Reci namelma wrote:Saznala sam, "search" sve zna
Kako me živcira...
Ajme ja kad san iša s Barajasa(Mardrid) mi je bilo zakon. Prijatelj mi je zaspa dok smo taksirali po platformi(Éowyn » wrote:Ja zaspim u svemu sto se krece.
Jake turbulencije sam osjetila samo jednom. Tada se vruci caj razlio po meni i po sjedalu, a ja sam razmisljala samo o tome kako sam jako gladna i kako ne zelim umrijeti prije nego sto se posteno najedem.
Iz nekog razloga uvijek budem gladna u avionu i uvijek pojedem bas sve sto mi daju.
Sad mi se bas putuje negdje
I ja buden gladan, al se mi je neugodno žderat ka prasac, pa ja to pomalo, fino.
Pa ne jedem ni ja kao svinja 
Zapravo jedem. Uvijek se sva zasvinjim i nesto prolijem po sebi
Zato u javnosti jedem jako sporo, cisto da se ne sramotim.
Jednom sam u avionu sjedila izmedu dva frajera i jednog sam slucajno pogodila plasticnom vilicom, a drugom je moje pecivo odletilo u krilo.
Na svu srecu, samo su se nasmijali.
Zapravo jedem. Uvijek se sva zasvinjim i nesto prolijem po sebi
Zato u javnosti jedem jako sporo, cisto da se ne sramotim.
Jednom sam u avionu sjedila izmedu dva frajera i jednog sam slucajno pogodila plasticnom vilicom, a drugom je moje pecivo odletilo u krilo.
Na svu srecu, samo su se nasmijali.
Desire makes slaves out of kings.
..pa moze se rec, ali slicno je kao da kazes bunaca umjeto..bonaca.Éowyn » wrote:Pa priznajem da jedem, ali svejedno se durim
Kako si se zasporkao (imam neki osjecaj da se tako ne kaze)?
cini mi se da je..zasporkan, neka kovanica..pokusaj korektnosti okovancivanjem(?) izmedju z(a)mazan i isoporkan?
..majti..jel te jos zajebaju? moga bi se toj imperiji malo se vratit udarac po labrnjici?
nesto kao mujo i haso kad su isli krast kokose, pa se dogovaraju, a sve ih je cuo vlasnik kokosa i usao on prije u kokosinjac, uzeo puntizelu i sakrio se.
kaze mujo hasi..aj, ti haso unutra, bacaj kokose vanka, a ja cu ih hvatat. kaze njemu haso..ma nemoj, aj ti. dobro..kaze mujo i krene. i oda on na sve caetiri, puze, promolio glavu u kokosinjac i gleda.
a vlasnik, cim je ovaj proturio glavu, a ovaj paf puntizelom priko zubiju.
auu...kaze mujo i olako unatraske izlazi, ustane okrene se i varati se do hase i drzi se rukom priko usta. sta je bilo..pita ga haso, a mujo mu kaze..haso, aj ti, ja ne mogu od smija.
nesto kao mujo i haso kad su isli krast kokose, pa se dogovaraju, a sve ih je cuo vlasnik kokosa i usao on prije u kokosinjac, uzeo puntizelu i sakrio se.
kaze mujo hasi..aj, ti haso unutra, bacaj kokose vanka, a ja cu ih hvatat. kaze njemu haso..ma nemoj, aj ti. dobro..kaze mujo i krene. i oda on na sve caetiri, puze, promolio glavu u kokosinjac i gleda.
a vlasnik, cim je ovaj proturio glavu, a ovaj paf puntizelom priko zubiju.
auu...kaze mujo i olako unatraske izlazi, ustane okrene se i varati se do hase i drzi se rukom priko usta. sta je bilo..pita ga haso, a mujo mu kaze..haso, aj ti, ja ne mogu od smija.
Podbodi nas nečim šta ne znamo...a unda » wrote:..znate koja je razlika izmedju vas dvi i majtija?![]()
majti ce se seksat sve vise, a vas dvi sve manje. a i to nece bas bit nesto..![]()
o tome i govorim. nije to podbadanje, nije. pa pa podbadanje..
Ae, treba starije slušat, oni znaju iz iskustva.
Je, ali još dobrih dvajst godina ćemo biti milfače, pa da vidimo tko bi koga radije...a unda » wrote:..znate koja je razlika izmedju vas dvi i majtija?![]()
majti ce se seksat sve vise, a vas dvi sve manje. a i to nece bas bit nesto..![]()
Okej, undo, ne znam kad mi je netko nešto zlije rekao. Šta sam ti skrivila da si takav?
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
A u kua..a unda wrote:..znate koja je razlika izmedju vas dvi i majtija?![]()
'if you fall, i'll be there' (floor)
i to ocito tudjeg. bolje ucit iz tudjeg iskustva. ..ali, apropo vizavi ampasan ucenja..ex anais » wrote:
Ae, treba starije slušat, oni znaju iz iskustva.
-
- Information
-