Ma ja mislim da si ti osjetljiva pa da si to nesto tako shvatila.Eks » wrote:
Da, istina je. Ja ti čak ne zamjeram ono što si meni rekao, je pizdunski, ali ajde, ali ti zamjeram ono drugo, jako. Ja bih si prije jezik odsjekla, ali dobro, svatko govori o sebi kako najbolje zna.
Pricidnički izbori - koga ste zaokružili
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Uff, kad se samo sjetim šta ste ti i zeka govorile jedna drugoj...Eks » wrote:
Da, istina je. Ja ti čak ne zamjeram ono što si meni rekao, je pizdunski, ali ajde, ali ti zamjeram ono drugo, jako. Ja bih si prije jezik odsjekla, ali dobro, svatko govori o sebi kako najbolje zna.
'if you fall, i'll be there' (floor)
Ne, dragi, ja nikad nisam išla tako nisko. Slobodan si pejstati sve moje izjave ovdje ikad, nikad u životu si tako nešto ne bih dopustila.Euklid » wrote: Kao ni tebi, uostalom...
A i jedno je nekom nešto zamjeriti pa se posvađati, a drugo je nonšalantno vaditi gdje drugog najviše smeta i boli jer gubiš u političkoj raspravi, ej.
- Euklid
- old school
- Been thanked: 1 time
Ali ja nisam nikad gubio u niti jednoj političkoj raspravi na ovom forumu.Eks » wrote:
Ne, dragi, ja nikad nisam išla tako nisko. Slobodan si pejstati sve moje izjave ovdje ikad, nikad u životu si tako nešto ne bih dopustila.
A i jedno je nekom nešto zamjeriti pa se posvađati, a drugo je nonšalantno vaditi gdje drugog najviše smeta i boli jer gubiš u političkoj raspravi, ej.
Svi moji sugovornici s druge strane su proučavali uzorak šare na patosu...
'if you fall, i'll be there' (floor)
Eks » wrote:
Ne, dragi, ja nikad nisam išla tako nisko. Slobodan si pejstati sve moje izjave ovdje ikad, nikad u životu si tako nešto ne bih dopustila.
Stvarno se ovog nikako ne mogu sjetit
Euklid » wrote: Možda nas dvojica stalno gubimo u ovim raspravama a kad ovi pokunjeno napuštaju ring to je znak njihove premoći...![]()
![]()
Al svaka nam je na mistu. Svaka
-
- Information
-