Zašto netko jebe klinke? Svijetom vlada kult mladosti, starost je prljava i fuj - pa koga onda jebati?Silajn » wrote:Ma uopće ne pričam o tome i slijed koji si izveo je promašen.
Nisi mi odgovorio zašto itko jebe klinke. Spolno su zrele i s 12, neke, ako ćemo pravo. Seksualizirane su danas kroz crtiće za tween generaciju, ako ćemo pravo. Kad se sjetim svojih 15, mogu samo reći da sam imala jebene sreće, nikakve kontrole tu nije bilo, nikakve zrelosti, nikakve racionalne odluke da dajem ili ne dajem pičke, nikavog zavođenja na odrasli način: samo potreba za pažnjom, neusporediva sa potrebom za kurcem.
Svijet je u totalnom kurcu. Spolno zrele klinke su no-no, ali zato čirlidersice mrdaju guzama i tresu sisama i rajcaju mužjake. Klinke se u osnovnoj školi šminkaju sve u šesnaest, nose izreze, miniće, visoke pete... Mislim, tko je tu lud?
Kad sam bio klinac, tako zrihtana cura uglavnom je time signalizirala da je spremna ako već ne na jebačinu, onda bar na pošteno šlatanje.
Osobno nisam ljubitelj klinki, idu mi na živce. Ali dok sam bio klinac, fukao sam klinke, I bio ljubomoran na starije frajere koji su mi otimali ulov...
Naslov teme je kretenski, slažem se, i za nekoga uvredljiv, a za nekoga duhovit poput prdeža u srpskom filmu za decu i vojnike.Ti ćeš suvremenu situaciju ocijeniti zajebanom po muškarce, a ja ti mogu reći da mene, stvarno i sasvim temeljno, i sam naslov ove teme boli. Da ne razglabam sad o feminističkim i povjesnim razlozima, o pravdi i "pravdi", čitava patrijarhalna kultura (pa i ona u kojoj danas živimo) još uvijek je takva da je, primjerice, silovanje u braku uglavnom apstraktna kategorija. Da je klinku koja "vrti repom" okej izjebati. To ne znači da mislim da su lažne optužbe za silovanje ili za seksualno uznemiravanje opravdane, već samo da se u ovom tvom opisanom slučaju sasvim moguće ne radi o seksu s pristankom, ne u mjerilima dviju ili više odraslih osoba.
Slažem se da je silovanje u braku uglavnom apstraktna kategorija, ali ta kategorija postaje sve konkretnija. S druge strane, ne vidim mogućnost obrane muža kojega žena jebe u mozak. Što on može poduzeti da se obrani od maltretiranja?
Istina je, zapravo, da je najebao i jedan i drugi spol. Bračni su partneri slabiji potrošači od samaca, možda u tom grmu leži zec.
Nego, zašto misliš da se ne radi o seksu s pristankom? Osobno sam puno puta imao priliku da se pridružim redaljkama, ali nije me to privlačilo. Možda ne znaš za njih, ali postoje cure koje vole da se na njima izreda više frajera. Ja vidio na svoje oči.