aisling » wrote:
Od nje je u redu očekivati da se prilagodi okolini u koju je došla, a od njega nije ok očekivati da prihvati okolinu kakvu mu je direktor postavio?
ne.
od nje očekujem da se prilagodi okolini, od Potjeha očekujem da procijeni je li dobra radnica u njegovom timu. džaba sve direktorove odluke ako na kraju team u kojem potjeh i ona rade šteka jer si nisu kliknuli.
gledaj ovako: direktor odabere, ali jedan potjeh i ljudi na njegovom mjestu surađuju s takvim osobama.
jel ti kao direktor želiš da posao ide kako treba, ili da posao ne ide jer si odabrao krivog zaposlenika?
sva njena čudnost ne bi ništa značila kad bi ona radila svoj posao kako valja. ni prva ni zadnja koja je drugačija.
da sam na potjehovom mjestu, sjela bih s tom ženom i porazgovarala. da vidim jel neki problem u RL takav da se reflektira ovako na poslu. ako je, da vidimo je mogu pomoć. ako nije, vidjeti jel se da šta popraviti.
kako su rekle bliss i morticia, nije da nema ljudi voljnih popuniti njeno mjesto.
isto tako, svjesna sam toga iz pozicije radnice. posao(barem meni) nije pao u krilo i zauvijek ostao tamo, siguran. moraš znati plivati. moraš se znati prilagoditi.
Men have two emotions: Hungry and Horny. If you see him without an erection, make him a sandwich.