Neromantičnost - razlog za zabrinutost?
- Donna Sole
- Been thanked: 1 time
kurvanjski avatar, a
Pa vidim, da, samo kažem, ludi su mi ti koji u ime "ljubavi" stalno neki kuki TRPE.
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
- Donna Sole
A gle..trpe jer ili ne znaju da ne moraju ili žele jer im je lakše trpit nego se odvažiti u slobodan let pa bez tih partnerskih odnosa krenit u neki bolji svijet...
e, sad .. glede tog "bolji"
Naime, znam za žene kojima je bolje biti u lošem braku ali sa sređenom imovinom, nego biti u vezi koja ne daje ništa osim ljubavi ..da se razumijemo ta ljubav nije neki život u kartonskoj kutiji ( koju meni preporučuje vrrrlet
) nego lijep život bez stresa
pa sad ja ne znam, u čemu je fora : ne zna u čem je fora:
edit: dakle, romantičnost...ponavljam da ona nije nužno vezana za ljubav ,mada je često prisutna..detalji su ti koji čine sliku pa kako god vi slikali svoje vizije ..
I , da, ljubav jest vječna ali nije ni ona konopom vezana za samo jednu osobu..ljudi se prestanu volit, pa nađu drugu ljubav; kakve veze ima koliko traje ako je toplo i veseli?
e, sad .. glede tog "bolji"
Naime, znam za žene kojima je bolje biti u lošem braku ali sa sređenom imovinom, nego biti u vezi koja ne daje ništa osim ljubavi ..da se razumijemo ta ljubav nije neki život u kartonskoj kutiji ( koju meni preporučuje vrrrlet
pa sad ja ne znam, u čemu je fora : ne zna u čem je fora:
edit: dakle, romantičnost...ponavljam da ona nije nužno vezana za ljubav ,mada je često prisutna..detalji su ti koji čine sliku pa kako god vi slikali svoje vizije ..
I , da, ljubav jest vječna ali nije ni ona konopom vezana za samo jednu osobu..ljudi se prestanu volit, pa nađu drugu ljubav; kakve veze ima koliko traje ako je toplo i veseli?
kurvanjski avatar, a
Vilenjaci ne jedu batke. Dakle, da je prihvatila batak, to bi bilo romantičnije.
Jebote tog bih se i ja odrekla. Besmrtnost je jeziva.
Al volim Eowen i Aragorna.
Tko je spomenuo sedmu i doktora?
Moja pokojna baba je volila svog muža više od svih 6 djece na kupu. Kad je umro, a umro je mlad, kaže stari da je mogla svih njih mijenjat za njegov život, mijenjala bi.
Nema, njeno srce je bilo čudo.
Al dobro. Moja je baba imala i raspelo i titovu bistu zajedno na tabletiću na televizoru.
A šta misliš?
To što nam se srca tope, a oči pune suzama od njihove lubavi nije razlog da budemo ZNANSTVENO NEPRECIZNI!
Ze. » wrote:
To što nam se srca tope, a oči pune suzama od njihove lubavi nije razlog da budemo ZNANSTVENO NEPRECIZNI!![]()
![]()
Joj, kako ćeš ti meni u subotu romantiĆno čistit 5 kila šljiva za džem...
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Istina.Morticia » wrote:Skužajte, šjora kuki, još uvijek kad ga vidim uspije me navest na grijeh, pardon, na ćet.![]()
:ljig: :slin:
[quote="[url=https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=168831#p168831]
[/quote]
Doktor Čega?
E, taj mi je seksi. A ima i dva srca pa je sigurno dvostruko romantičniji od doktora Kovača. A i besmrtan je. I ima mrak kola. 
Doktor Čega?
Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
Doktor Čega?Leteća » wrote:[quote="[url=https://trkeljanje.com/viewtopic.php?p=168831#p168831]
Ne taj, onaj iz Star Treka. Hologram i kiborg, diš veće romantike...
Joj, promakao mi je taj love-story, nisam baš neki treki, štaš.
I da ne bude zabune, mislila sam na Desetog, a ne na onog kojem je baba šal štrikala dok je gledala turske sapunice.

I da ne bude zabune, mislila sam na Desetog, a ne na onog kojem je baba šal štrikala dok je gledala turske sapunice.

Tvornice radnicima! Zemlja seljacima! Forum seljačinama!
- Donna Sole
Dok se čeka novi komentar, poslušajte jedan glazbeni broj:
Uživajući u glazbi , osjećate li kako struji romantika iz vašeg zvučnika ispuštajući taktove jedne od najromantičnijih pjesama napisane u sasvim neočekivanom stilu, pače , vrlo nemušto i prostački, a tako puno emocija? Osjećate li strast što izbija iz odbojnosti i vulgarnosti rječnika, a iz dubine izlazi očaj i tuga ...e.to.
Ja sam sva naježena.
Uživajući u glazbi , osjećate li kako struji romantika iz vašeg zvučnika ispuštajući taktove jedne od najromantičnijih pjesama napisane u sasvim neočekivanom stilu, pače , vrlo nemušto i prostački, a tako puno emocija? Osjećate li strast što izbija iz odbojnosti i vulgarnosti rječnika, a iz dubine izlazi očaj i tuga ...e.to.
Ja sam sva naježena.
kurvanjski avatar, a
:brzo čita:
i usput da kažem - niste baš bili nešto inovativni i inspirirani. Svidio mi se Lylin opis romantike i neka Čilimamina razmišljanja, sve drugo
Glavno da se četka, ofkors
Žalibože vremena.
Kukuriku, ne znam šta reć na tvoje dubioze tj. ontopic.
Inače sam po prirodi teški romantik, ali ljubav je sranje a život hrpa govana, tako da vidiš da imam malo fekalni odnos prema problematici pa ne bih sad duljila
Mislim da nije problem u tome da si ti problem - neromantična ili nenormalna - nego je ta tema zapravo užasno glupa pa ti reakcija normalnija od ove ne može ni biti.
Ključaj!

Ovako, pročitala sam cijelu temukukuriku » wrote:
Dobro, možda nisam idealno nazvala temu. Možda nije problem u sklonosti romantici (što god to značilo :ne zna:), nego, kužiš, u tome da mi je prva reakcija na "oceansku" ili "kozmičku" ljubav ili štagodtakvoga gurnut prst u usta.
A zašto?
Žalibože vremena.
Kukuriku, ne znam šta reć na tvoje dubioze tj. ontopic.
Inače sam po prirodi teški romantik, ali ljubav je sranje a život hrpa govana, tako da vidiš da imam malo fekalni odnos prema problematici pa ne bih sad duljila
Mislim da nije problem u tome da si ti problem - neromantična ili nenormalna - nego je ta tema zapravo užasno glupa pa ti reakcija normalnija od ove ne može ni biti.
Ključaj!
A gdje si bila kad sam ja prije koji mjesec skakala ko obezglavljena po Stereu na koncertu???
U prilog temi, muž je stajao kraj mene (jer nitko drugi nije htio ić) i užasno mu je teško bilo i zagusljivo i kasljao je i bolila ga je noga.
-
- Information
-