Kako ste danas obučeni?

Ljepota za sve: nađite pravi savjet!
Morticia

Post 29 Mar 2012, 10:56

:rofl:
A ne znam, baš smo mići forumić, da nas je masa to bi se nekako pogubilo, ovako imam osjećaj da bi te slike jako stršale. :o

MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Mulica

Post 29 Mar 2012, 10:59

isuse, oćemo postat ko one tamo na modi, pa ćemo jedna drugoj awwww-at i cmokat kombinacije? :visi:
kad smo kod toga, morti, mislim da si fufala ton žute narukvice, malo tamnija bi se odlično ukopila! :modna kritičarka: :o

pljase, lajkam ovo! sama sebi zvučim grozno dok ovo pišem! mislim da neću više dolazit na ovu temu ako se počnete slikavat :mama:
još će i morti postat modna blogerica! morti, oćeš bit na ljupkinoj i aninoj strani, ili na barbarinoj! rat blogerica? ste čule za njega? :o

e da, ontopic: tamno plave rebatinke, crne baletanke, svijetlo-tamno plava majica (pruge su te koje su svijetle i tamne) sa dubokim lađa izrezom, šišmiš rukavi! preko toga sivi baloner! plave naušnice, one viseće, al ne vise puno, fine su! svi ih lajkaku, pa biste ih i vi lajkali! :o
i narukvica, uobičajena crna kožna sa metalnim gumbićima! :zubo:

imam čak jednu boju na sebi :lux:
meg ti je glupa!!! :xlux:
Pješčana

Post 29 Mar 2012, 11:01

Morticia » wrote::rofl:
A ne znam, baš smo mići forumić, da nas je masa to bi se nekako pogubilo, ovako imam osjećaj da bi te slike jako stršale. :o
kako to misliš, stršale?
pa nitko nas ne čita, a svi se znamo :rofl:

Mulice, ti nećeš dolaziit ako bude slika?
:rofl:
baš

super ti je kombinacija btw.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 29 Mar 2012, 11:02

Mulice, nemam danas žutu narukvicu. Skoncentriraj se. :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Mulica

Post 29 Mar 2012, 11:11

Pješčana » wrote: Mulice, ti nećeš dolaziit ako bude slika?
ne bi mogla podnijeti da postanemo ko one tamo! :(
ja sam njih čitala samo da bi vidila kad će izbit fajt, kad će neka reć onoj drugoj da izgleda ko drolja, a ova njoj da je onako časna! :giggle: :rofl:
Morticia wrote:Mulice, nemam danas žutu narukvicu. Skoncentriraj se. :o
pa da...helloooo! :rolleyes:
kome si ostavila žutu narukvicu doma?
s njom bi ostavila dojam, ovako ti je kombinacija...blaaah! :kava:

kad će neka reć da je išla na posao s dekolteom??? da joj možemo reć da je fufa? :xlux:
Pješčana

Post 29 Mar 2012, 11:13

Mulica » wrote:
kad će neka reć da je išla na posao s dekolteom??? da joj možemo reć da je fufa? :xlux:
ja sam svaki dan s dekolteom :raspa:
ajde reci pa biraj di ćeš da te banam :D
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.
Morticia

Post 29 Mar 2012, 11:17

Ja u životu tamo nisam zavirila na modu. :rofl: :rofl: :rofl:
Mulica

Post 29 Mar 2012, 11:37

Pješčana » wrote: ja sam svaki dan s dekolteom :raspa:
ajde reci pa biraj di ćeš da te banam :D
meni je to malo pretjerano! :ne zna:
ne znam što druge curke misle, ali ići an posao s dubokim dekolteom mi je malo too much!
znaš da su mi tvoje kombe inače mrak i sve to, al ono...dekolte na posao...not my cup of tea! :ne zna:

al si mi svejedno supač, kjutač i awwwić :cerek: :grli:
Morticia wrote:Ja u životu tamo nisam zavirila na modu.
šteta! :zubo:
pojma nemaš što si propustila! jedno vrime je jedan muškarac postao svoje kombinacije odjeven ko žena! :D na posao ide ko muško, a u privatnom životu želi bit žensko! kombinacije su bile grozomorne, i na ženi bi ono izgledalo očajno! :mama:

sjećam se jedne: kratke, ultra kratke pokidane traperice, ispod toga mrežaste pink hulahopke, na nogama roze ili plave štikle 2 broja manje! :S
Morticia

Post 29 Mar 2012, 11:39

To sam čak i vidjela, ali samo zato što je bilo tih slika po cijelom forumu, opće zgražanje. :zubo:
Bios
slučajna nakupina stanica

Post 29 Mar 2012, 11:43

Postane zanimljivo čim se neka usudi reći kako joj neka komba nije awww. Posebno onoj koju Mulica obožava. Žena s čudnim nogama. :D

Btw, jučer sam na LJES-u tamo na topicu o fetišima naletjela na post lika koji se pali na takve noge. Možda bi ih trebalo spojiti. :cerek:
Maštam ... :lux:
Jebeš čovika koji nije reka i poreka.
Pješčana

