Purgerski pizdeci o dotepencima

Sve od javnog i tajnog interesa
vrrrlet

Post 24 Oct 2011, 12:59

klonka » wrote: Štab'ti? Jesu palme ljepše od listopadnog drveća? Jesu. Ima li Zagreb more? Nema. Pih. Sve činjenice, gole činjenice.

Pogledaj kroz prozor, hladno je i mokro. :raspa:
Pogledaj ispod prozora. Ono rebrasto ti se zove radijator, od njega je toplo i suho. Znam da u Splitu radijator imaju samo bolje obitelji, da za njega vežu djecu.

U Dalmaciji zimi sam se ugrijao samo kod dotepenaca purgera, koji su dolje donijeli svoje grijajuće navike sa sobom. Dalmatinci iz nekog čudnog razloga siječanj provode u traper jaknama, a griju se grijalicama na struju. Bit će da ih i tada grije kolovoško sunce, ali ga samo oni vide.

Palme ljepše? Palme su gej kič. Od palme nema ploda ni hlada, ne možeš se penjati na nju, bode... palma je divna personifikacija splitske gospođice. Mislim, da si rekla rogač, još bi te čovjek shvatio, ali palma... :rolleyes: Gdje je palma od oraha, kestena ili lipe. :o

Svi sisavci su braća. Pogotovo rovke.
kukuriku

Post 24 Oct 2011, 13:00

bla trkelj bla trkel.
Nek(v)arljiva.
vrrrlet

Post 24 Oct 2011, 13:01

kukuriku » wrote:bla bla trkelj.
ja više ne mislim niš'. :D
klonka

Post 24 Oct 2011, 13:02

Gazda » wrote: Da. A sad još imaju i tzv. "fucking Asians" da ih iritiraju (i to još gore, tzv. "fucking Asians" imaju više love od njih i voze bolje aute :D).
A ne smiju im ni odrubiti glavu i staviti je na zid u salon. :tuzni:

Vrrrle, ti si spominjao palme, meni su one bezveze. Ja sam fan borova, čempresa, kostele i mirte. :cerek:
gonj špadi
kukuriku

Post 24 Oct 2011, 13:03

bla blu bljeh.
Nek(v)arljiva.
Gazda

Post 24 Oct 2011, 13:03

vrrrlet » wrote:U Dalmaciji zimi sam se ugrijao samo kod dotepenaca purgera, koji su dolje donijeli svoje grijajuće navike sa sobom. Dalmatinci iz nekog čudnog razloga siječanj provode u traper jaknama, a griju se grijalicama na struju. Bit će da ih i tada grije kolovoško sunce, ali ga samo oni vide.
To je fenomen ljudi koji žive u polutoplim klimama. Nikako ne žele priznati da kod njih može biti dovoljno hladno da pališ grijanje, jer bi to značilo poraz onoga u što vjeruju (da žive u toploj klimi). Onda se radije smrzavaju, nego da upale radijator. Jer kod njih je topla mediteranska klima, i nema da griješ!
Morticia

Post 24 Oct 2011, 13:07

Meni je recimo zanimljivo kako Dalmatinci cijeli život, bez obzira gdje se odsele, zadrže onaj svoj specifičan govor, naglasak, štoli.
Moja nona je s Brača doselila u Rijeku kad je imala dvadeset i koju i do smrti (a umrla je s 85) je govorila kao da nikad nije ni otišla. :ne zna:
Dida iz Sinja također, ali u nešto blažem obliku.

Kako to, zašto?
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
Morticia

Post 24 Oct 2011, 13:07

Isuse, tek sad vidim od kud sve imam gene. :facepalm:
Pa ja sam još super i ispala. :o
MJERA JE ČOVJEKOVA STVARNOG KARAKTERA ONO ŠTO BI UČINIO KADA ZA TO NITKO NE BI SAZNAO.
klonka

Post 24 Oct 2011, 13:17

Gazda » wrote: To je fenomen ljudi koji žive u polutoplim klimama. Nikako ne žele priznati da kod njih može biti dovoljno hladno da pališ grijanje, jer bi to značilo poraz onoga u što vjeruju (da žive u toploj klimi). Onda se radije smrzavaju, nego da upale radijator. Jer kod njih je topla mediteranska klima, i nema da griješ!
Kod mene može biti dovoljno hladno za grijanje i u Egiptu. Kako rekoh, mrzim zimu. Ako nije preko 20 stupnjeva u stanu, ne valja.
gonj špadi
vrrrlet

Post 24 Oct 2011, 13:26

klonka » wrote:
Vrrrle, ti si spominjao palme, meni su one bezveze. Ja sam fan borova, čempresa, kostele i mirte. :cerek:

:facepalm: Nemoj se više braniti, bolje da te ja napadam, manje je štete.

Da bor i čempres... pusta ljepota bez funkcije. Osim toga, čini mi se da je danas dominantni bor dotepenec u te krajeve. Kao i ona kurvetina palma, uostalom.

Gazda » wrote: To je fenomen ljudi koji žive u polutoplim klimama. Nikako ne žele priznati da kod njih može biti dovoljno hladno da pališ grijanje, jer bi to značilo poraz onoga u što vjeruju (da žive u toploj klimi). Onda se radije smrzavaju, nego da upale radijator. Jer kod njih je topla mediteranska klima, i nema da griješ!
Da, ti ljudi vjeruju da žrtva ne može počiniti zločin. :rofl:
Morticia » wrote:Isuse, tek sad vidim od kud sve imam gene. :facepalm:
Pa ja sam još super i ispala. :o
Ja imam kombinaciju smrti. Zato i jesam tako pametan i lijep, samo da me ne sustignu unutarnje proturječnosti, kao kapitalizam.
  • Information