aaston wrote: ↑30 Nov 2017, 21:05
Ovi mi nije jasno. Kad vratis auto oni ti naplate 26 eura bez obzira koliko goriva je u tanku??
Ako je tako to nije osiguranje kakvog sasvim normalno imaju i ostale rent a car kuce.
Ovo nije ni meni jasno. Nukac jesu li oni tebi vratili tih 26€ ili su ih uzeli nepovratno?

Ako ti nisu vratili onda to fakat nije normalno. Kontaktiraj Ryanair i traži lovu nazad ako nisi bio upozoren na ovo prije bookinga.
Mada prema ovome što navodiš i Billiger mietwagen jednako mutno radi sa mutnim partnerima baš kao i Ryanair. Sve u svemu ovdje je prevarant Gold Car što je već opće poznato no onda bi ga ovi veliki trebali skinuti sa ponude.
Šta nije banka odgovorna za tečaj tj. auto kuća traži svojih 1100€ depozita ili 1216€ kako kažeš a tvoja banka im to da u eurima i preračunavanje rade oni (banka) po svome tečaju? I jesi li siguran da si ti to dobro izračunao? Koliko sam danas vidio Gold Car za depozit uzima 1100€ a razlika do 1216€ koje spominješ je onda trošak rezervacije? To ti se ne vraća a možda si i to računao u ovaj dio za tečaj. Just a thought. Jer tečaj 7,90 je vam pameti

i teško je povjerovati da ga netko koristi.
Evo išao sam kopati tokenom po nekoliko mojih ovogodišnjih naplata. Npr. Sicilija, cijena najma sa osiguranjem je bila 133,19€, naplaćeno je 995,92 kn što znači da je tečaj bio 7,48. InterRent via Ryanair.
Ili Atena, cijena najma ukupno 139,8€, od toga online pri rezervaciji naplaćeno 46,86€ tj. 353,23 kn dakle tečaj 7,54. Na licu mjesta naplaćen ostatak od 82,98€ tj. 621,86 kn što daje tečaj 7,49. Auto Union via Holiday Autos.
Ili zadnje ovaj mjesec Sardinija, ukupno 27,33€, naplaćeno 205,99 kn (dakle tečaj 7,54). Taj auto sam otkazao a nakon otkazivanja vraćeno mi je 205,22 kn što je mizerna razlika u tečaju. Firefly via Holiday Autos (preko skyscannera).