Ma ne znam. Nije tako jednostavno. Ali da, moguće je i to. Večeras mi se neka priča zgadila i odrezala sam je u glavi jer je bila nepotrebna i nisam ja za to...a unda » wrote: ima smisla, ali nema veze balge.
tj ima smisla ako oces da ima smisla. tj to sto ti sojecas si ti prema tebi, pa ti se onda to bas i nesvidja.
a inace, sasvim je moguce, normalno je da te neko oraspolozi ili neraspolozi..ili polozi, jel.
..kvelli della notte
..a unda » wrote:..evo nesto u vezi teme. upravo frisko kopirano..
– Prilazi mi devojka u kafiću, kaže: jao kako si ti kul, kako deluješ smireno i staloženo.
Šta piješ?
- Bromazepam od 3 mg.
Ma, sva sam nikakva večeras.
..a pa, e.. pa nes valjda uzivat u zgadljivim pricama. maknes to od sebe..Eks » wrote:
Ma ne znam. Nije tako jednostavno. Ali da, moguće je i to. Večeras mi se neka priča zgadila i odrezala sam je u glavi jer je bila nepotrebna i nisam ja za to.
Par dana već. Prošlost...a unda » wrote: opet?
i nije veceras nego nocas. za dva sata ako bude budna bit ces jos nikavija..
Kad vidim ove goste što čitaju najradije bih u tri pičke materine poslala.
sta se smijes. sta fali branju maslina? ono, vibra u krosnji masline..Eks » wrote:
![]()
Kad vidim ove goste što čitaju najradije bih u tri pičke materine poslala.Budi čovjek, logiraj se pa stalkaj. Ako je tko od dragih trkeljaša, skužajte.
di je frulica nestao?
..ko cita? niko ne cita. ali ako ces se osjecat bolje, posalj ih citali ne citali..
Ma ko ih jebe. I masline i goste i sve. Eto...a unda » wrote:
sta se smijes. sta fali branju maslina? ono, vibra u krosnji masline..![]()
di je frulica nestao?
![]()
..ko cita? niko ne cita. ali ako ces se osjecat bolje, posalj ih citali ne citali..
Osjetis li istu stvar i ako je suprotnog porijekla?Eks » wrote:Jel možete osjetiti nečiju vibru? U smislu da vas kontakt s nekim čini da nekako poprimite njihovo ne baš raspoloženje nego neke dublje stvari, tipa da osjetite prazninu, tamu, nešto tako? Ili ja ludim?Dešavalo mi se to par puta u životu, da osjetim nešto u komunikaciji s nekim što nije "moje". Jel to ima smisla?
Hocu rec.....neko je pun pozitivne energije, svjetlosti, high five osjecaja koji nije fejk nego onako, stvarno to misli i osjeca?
I onda osjetis da je takvo stanje zarazno pa poprimas takav osjecaj u sebi.
Ako je tako, onda moze bit da si emocionalno dovoljno osjetljiva a kameleonski sposobna mijenjati raspolozenja u ovisnosti od okoline.
Ako primas samo negativne vibre i poistovjecujes se s njima, rekla bih da nije do njih nego do tebe.
Ali da, mislim da okolina moze uvelike utjecati na nase raspolozenje. Doduse, vise u negativnom nego pozitivnom smislu.
Uostalom, i za odgoj djece kazu da je bitna okolina (okolnosti) u kojima odrasta pa zasto bi to za odraslog bilo znatno drugacije?
Hmm, pojma nemam zapravo. Znalo mi se naravno desit da me netko oraspoloži i sve to, ali zanimljivo je da to nisam analizirala.Bara huda » wrote: Osjetis li istu stvar i ako je suprotnog porijekla?
Hocu rec.....neko je pun pozitivne energije, svjetlosti, high five osjecaja koji nije fejk nego onako, stvarno to misli i osjeca?
I onda osjetis da je takvo stanje zarazno pa poprimas takav osjecaj u sebi.
Ako je tako, onda moze bit da si emocionalno dovoljno osjetljiva a kameleonski sposobna mijenjati raspolozenja u ovisnosti od okoline.
Ako primas samo negativne vibre i poistovjecujes se s njima, rekla bih da nije do njih nego do tebe.
Ali da, mislim da okolina moze uvelike utjecati na nase raspolozenje. Doduse, vise u negativnom nego pozitivnom smislu.![]()
Uostalom, i za odgoj djece kazu da je bitna okolina (okolnosti) u kojima odrasta pa zasto bi to za odraslog bilo znatno drugacije?
Možda dublje rezoniramo s mračnim stvarima, tj. više im kopamo u srž.
A moguće i da sam ja u nekom loopu, bila sam tjedan dana bolesna k'o pas i svaki je dan padala kiša i imam egzistencijalnih i svakakvih briga i uz to pišem diplomski i svaki mi je dan isti, a neizvjesnost budućnosti me ubija pa onda valjda i nisam naročito poletna.
Edit: Samo ja i Exabot.
Vibram da ti sve ispadne bar kao sa hlacama.Eks » wrote:
Hmm, pojma nemam zapravo. Znalo mi se naravno desit da me netko oraspoloži i sve to, ali zanimljivo je da to nisam analizirala.![]()
Možda dublje rezoniramo s mračnim stvarima, tj. više im kopamo u srž.
A moguće i da sam ja u nekom loopu, bila sam tjedan dana bolesna k'o pas i svaki je dan padala kiša i imam egzistencijalnih i svakakvih briga i uz to pišem diplomski i svaki mi je dan isti, a neizvjesnost budućnosti me ubija pa onda valjda i nisam naročito poletna.Ali, ne dam se. Sad sam u onom survival modeu kao kad sam krenula one hlače na pijacu zamijenit.
Nešto mora upalit. Samo jiš ne znam što.
Edit: Samo ja i Exabot.
Dobro zvucis, pozitivno i odlucno usprkos svemu nabrojanom.
Bar ti sinusi idu na bolje, fizicko zdravlje je stvarno jedan od velikih razloga za osjecat se dobro ili lose. O cemu se ne misli kad je sve ok, ali kad nije, onda postanes svjestan kako je lijepo biti zdrav.
..meni ovdje nije bas sve jasno.. sta ispadne, sta hlace?Bara huda » wrote: Vibram da ti sve ispadne bar kao sa hlacama.![]()
Yep, ne dam se.Bara huda » wrote: Vibram da ti sve ispadne bar kao sa hlacama.![]()
Dobro zvucis, pozitivno i odlucno usprkos svemu nabrojanom.
Bar ti sinusi idu na bolje, fizicko zdravlje je stvarno jedan od velikih razloga za osjecat se dobro ili lose. O cemu se ne misli kad je sve ok, ali kad nije, onda postanes svjestan kako je lijepo biti zdrav.
..a unda wrote:
Kad sam išla mijenjat hlače koje su bile oprane i uvjerila ženu da mi vrati novac iako po svoj prilici nije trebala...a unda wrote: ..meni ovdje nije bas sve jasno.. sta ispadne, sta hlace?
-
- Information
-