Post 29 Mar 2012, 11:45

vid, mulice,
kad imaš sise, teško je ne imat dekolte. na sise ne idu baš zatvorene majice ili one s okruglim malim izrezom, jer je sve još veće i po meni, nije lijepo.
ako nemam na sebi dolčevitu, košulju ili neku zatvorenu haljinu, u 95% sluičajeva imat ću V izrez.
da bih imala majicu koja će mi pokriti i grudi a neće završiti na bubrezima, uglavnom uzmem veći broj. samim time nije duboki dekolte, niti si to u startu spomenula, ali je dekolte. :ne zna:
disklejmer
[spoiler]ne branim se niti povlačim priču na sise i dekolte[/spoiler]

i slobodno se to tebi smije i ne sviđati :D još ću se suzdržavati da se ovdje ne pokoljemo! fala na awwwiću :rofl:
Mulica

Post 29 Mar 2012, 11:47

Bios » wrote:Postane zanimljivo čim se neka usudi reći kako joj neka komba nije awww. Posebno onoj koju Mulica obožava. Žena s čudnim nogama. :D

Btw, jučer sam na LJES-u tamo na topicu o fetišima naletjela na post lika koji se pali na takve noge. Možda bi ih trebalo spojiti. :cerek:
to ona kojoj su butovi široki koliko i gležanj? :zubo:
isuse, kako su nekome one noge sexy? :mama:

ne do bog njoj napisat da joj nešto loše stoji! :S

u biti, ona je svaki dan obučena gotovo jednako! gole noge, gore pokrivena, sandale crne ružne svakodnevne! :ne zna:
Mulica

Post 29 Mar 2012, 11:51

pješčana, sprdala sam se! :kava: :gaah:

naravno da je dekolte IN! i ja imam sise i nosim dekolte...pristojni dakako! ne očekujem od ljudi da me gledaju u oči, nego oćem da bace pogled na sise! nek ljudi uoče moje kvalitete! :o

a ovo gore si dobro rekla! u uskim časnasestra majicama se pare još veće! :o
Pješčana

Post 29 Mar 2012, 11:51

jebemu! izgubila sam smisao za humor :rofl:
Mulica

Post 29 Mar 2012, 12:03

Pješčana » wrote:jebemu! izgubila sam smisao za humor :rofl:
eee...drolije ga brzo izgube kad idu s dekolteom na posao! :kava:

nemoj me banat, neću više :crying:
Almost Rosey

Post 29 Mar 2012, 20:29

Danas sam napokon izašla iz kuće pa mogu prijavit :bliss:

Daklem, ljučibasta majica kratkih puf rukavića, crna vesta nabranih rukava, fine traperice koje su gore uske a dolje padaju široko, imaju tanke bijele prugice po sebi, loše objašnjavam :facepalm: ljučibaste čorapice, bež/prljavoroze/njudaste :zubo: Tamaris cipele :love: plavi baloner sa smiješnim ćukom-brošem i torbu boje konjaka.
Pješčana

Post 29 Mar 2012, 20:32

Rosey :cerek:
Malo Pljase

Post 29 Mar 2012, 20:37

Pljasetu se jako teško koncetrirati na ove opise. :tuzni:

ne mogu si predočiti većinu stvari...

Znači, da se ne nadam fotkicama?
kuki

Post 29 Mar 2012, 20:42

Ja sam jučer imala crnu majicu crnu čupastu (?) suknjicu crne tajice i srednjoškolske starke s novim srebrnim vezicama. Neka gospođa me pitala jel mi Punki brat. (Ja sam rekla da nije i da sam je ukrala.)

Danas sam imala crnu majicu, traperice i prugaste starke. Neka gospođa koju je Punki fiksirala pogledom je rekla "a, ti joj nisi mama, premlada si".

Savjetujte mi što da obučem dok me policija ne pita kako su me roditelji pustili samu s tim djetetom van. :o
Malo Pljase

Post 29 Mar 2012, 20:47

Ne razumim, ako nove špigete na starkama nisu znak ozbiljnosti... šta je?

Ja sam danas Zvirima kupila falše starke broj 21, jedva čekam da se uskladimo...
kuki

Post 29 Mar 2012, 20:51

Pa da. I to decentne bijele sa srebrnim, ne neki kričavi užas.
Almost Rosey

Post 29 Mar 2012, 20:54

kuki » wrote:Neka gospođa me pitala jel mi Punki brat.
:rofl: :rofl: :rofl:

@Pljase, okačim jednom i fotku autfita (ovdje smijem :o ), evo sada samo broša :love:
Morticia

Post 29 Mar 2012, 20:55

Ajme! :cerek: :S :top:
Maleficent

Post 29 Mar 2012, 21:12

Nije fora što ne postate slike. Ovak si svak može zamislit kak mu paše, a ko zna kak to zapraf zgleda. :kava:

Ja se neću opisivat, previše sam mainstream za vas. :o
Pješčana

Post 29 Mar 2012, 21:25

ok, ovo sam ja s perjem u crnoj haljini s bijelim cvjetićima, ovo je perje, a Paint nije moj prijatelj.
Image
  • Information