Aha, ti bi odmah o ovim gorim beštijama? Dobro, ja mislila da ćemo postupno. Evo: umalo mi je ukrala komad jetrice, pojela mi je pola kolača, oblizala ajvar s tanjura, triput sam danas čistila pijesak i pogubila je 5 od 6 miševa koje sam joj kupila. Sigurna da želiš o njoj?
Mače traži topli dom
-
visekratni klon
Kako je pogubila miševe?Zekoslawa » wrote: Aha, ti bi odmah o ovim gorim beštijama? Dobro, ja mislila da ćemo postupno. Evo: umalo mi je ukrala komad jetrice, pojela mi je pola kolača, oblizala ajvar s tanjura, triput sam danas čistila pijesak i pogubila je 5 od 6 miševa koje sam joj kupila. Sigurna da želiš o njoj?![]()
Dobro je, nije išla na zavjese i nije pojela namještaja.
- Nenia Salonitana
moeee » wrote:kako macka dobije buve ako ne izlazi iz stana![]()
do proslog ljeta buve nije imao a proslog ih je dobio i sa ampulom su pobijene i sad opet ih ima
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Napravi loptice od alu-folije, ganjat će ih dok ne padne s nogu. Neka budu veće, promjera 3-4 cm ili više, da ih ne otkotrlja pod namještaj.Zekoslawa » wrote:Nema pojma, ja ih nigdje ne vidim, valjda su negdje ispod kauča ili kuhinjskih elemenata. Na zavjese ide i dalje, Pet stopu unatooč.Još jedino nije otkrila grebanje namještaja.
A miševe je lako napraviti od konopca. Još su bolji pauci, jer ih nateže za "noge".
Budi maštovita, malo se poigraj i naći ćeš rješenje. Takvih sam igračaka napravio zilijun. Ništa me praktički nije koštalo.
Možeš i kombinirati - alu-foliju zgužvaj oko konopca, napravi lopticu i objesi je na vrata.
Potpisi su za budale.
Ako hoćeš i show onda joj sveži lopticu za rep...a možeš joj i omiljenu poslasticu namočiti u nekom alkoholnom napitku. Dobro, to ostavi kad i ti budeš pila pa zajedno...Stitch » wrote:
Napravi loptice od alu-folije, ganjat će ih dok ne padne s nogu. Neka budu veće, promjera 3-4 cm ili više, da ih ne otkotrlja pod namještaj.
A miševe je lako napraviti od konopca. Još su bolji pauci, jer ih nateže za "noge".![]()
Budi maštovita, malo se poigraj i naći ćeš rješenje. Takvih sam igračaka napravio zilijun. Ništa me praktički nije koštalo.
Možeš i kombinirati - alu-foliju zgužvaj oko konopca, napravi lopticu i objesi je na vrata.
- Stitch
- Head Honcho
- Has thanked: 788 times
- Been thanked: 1496 times
Potpisi su za budale.
Ma nema straja od zohara, oni su domace bestije, zajeb je kad naletis na zmijski cesaljZekoslawa » wrote:![]()
![]()
![]()
Onda ću i njih udomit, šta ću.![]()
Nedavno me posjetio žohar. Pa kako sam ja jedna dobra stanodavka, ja sam njemu lipo kupila kućicu. Onu Raidovu.
A...a...a... što ako moje zlato pojede alu-foliju?Stitch » wrote:
Napravi loptice od alu-folije, ganjat će ih dok ne padne s nogu. Neka budu veće, promjera 3-4 cm ili više, da ih ne otkotrlja pod namještaj.
A miševe je lako napraviti od konopca. Još su bolji pauci, jer ih nateže za "noge".![]()
I...i...i... ti konopci... Pukiju sam jednom dala špigetu da se igra, pa ju je pojeo i onda pokakao, ali ne skroz, nego mu je virio komad iz dupeta.
Zločesti starac.karambol wrote:
Ako hoćeš i show onda joj sveži lopticu za rep...a možeš joj i omiljenu poslasticu namočiti u nekom alkoholnom napitku. Dobro, to ostavi kad i ti budeš pila pa zajedno...
Ujme je, šta su te beštije odurne.miky0 wrote:
Ma nema straja od zohara, oni su domace bestije, zajeb je kad naletis na zmijski cesalj
u sljedećem životu želim bit neka životinja u zekinom stanu 
Nekako nevirujem da stojis mirno pored zmijskog ceslja, ili strige, i razgovaras s njim ka s mackom. Ne virujem i tockaZekoslawa » wrote:
Ujme je, šta su te beštije odurne.I glupe ko kurac. Penju se po stropu i svaki put padnu. I ja ga gledam kako ide prema stropu, i znam da će pasti, i lijepo mu govorim da ne pokušava, al ne bi to bog. I onda moram gledati kad će mi pasti na glavu.
miki, otkad tebi piše u cutu Matan
evo samo što se ne udavi 
Štriga nije opasna a taj češalj ne znam što je. Ako nije otrovan i ne grize zašto ne popričat.miky0 » wrote:
Nekako nevirujem da stojis mirno pored zmijskog ceslja, ili strige, i razgovaras s njim ka s mackom. Ne virujem i tocka![]()
"Ili seri ili marš sa školjke!" - judolino.
Striga iliti zmijski cesalj je jedno te isto. Nije opasan ka oni azijski ili americki koji mogu i ubit covika, ali je itekako opasan jer te ubode, a ubod moze izazvat alergijsku reakciju goru nego kad te ubode strsljen. Ne se igrat s njim, ne neMargarita » wrote: Štriga nije opasna a taj češalj ne znam što je. Ako nije otrovan i ne grize zašto ne popričat.
ma briga zečinu. nju da ubode štriga, ona bi se brinula kako je sad njoj, jel ju peče savjestmiky0 » wrote:
Striga iliti zmijski cesalj je jedno te isto. Nije opasan ka oni azijski ili americki koji mogu i ubit covika, ali je itekako opasan jer te ubode, a ubod moze izazvat alergijsku reakciju goru nego kad te ubode strsljen. Ne se igrat s njim, ne ne
A sta je tebi strigaMargarita » wrote:Meni je štriga nešto sasvim drugo, ali nema veze. A ako vidim češalj, obilazit ću ga.
-
- Information
-