićima!
imam čak jednu boju na sebi
meg ti je glupa!!! :xlux:
kako to misliš, stršale?Morticia » wrote:
A ne znam, baš smo mići forumić, da nas je masa to bi se nekako pogubilo, ovako imam osjećaj da bi te slike jako stršale.
pa nitko nas ne čita, a svi se znamo
Mulice, ti nećeš dolaziit ako bude slika?
baš
super ti je kombinacija btw.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
ne bi mogla podnijeti da postanemo ko one tamo!Pješčana » wrote: Mulice, ti nećeš dolaziit ako bude slika?
ja sam njih čitala samo da bi vidila kad će izbit fajt, kad će neka reć onoj drugoj da izgleda ko drolja, a ova njoj da je onako časna!
pa da...helloooo!Morticia wrote:Mulice, nemam danas žutu narukvicu. Skoncentriraj se.![]()
kome si ostavila žutu narukvicu doma?
s njom bi ostavila dojam, ovako ti je kombinacija...blaaah!
kad će neka reć da je išla na posao s dekolteom??? da joj možemo reć da je fufa?
ja sam svaki dan s dekolteom
ajde reci pa biraj di ćeš da te banam
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
meni je to malo pretjerano!
ne znam što druge curke misle, ali ići an posao s dubokim dekolteom mi je malo too much!
znaš da su mi tvoje kombe inače mrak i sve to, al ono...dekolte na posao...not my cup of tea!
al si mi svejedno supač, kjutač i awwwić
šteta!Morticia wrote:Ja u životu tamo nisam zavirila na modu.
pojma nemaš što si propustila! jedno vrime je jedan muškarac postao svoje kombinacije odjeven ko žena!
sjećam se jedne: kratke, ultra kratke pokidane traperice, ispod toga mrežaste pink hulahopke, na nogama roze ili plave štikle 2 broja manje!
Postane zanimljivo čim se neka usudi reći kako joj neka komba nije awww. Posebno onoj koju Mulica obožava. Žena s čudnim nogama.
Btw, jučer sam na LJES-u tamo na topicu o fetišima naletjela na post lika koji se pali na takve noge. Možda bi ih trebalo spojiti.
Btw, jučer sam na LJES-u tamo na topicu o fetišima naletjela na post lika koji se pali na takve noge. Možda bi ih trebalo spojiti.
vid, mulice,
kad imaš sise, teško je ne imat dekolte. na sise ne idu baš zatvorene majice ili one s okruglim malim izrezom, jer je sve još veće i po meni, nije lijepo.
ako nemam na sebi dolčevitu, košulju ili neku zatvorenu haljinu, u 95% sluičajeva imat ću V izrez.
da bih imala majicu koja će mi pokriti i grudi a neće završiti na bubrezima, uglavnom uzmem veći broj. samim time nije duboki dekolte, niti si to u startu spomenula, ali je dekolte.
disklejmer
[spoiler]ne branim se niti povlačim priču na sise i dekolte[/spoiler]
i slobodno se to tebi smije i ne sviđati
još ću se suzdržavati da se ovdje ne pokoljemo! fala na awwwiću 
kad imaš sise, teško je ne imat dekolte. na sise ne idu baš zatvorene majice ili one s okruglim malim izrezom, jer je sve još veće i po meni, nije lijepo.
ako nemam na sebi dolčevitu, košulju ili neku zatvorenu haljinu, u 95% sluičajeva imat ću V izrez.
da bih imala majicu koja će mi pokriti i grudi a neće završiti na bubrezima, uglavnom uzmem veći broj. samim time nije duboki dekolte, niti si to u startu spomenula, ali je dekolte.
disklejmer
[spoiler]ne branim se niti povlačim priču na sise i dekolte[/spoiler]
i slobodno se to tebi smije i ne sviđati
to ona kojoj su butovi široki koliko i gležanj?Bios » wrote:Postane zanimljivo čim se neka usudi reći kako joj neka komba nije awww. Posebno onoj koju Mulica obožava. Žena s čudnim nogama.![]()
isuse, kako su nekome one noge sexy?
ne do bog njoj napisat da joj nešto loše stoji!
u biti, ona je svaki dan obučena gotovo jednako! gole noge, gore pokrivena, sandale crne ružne svakodnevne!
pješčana, sprdala sam se!

naravno da je dekolte IN! i ja imam sise i nosim dekolte...pristojni dakako! ne očekujem od ljudi da me gledaju u oči, nego oćem da bace pogled na sise! nek ljudi uoče moje kvalitete!
a ovo gore si dobro rekla! u uskim časnasestra majicama se pare još veće!
naravno da je dekolte IN! i ja imam sise i nosim dekolte...pristojni dakako! ne očekujem od ljudi da me gledaju u oči, nego oćem da bace pogled na sise! nek ljudi uoče moje kvalitete!
a ovo gore si dobro rekla! u uskim časnasestra majicama se pare još veće!
eee...drolije ga brzo izgube kad idu s dekolteom na posao!Pješčana » wrote:jebemu! izgubila sam smisao za humor
nemoj me banat, neću više
-
Almost Rosey
Danas sam napokon izašla iz kuće pa mogu prijavit 
Daklem, ljučibasta majica kratkih puf rukavića, crna vesta nabranih rukava, fine traperice koje su gore uske a dolje padaju široko, imaju tanke bijele prugice po sebi, loše objašnjavam
ljučibaste čorapice, bež/prljavoroze/njudaste
Tamaris cipele
plavi baloner sa smiješnim ćukom-brošem i torbu boje konjaka.
Daklem, ljučibasta majica kratkih puf rukavića, crna vesta nabranih rukava, fine traperice koje su gore uske a dolje padaju široko, imaju tanke bijele prugice po sebi, loše objašnjavam
- Malo Pljase
Pljasetu se jako teško koncetrirati na ove opise.
ne mogu si predočiti većinu stvari...
Znači, da se ne nadam fotkicama?
ne mogu si predočiti većinu stvari...
Znači, da se ne nadam fotkicama?
Ja sam jučer imala crnu majicu crnu čupastu (?) suknjicu crne tajice i srednjoškolske starke s novim srebrnim vezicama. Neka gospođa me pitala jel mi Punki brat. (Ja sam rekla da nije i da sam je ukrala.)
Danas sam imala crnu majicu, traperice i prugaste starke. Neka gospođa koju je Punki fiksirala pogledom je rekla "a, ti joj nisi mama, premlada si".
Savjetujte mi što da obučem dok me policija ne pita kako su me roditelji pustili samu s tim djetetom van.
Danas sam imala crnu majicu, traperice i prugaste starke. Neka gospođa koju je Punki fiksirala pogledom je rekla "a, ti joj nisi mama, premlada si".
Savjetujte mi što da obučem dok me policija ne pita kako su me roditelji pustili samu s tim djetetom van.
- Malo Pljase
Ne razumim, ako nove špigete na starkama nisu znak ozbiljnosti... šta je?
Ja sam danas Zvirima kupila falše starke broj 21, jedva čekam da se uskladimo...
Ja sam danas Zvirima kupila falše starke broj 21, jedva čekam da se uskladimo...
-
Almost Rosey
- Maleficent
Nije fora što ne postate slike. Ovak si svak može zamislit kak mu paše, a ko zna kak to zapraf zgleda.
Ja se neću opisivat, previše sam mainstream za vas.
Ja se neću opisivat, previše sam mainstream za vas.
-
- Information
-